Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #598577   Ulafas
 12 Lap 2014 23:38
tukaiG, taigi dabar paaiskink man prasau, kaip Dievas leidzia savo tiesioginiams vietininkams, skleidziantiems jo zodi ir veikiantiems jo vardu, zemeje elgtis taip, kaip jie elgiasi, jei jis toks galingas ir sukure savo rankomis zeme, vyra ir moteri? Kuris kasdien atleidzia nuodemes ir isklauso atgailaujanti? Kaip ta komunikacija neivyksta vienu atveju, ir ivyksta kitu? Ir per kuria prizme man (bedieviui) reikia paziureti i gyvenima, kad patiketi kazkuo, kurio egzistavimas paremtas tik itikejimu? Tokiu pat, kaip ir porcelianinio arbatinuko, skriejancio apie saule elipsine orbita? (http://suckredcow.blogas.lt/kodel-dievo-nera-31.html)

o cia kaip suprasti, kaip atgaila? http://myep.delfi.lt/opinion/ar-europa- ... d=61941757 (pasiskolinau is p.arturo)

Pabaigai apie vaiku likimus labai tinka si citata: "Jų situacijoj tas, kas keičia vandenį ir yra tam tikra prasme dievas, nes nuo jo valios tiesiogiai priklauso visa tų žuvelių būtis." (Parašytas: Pir Lap 10, 2014 1:11 pm)
Siuo ir baigiu. Sekmes ir itikejimo.
 #598578   Taacis
 12 Lap 2014 23:41
bobis rašė: gali toks metas ateit ir pas mum, turiu omenį, kad pardavinės bažnyčias... Pvz kaip Airijoj... Bažnyčią nuperka biznierius ir įkuria ten kabaką, lankomumas užtikrintas , mačiau savo akimis :lol:

Kai būsit Dubline, nesunkiai rasit tokią bažnyčią, virtusią pabu pačiam centre airių sostinės...
O tai kuom skiriasi nuo dabartinės bažnyčios, kur kunigas išgrūda lauk močiutę, nes ji už mišias atnešė 50 Litų, o ne 100... dar kitiems tikintiesiems neišsiskirsčius, ir išgiria kailiniuotą ponią, kuri davė tiek, kiek "negaila bažnyčiai" 200 lt, nors pati į šitą kromelį ateina tik kartą per metus ar du...
Tai vat kebabinės savininkas elgsis taip pat, tik kebabinėj kabos kainininkas ir mokesčius jis, valstybei, susimokės.
Tokiu atveju man, geriau kebabinė/picerija/sporto salė/muziejus.
 #598579   Taacis
 12 Lap 2014 23:49
Ulafas rašė:tukaiG, tai buk toks malonus ir apibendrink kunigu-pedofilu egzistavima kaip supranti pagal savo religinius isitikinimus. Prasei irodymu, as juos pateikiau tokius, kokius radau greita ranka. Nemanau, kad sie straipsniai paimti is lubu ir neturi pagrindo. Ka apie tai manai ir koks Dievo poziuris i tai anot taves. Bus idomu paskaityti... Nebek nuo atsakymu standatinemis frazemis "kas supranta, tas supras..."
Šito neatsakys, nes juk ir taip "aišku"- visos nelaimės ir kančios siunčiamos tam, kad dievas suprastų, kurie juo nuoširdžiai tiki (visiškai viltį prarade žmonės) ir kurie juo nepasitiki (turi vilties iš savo situacijos išsikapstyti patys). Dievui gi dzin, jis tam, kad sulauktų į bažnyčią atnešamų aukų, gali ir visus (kokius 4 ar 6) motinos vaikus nudaigoti- o gal ims, motina, ir pasidarys nerealiai tikinti... o juk gfal viso labo moteris išprotėjo. Na, bet jau kunigas jos iš rankų nebepaleis, nes ji savo gyvenimo pavydžiu tikrai pritrauk į bažnyčią tikinčiųjų (= pinigų)
 #598580   tukasG
 12 Lap 2014 23:58
Gyvi kaltininkai šiandien sulaukia pelnyto atpildo teismuose. Pavyzdžių patys ne taip senai patys pateikėt ne vieną. O ką ir kaip konkrečiai raliai nuteist už tarkim konkistadorų ar kryžiuočių nusikaltimus tai aš nelabai suvokiu. Gal ir bus surastas kažkoks daugumą tenkinantis sprendimas, jei toks poreikis bus. Vis gi šie vertybiniai procesai dar tik prasideda.
