Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #586545   egiduks
 29 Rgp 2014 10:52
ONLY rašė:Labas rytas,
na žvejai, parekomenduokit kokį ežeriuką 30km spinduliu aplink Vilnių, lydekom, ešeriam pamėginti nuo kranto su spiningu. Aš kadangi tik pradedantis visai nežinau kur važiuoti. Būtų gerai nuo kranto, jei pasiūlytumėt pas ką valtį galėčiau panuomot - išvis būtų super :)
Mąsčiau apie Balsį, Gulbiną - nežinau ar ten kimba :) Galvėje buvau, visiškai tusčia per dieną - keli ešeriukai neimami. Neryje per keletą dienų irgi nieko.
Liksiu skolingas skystos duonos :)
Jei pasivaikscioti, tai tada Balsy rekomenduociau. siulyciau eiti tuo krantu, kur girininkija ir tolyn. Aisku gumyniai ilgesni ar bridkelnes gerai butu, nes kaikur medziai trugdo toliau uzmesti tai tada isibristi reiks. Beje ten ir valti galima issinuomoti. ( kazkada siaipsau bandziau metiti, tai pagavau ir pakankamai graziu eseriuku pagrinde eme guminukus ir sukres. Lydeku nepasitaike, nors kiti zvejai sake, kad buna ir imamu).
Gulbine tai nelabai yra kur vaikscioti pora nedideliu atkarpeliu.
 #586613   addicted
 29 Rgp 2014 18:56
Taigi, šiandien pirmakart pamėčiau Didžiulio ežere nuo kranto. Nulis, net nebamptelėjo. Keli faktai: žuvies yra (vienas iš valties pagavo ryte lydžių), žuvis vaikšto vietom. Tikėjaus ešerių - ant mikro nelipo. Praeinamumo krantu visai nėra, nebent privažiuoti iš kitos nei plentas pusės. Ir bardako tokio dar nebuvau matęs niekur - šiukšlynas :)
Šiaip labai dumblėtas ir pelkingas ežeras, ant baltos žuvies manau ok būtų.
 #586865   tomola
 01 Rgs 2014 13:35
Kaip tai praeinamumo nera jeigu iki vandens su masinom davaziuoje :) + ten pries kokius 5 metus zemsiurbe dumbla siurbe, manau
ten ir reiktu bandyt kazka pagaut .
 #586868   addicted
 01 Rgs 2014 13:45
tomola rašė:Kaip tai praeinamumo nera jeigu iki vandens su masinom davaziuoje :) + ten pries kokius 5 metus zemsiurbe dumbla siurbe, manau
ten ir reiktu bandyt kazka pagaut .
Nezinau kas ten ka siurbe bet is tos puses kur galima privaziuot iki pat ezero tai tik ten ir gali pazvejoti, praeiti neina kitur paprastai, kad imanoma taip, tik kokiom salygom neaisku:)
 #586993   tomola
 02 Rgs 2014 12:35
na žvejai, parekomenduokit kokį ežeriuką 30km spinduliu aplink Vilnių, lydekom, ešeriam pamėginti nuo kranto su spiningu. Aš kadangi tik pradedantis visai nežinau kur važiuoti. Būtų gerai nuo kranto, jei pasiūlytumėt pas ką valtį galėčiau panuomot - išvis būtų super :)
Mąsčiau apie Balsį, Gulbiną - nežinau ar ten kimba :) Galvėje buvau, visiškai tusčia per dieną - keli ešeriukai neimami. Neryje per keletą dienų irgi nieko.
Na galveje mikromasalais visada pagaunu eseriuku, pasitaiko ir po pora simtu g. viskas is kranto.
 #586997   addicted
 02 Rgs 2014 12:55
tomola rašė:
Na galveje mikromasalais visada pagaunu eseriuku, pasitaiko ir po pora simtu g. viskas is kranto.
