Kad tik nepasivadintu...
Create your fishing style
tai as kaip ir mano lydekos - paprastas.Rapolas rašė:Aaa, nu tai su nutrauktu riperio galu tas šokdinimas "dropšotu" vadinas, gerai kad nežinojai pavadinimo, nes paprastoms lydekoms tokių įmantrių terminų geriau nežinot
Prisidėsiu prie klausimo ir paklausiu, ar neskandina poperių toks pavadukas??Tupikas rašė:Arabas , pavadukai pacio gaminti?
tai kad pasiziurejus i arabo fotkes, panasu, kad tose zvejybos vietose ar poperis, ar nepoperis - didesnio skirtumo nelabai butu, nes visiska sekluma. ten, kur giliau, gal ir poperis lydekos nei akiu, nei "ausu" nepasiektu.Gedcka V rašė:Graži lydeka, nesitikėčiau, kad poperiai dar dirba tokiu metų laiku..
Skirtumas pirmas ir pagrindinis, tai kad nebūtų to kaifo, kai matai išėjimus ir atakas.giedriuks rašė:... poperis, ar nepoperis - didesnio skirtumo nelabai butu, nes visiska sekluma
Visiškai normalu. Kitą kartą pasiseka realizuoti tik kas dešimtą kibimą.edmundaxx rašė:Man 6dienį buvo 4 išėjimai į Dog'ą. Nors aš jį mėčiau kokias 10min tik... Tiesa, taip nei viena ir nepataikė...
Dirba, bet jau toli gražu ne taip gerai kaip vasarą.Gedcka V rašė: ...nesitikėčiau, kad poperiai dar dirba tokiu metų laiku..
Nerezultatyvus pravedimo būdas - "pop-banga"Daxidas rašė:Visiškai normalu. Kitą kartą pasiseka realizuoti tik kas dešimtą kibimą.
Zinai turiu pasiulyma... Tu ta pop max pasiusk na.... ir parduok manEvaldas Z rašė:Nu graziEinu traukt is siuksliadezes popmax'o ir atsiprasyt jau koki trecia karta
cia tipo pavirsiuje?Rapolas rašė:....Rezultatyvesnis per bangas gaudymo būdas yra su priekyje (svorio centras priekyje:D) sunkintomis sukrėmis ;)
Zvejys ten su gera auralinasykas rašė:Fig, ne guma cia zuvi traukia, jauciu ta nauja catana su gera aura :D