Aišku, suprantu, kad yra daug jėgų, kurios norėtų, kad Bažnyčia būtų apskritai sunaikinta, bet manau, kad to nebus. ;-)
Ulafai, į Jūsų klausimą tiksliausiai atsako Joseph Ratzinger žodžiai, kad Dievas žmogui suteikė begaline laisvę rinktis, net gi leido sugriaut Dievo planą, jei tik žmogus tai pasirinks. (Čia apie tai, kodėl Adomo su Ieva neužmušė iškart, vos tik tie nuodėmingą obuolį surijo, bet leido žmonijai amžių bėgyje pabandyt suaugt į protą ir pasitaisyt.)
P.S. Taci, na Jūs ir cinikas. Beveik beviltiškas. Iš kur pas jus tiek pykčio ir pagiežos. Gal ir jus kažkas iš Bažnyčios narių asmeniškai įskaudino ar įžeidė? Iš kur tos žaizdos? Nejaugi tik iš žiniasklaidos. Na nematau aš kasdienybėje savo aplinkoj tiek ir tokio purvo apie kurį Jūs čia vis šnekat.
 #598581   Sokratas
 12 Lap 2014 23:59
Taacis rašė:
bobis rašė: gali toks metas ateit ir pas mum, turiu omenį, kad pardavinės bažnyčias... Pvz kaip Airijoj... Bažnyčią nuperka biznierius ir įkuria ten kabaką, lankomumas užtikrintas , mačiau savo akimis :lol:

Kai būsit Dubline, nesunkiai rasit tokią bažnyčią, virtusią pabu pačiam centre airių sostinės...
O tai kuom skiriasi nuo dabartinės bažnyčios, kur kunigas išgrūda lauk močiutę, nes ji už mišias atnešė 50 Litų, o ne 100... dar kitiems tikintiesiems neišsiskirsčius, ir išgiria kailiniuotą ponią, kuri davė tiek, kiek "negaila bažnyčiai" 200 lt, nors pati į šitą kromelį ateina tik kartą per metus ar du...
Tai vat kebabinės savininkas elgsis taip pat, tik kebabinėj kabos kainininkas ir mokesčius jis, valstybei, susimokės.
Tokiu atveju man, geriau kebabinė/picerija/sporto salė/muziejus.
įtariu, kad tai buvo ne Tėvas Stanislovas, o šiaip, gero gyvenimo mėgėjas... :lol:
 #598585   tukasG
 13 Lap 2014 00:15
Ulafas rašė: Ir per kuria prizme man (bedieviui) reikia paziureti i gyvenima, kad patiketi kazkuo, kurio egzistavimas paremtas tik itikejimu?
Kadangi nesu tobulas ir toli gražu ne šventas, man padėjo suvokimas, kad toks esu, kad norėčiau būt kitoks, tapt bent kiek geresnis, kad pats savomis jėgomis ne kažkiek tepasistūmėsiu pirmyn, kad norint tai atlikt reikalinga patikima, patikrinta koordinačių sistema, turinti tvirtą atskaitos tašką, kurį pripažinau atskaitos tašku, pagrindu, etalonu arba tiksliau Dievu. O tuomet paprastas apsisprendimas: "Dievas mano gyvenime yra Dievas" ir sunkus kelias, bandant judėt į priekį nepasimetant kely. Forma svarbu, bet turinys ne mažiau. Jei suvoki esmę ir tikslą, nebe taip ir svarbu ar Ostijos paplotėlyje žvelgdamas į jį matai Dievo veidą ar tik duonos gabalėlį, svarbiausia tai, jog tiki Jo pagalba (visų praktikų, ritualų, mokymų, veiklų, vedančių link jo dėka) esąs teisingam kely. Kely link etalono, kurį mes tikintieji vadinam Dievu.
Pabandžiau bent kiek suprantamesne tame nesančiam žmogui kalba paaiškint kaip aš tai suprantu ir priimu. Nežinau ar pavyko. Žinau, kad netobula. Bet juk tas suvokimas labai individualus.
 #598586   Taacis
 13 Lap 2014 00:55
tukasG rašė: P.S. Taci, na Jūs ir cinikas. Beveik beviltiškas. Iš kur pas jus tiek pykčio ir pagiežos. Gal ir jus kažkas iš Bažnyčios narių asmeniškai įskaudino ar įžeidė? Iš kur tos žaizdos? Nejaugi tik iš žiniasklaidos. Na nematau aš kasdienybėje savo aplinkoj tiek ir tokio purvo apie kurį Jūs čia vis šnekat.