Galvė išbandyta, ešerių matėm :)
 #587203   tomola
 03 Rgs 2014 15:52
addicted rašė:
tomola rašė:
Galvė išbandyta, ešerių matėm :)
Ant ko gaudei ?
 #587235   Tukas
 03 Rgs 2014 20:04
O tam Galves ezere, nuo kranto yra priejimu su spiningu? Ir seip idomu, kur aplink Vilniu, butu galima eseriu pagaudyt nuo kranto?
 #587238   tomola
 03 Rgs 2014 20:25
As gaudau nuo akmenos ezero puses tai ten be batu nera ka veikt, reikia isibridus zvejot.
 #593833   roksteris
 16 Spa 2014 16:51
sveiki :) esu pradedantis žvejys :) esu iš vilniaus, šiaip tenka pažvejot pagrinde Dzukijoj (ant metelio ir dusios, dar ten keletos), o dabar norėčiau pabandyt kažkur aplink vilnių :) domintų lydekos, ešeriai, kuojos, raudės. Gal galėtumėt kažką patarti kur ateinantį savaitgalį, pažvejoti, koki 50-70km spinduliu nuo vilniaus? dėkui.
P.S. žvejočiau iš valties, o tiktų žvejyba tiek spiningu, tiek plūde, tiesiog norisi kažką pagauti.
 #593842   p.arturas
 16 Spa 2014 17:12
roksteris rašė:sveiki :) esu pradedantis žvejys :) esu iš vilniaus, šiaip tenka pažvejot pagrinde Dzukijoj (ant metelio ir dusios, dar ten keletos), o dabar norėčiau pabandyt kažkur aplink vilnių :) domintų lydekos, ešeriai, kuojos, raudės. Gal galėtumėt kažką patarti kur ateinantį savaitgalį, pažvejoti, koki 50-70km spinduliu nuo vilniaus? dėkui.
P.S. žvejočiau iš valties, o tiktų žvejyba tiek spiningu, tiek plūde, tiesiog norisi kažką pagauti.
50-70 km, tai jau apima trakus, dali moletu ir pabrades ezeru
na kad ir aplink Dubingius, Asvejos ezeras su simtu mazu ezereliu aplink....
 #598467   Guru
 12 Lap 2014 17:11
Aloha.. Žinau kad biški psichas.. su manim dar du tokie.. gal turit minčių, apart komercinių vandens telkinių, kur dar galima būtų feederį užmest uždarymui ir gryžt ne tuščiom...?? jeii ne viešai tai į PM ... būč dzėkingas ;)
 #603517   Guru
 16 Gru 2014 13:03
Gal kas žino ar ant Galvės ledas yra?
 #603553   Guru
 16 Gru 2014 17:52
pensininkas rašė:nėra ir nebuvo
chrysler rašė:Sekmadieni Galve nuo gelezinkelio kiek matesi uztraukta, be zveju. Ilgai per viduri nuo kranto iki kranto vanduo. Akmena-vanduo.
?? Kuris meluojat? :ruko ar teks pačiam važiuot žiūrėt :)
 #603562   Guru
 16 Gru 2014 19:03
Nu žiūrėk tu man... Juk žinai, kad jei ką, sužinosiu kur gyveni ir pensiją atimsiu.. :) :) :) :)
 #603612   vava
 17 Gru 2014 08:29
Guru rašė:Nu žiūrėk tu man... Juk žinai, kad jei ką, sužinosiu kur gyveni ir pensiją atimsiu.. :) :) :) :)
jei ka, galiu ir pasakyt, kur gyvena....
 #603641   pensininkas
 17 Gru 2014 11:46
tik neužmiršk pridurt, jog žmogus sąnaudų patirs daugiau nei išpeš naudos ;uolrait
 #603693   Guru
 17 Gru 2014 19:15
Čia grasinimas? pan pensioner :) aš su palaikymo komanda atvažiuosiu pensijos atiminėt :D
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė