Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
markeriu,laiko gerai metuose siki paryskini ir liuks,laiko.nepirmi metaiPaulens rašė:Kuo dazyt numerius ant pvc valties? Registruojant sake nuimami netinka jau... Girdejau nitro dazais galima, gal kazkas konkretu pavadinima gali pasiulyt?
Paaiškinsiu, kad ir ne tik Vitoliui būtų aiškuVitolis rašė:Na padabojau Ruslos "Eldiją" po remonto. Viskas būt visai nieko, jei nebūtų Nedadielkų, kurios bado akis. Labai jau prastai priklijuotas transas prie balonų iš vidinės pusės. Vietomis matosi atsiknojimai. Priekinis dugno skydas aiškiai per trumpas. O čia jau nemažas minusiukas meistrui.
Manau ir meistrui buvo aišku apie ką buvo rašoma. Flanšas ar koks kitas pavadinimas tai visai neturi reikšmės. Manau ir visi kiti suprato apie ką eina kalba. O tai to ale "flanšo" neįmanoma priklijuot prie transo, kad tie atsiknojimai nebadytų akių??? Čia tik klausimas ir pastebėjimai ką mačiau ne aš vienas. Apie tamstos auksines rankas daug gerų atsiliepimų. Tuo pačiu ir mano. Taip, kad bez obid kaip slavai sako.FBE rašė:
Paaiškinsiu, kad ir ne tik Vitoliui būtų aišku![]()
Trancas prie balionų nesiklijuoja niekada. Tokių valčių dar nesukurta. Jokių atsiknojimų ten nėra ir būti negali. Ir dar. Niekaip negalima lyginti naujų tranco flanšų glotnumo su flanšais, kurie buvo jau apklijuoti visokiomis medžiagomis. Vertėtų pasižiūrėti į pradines nuotraukas. Gal tada būtų aiškiau.
O fanerinio dugno nauja detalė Ruslai bus nusiųsta dar šią savaitę
Vitoli, nereikia čia tokių skambių epitetų kaip "auksinės rankos" ir pan. Nors turiu ir tokią nomicacijąVitolis rašė:Manau ir meistrui buvo aišku apie ką buvo rašoma. Flanšas ar koks kitas pavadinimas tai visai neturi reikšmės. Manau ir visi kiti suprato apie ką eina kalba. O tai to ale "flanšo" neįmanoma priklijuot prie transo, kad tie atsiknojimai nebadytų akių??? Čia tik klausimas ir pastebėjimai ką mačiau ne aš vienas. Apie tamstos auksines rankas daug gerų atsiliepimų. Tuo pačiu ir mano. Taip, kad bez obid kaip slavai sako.FBE rašė:
Paaiškinsiu, kad ir ne tik Vitoliui būtų aišku![]()
Trancas prie balionų nesiklijuoja niekada. Tokių valčių dar nesukurta. Jokių atsiknojimų ten nėra ir būti negali. Ir dar. Niekaip negalima lyginti naujų tranco flanšų glotnumo su flanšais, kurie buvo jau apklijuoti visokiomis medžiagomis. Vertėtų pasižiūrėti į pradines nuotraukas. Gal tada būtų aiškiau.
O fanerinio dugno nauja detalė Ruslai bus nusiųsta dar šią savaitę
Suprantu, kad norėjot pasakyt nesikišk ne į savo reikalus. O rašyt ar nerašyt, atleiskit, tai kiekvieno teisė. Šiuo ir baigiam.FBE rašė: ........Galų gale tas klausimas yra išspręstas tarp tiesiogiai suinteresuotų
ok, baigiamVitolis rašė:Suprantu, kad norėjot pasakyt nesikišk ne į savo reikalus. O rašyt ar nerašyt, atleiskit, tai kiekvieno teisė. Šiuo ir baigiam.FBE rašė: ........Galų gale tas klausimas yra išspręstas tarp tiesiogiai suinteresuotų
o tu pats kada paskutini karta ka nors naudingo parasei sitoj temoj, kad galetum jam aiskint,kur,ir ka daryt?zmogus dalinasi savo patirtim su visais,kas cia blogo?Kleckas1978 rašė:Manau FBE tau reiktu atskira tema atsidaryti ir ten reklamuotis, nes dabar visa tema tik tavo foto ir Reklama, o jei kazkas kazka pakritikavo is tavo darbu tai dar pats ir kaltas lieka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nenori Kritikos - Nedek Foto.
Man isvis idomu kaip dar Moderatoriai tau neuzdraude cia Reklamos - visi pardavejai reklamuojasi savo temose ne uz aciu ir tau ten reiktu
Musiau, prastas vadybininkas buvo tas "Davėjas"Kleckas1978 rašė:Nevisiem duota suprasti kur yra patirties dalijimasis, o kur yra Reklama...
Atsakymas jau gautas. Jis man tinkamas. Sukursime ir atskirą temąminBOAT rašė:Atsakymą tikiuosi gauti. Prieš kelias minutes parašiau vavai
Nuoširdūs sveikinimaiminBOAT rašė: Beje, nuo šiandien mano "vardas" minBOAT
minBOAT- Mindaugo VALTIS. Kadangi turiu valtinių reikalų ir užsieniuose, tai teko logotipą padaryti nelabai lietuviškuRapolas rašė:Nuoširdūs sveikinimaiminBOAT rašė: Beje, nuo šiandien mano "vardas" minBOAT
O tai jau galvojau, kad auksinių rankų meistras gali būt išguitas iš forumo
Beje, Mindaugai, ką reiškia "minBOAT"? valtis su mini sijonėliu ar valčių bomba?