Na, mano galva cinikai tie kurie atsisako aukot mišias ar pašventint kapą už permenką piniginį atlygį. Tuo tarpu ir mišiomis ir pašventinimu pamaloniną savižudį.
O mano žinomos istorijos apie klebonus, ne iš žiniasklaidos, o iš pokalbių su žmonėmis- močiutės kaimynėmis ir šiaip vaikystės pažystamais...
Pats su dvasiniais sektantais reikalų neturiu, vaikystėj ir spaliuku teko būt ir pirmą komuniją priimt (kursai truko dvi savaites ir kainavo kokius 20 rublių... Ar žinot kiek lako ruošia pirmajai komunijai dabar, ir kiek tai kainuoja?)
Na jeigu jūs to nematote, tai dar nereiškia, kad to nėra :shock: ane? Juk taip apie savo stabą, kuris iš X chromosomos atėmė pagalėlį, sako šiaudavaliai.
Tik nesuprantu, ar jūs taip mėgaujatės savo priklausomybe nuo kunigų, ar jūs iš to turite pasipelnymą...
 #598611   Agis
 13 Lap 2014 09:36
Nei nemaniau, kad mintis prieš mytą taip išrutulios diskusiją :-D Reiškiasi dar nepamiršau prakalbinti Jūsų virtualioje erdvėje :-D Svarbu degtukų laiku turėti :-D
 #598614   tukasG
 13 Lap 2014 09:39
ramass rašė:Cia jusu gincai apie religija , tai naujiena ar politika? Kelias dienas jau pilstot is tuscio i kiaura. :-kvankt
Buvo jau kažkada šis klausimas iškilęs, tuomet moderatoriai išaiškino, kad iš esmės ši forumo tema priskiriama blevyzgų kategorijai tad nieko baisaus, jog to norintieji joje gali ir tokia tema kultūringai pasikalbėt, tuo labiau, kad kai kam kai kurie pokalbių momentai gali ir naujiena būt, ir su Lietuva ar politika sietis. Jei jų nuomonė šiuo klausimu pasikeitė ir bus nuspręsta kitaip - nebediskutuosim.
Taacis rašė:cinikai tie kurie atsisako aukot mišias ar pašventint kapą už permenką piniginį atlygį.
Gal būt ir pasitaiko būtent tokių atvejų, tačiau kiek man pačiam teko girdėt tokių istorijų, tai dažniau buvo tiesiog nesusišnekėjimo atvejai, kai nelabai praktikuojantis katalikas prašo kunigo tokių paslaugų, kurių dėl tam tikrų kanoninių nuostatų kunigas apskritai nelabai turi teisės teikt. Pavyzdžiui paaiškėja, jog velionis sąmoningai dėl to apsisprendęs, nesilankė bažnyčioje bent dešimtmetį, nepildė būtinų sakramentinio gyvenimo praktikų ir t.t. , o jam mirus giminės nusprendžia jį palaidoti su bažnytinėmis iškilmėmis tolygiomis toms lyg kunigas laidojamas būtų. Nenuostabu, jog tokiu atveju kunigas ne tik, kad aukos nepriima, bet netgi paprotina gerbt velionio pasirinkimą baigt gyvenimą atokiau nuo Bažnyčios.
Būna ir tokių atvejų, kai galima sakyt atvirai pasityčiojama iš kunigo nuostatos leist pačiam žmogui pasirinkt aukos dydį. Pavyzdžiui, vienas jaunas kunigas pasakojo patirtą nuoskaudą, kai pas jį tuoktis atvažiavo išties turtinga pora, švenčianti prabangias vestuves, kainuosiančias gal būt net keliasdešimt tūkstančių ir už kunigo tarnystę paaukojo dvidešimt litų... Nieks ir nesitikėjo kažkokios įspūdingos sumos, bet yra tam tikros išlaidos, kurias patiria Bažnyčia, kurios turi iš kažkur ateit. Juk kažkam reik ir patalpas valyt, ir aplinką tvarkyt, ir remontus vykdyt, ir atlyginimą vargonininkui, kitiems etatiniams patarnautojams mokėt, mokesčius valstybei už juos sumokėt, pačiam kunigui pragyvent ir t.t. ir pan. Be to ir aukos tikrai neima iš tų kurie išties neturi iš ko aukot, tad ir už juos kažkas galintis tai padaryt turi prisidėt prie Bažnyčios išlaikymo.
Taacis rašė:Tuo tarpu ir mišiomis ir pašventinimu pamaloniną savižudį.
