edmundaxx rašė:Dėl Eurolygos tai man biškį baugu dėl Neptūno...
Jei negriebs už gerklės Valencios, taip turbūt ir paliks faršas

o kokio "kotleto" reiketu tiketis? Manau, kad svarbiausia kuo greiciau iseiti is duobes ir parodyti charakteri. Visa kita ne taip svarbu. Labai noreciau, kad taip ir bus sia savaite ir labai bijau, kad nieko gero nesigaus. Net apsispresti negaliu su spejimu totalizatoriuje

Labai nervina Gailius - jis man labiau primena Kleiza su jo blogosiomis manieromis, nei tikra komandos lyderi ir "garvezi". Gintis v tingi ir vis atsiprasineja uz paliktus priesininkus, puolime "lipa i medzius" be reikalo. Jei dar pultu gyncytis su teisejais, butu tikras kliauza Nr.2
Kita vertus pats komandos zaidimas neturi savito braizo, nebent jei ji pavadintume "kaimietiskas". "Kampuoti" vydurio puolejai, nesuprantamai imetantys ar iridenantys kamuoli i krepsi ir nezinia kaip issilaikantys ant koju

Jei trumpai, tai man Neptunas Eurolygoje toks neslifuotas granito akmuo is ganyklos

Labai primena E.Zukauska visumoje - betonuotojas krepsininkas, nesupranti kaip zaidzia, bet zaidzia ir gana neblogai sekasi

Bet kokiu atveju sergu uz juos labai, ypac uz Maksvyti, kad pasiimtu kuo daugiau patirties ir kiltu kaip treneris, nes nebus kam Kazlauska pakeisti tuoj