Kiek žinau šiuo metu šiuo klausimu laikomasi manau labai teisingos pozicijos, jog absoliučiai dvasiškai sveikas žmogus nesižudo, jei jau jis priima tokį sprendimą, reiškia jį tam pastūmėjo didžiulis dvasinis skaudulys, gal net dvasinė liga, tad jei nėra kitų kliūčių katalikiškoms laidotuvėms, tai savižudybės faktas nėra kliūtis.
Taacis rašė:Ar žinot kiek lako ruošia pirmajai komunijai dabar, ir kiek tai kainuoja?
Kaip tik šiuo metu į tokius kursus leidžiu savo dukrą. Kursai truks pusę metų, keturios akademinės valandos per mėnesį, rimtos pamokos su vadovėliais, pratybų sąsiuviniais, kita metodine medžiaga. Bendru tėvų susitarimu buvo sutarta, jog aukosim maždaug 60 lt nuo kiekvieno žmogaus kursų organizavimo išlaidoms padengti, tačiau tai tik orentacinė suma, kas gali ir nori, gali aukot ir daugiau, kam tokia suma per didelė, tas gali aukot mažiau, o kunigas patvirtino, kad jei pinigai problema, tai tokia šeima gali ne tik kad išvis neaukot, bet jei reiks, tai dar ir suknelę ar kostiumą tokios šeimos vaikučiui pirmos komunijos šventei visi susimetę nupirksim.
 #598621   Taacis
 13 Lap 2014 10:08
tukasG rašė:ngai dėl to apsisprendęs, nesilankė bažnyčioje bent dešimtmetį, nepildė būtinų sakramentinio gyvenimo praktikų ir t.t. ,.
Veltui teigiat tai ko nebuvo ir kas yra netiesa. Bandot situacija datempti iki norimo/pageidaujamo.
 #598622   tukasG
 13 Lap 2014 10:18
Taci, pavyzdį turiu savo šeimoj. Mano tėtis, nors formaliai ir priklauso RKB, bet yra nepraktikuojantis katalikas, atitolęs nuo Bažnyčios, tad jei jis savo nuostatos nepakeis iki pat savo mirties - nelabai turėsiu teisės pageidaut jog jis būtų laidojamas su tokio iškilmingumo apeigomis, kurios tokiu atveju nepriklauso. Aš tai suprantu ir gerbsiu jo pasirinkimą ir apsisprendimą, koks jis bebūtų. Yra žmonių, kurie to nesupranta. Tuomet ir kyla problemų. Aišku, neatmetu galimybės, jog būna pernelyg godžių kunigų, bet tai jau panašūs atvejai, kaip su kunigais - pedofilais. Kaži ar tokį kunigą galima laikyt išties tikinčiu.
 #598624   Rapolas
 13 Lap 2014 10:35
tukasG rašė: Kadangi nesu tobulas ir toli gražu ne šventas, man padėjo suvokimas, kad toks esu, kad norėčiau būt kitoks, tapt bent kiek geresnis, kad pats savomis jėgomis ne kažkiek tepasistūmėsiu pirmyn, kad norint tai atlikt reikalinga patikima, patikrinta koordinačių sistema, turinti tvirtą atskaitos tašką, kurį pripažinau atskaitos tašku, pagrindu, etalonu arba tiksliau Dievu. O tuomet paprastas apsisprendimas: "Dievas mano gyvenime yra Dievas" ir sunkus kelias, bandant judėt į priekį nepasimetant kely. Forma svarbu, bet turinys ne mažiau. Jei suvoki esmę ir tikslą, nebe taip ir svarbu ar Ostijos paplotėlyje žvelgdamas į jį matai Dievo veidą ar tik duonos gabalėlį, svarbiausia tai, jog tiki Jo pagalba (visų praktikų, ritualų, mokymų, veiklų, vedančių link jo dėka) esąs teisingam kely. Kely link etalono, kurį mes tikintieji vadinam Dievu.
Skamba tai visai neįtikinamai. Lygiai taip pat galėtų atrodyti matematikos profesoriaus išpažintis, kuris savo etalonu buvo pasirinkęs Pitagorą dar būdamas studentu :-D
O ir kuom tai skirsis nuo musulmono, budisto ar pagonio"išpažinties", kurie kad nepasiklystų savo (teisingame :D) kelyje, etalonais pasirenka savo Dievus, kuriais sekdami jie galvoja, kad jų pagalba pasieks tobulybę?
 #598631   tukasG
 13 Lap 2014 10:53
Rapolai, be abejo, musulmono, budisto ar pagonio mintys gali būt labai panašios, nes aš ir bandžiau Ulafui bendrais bruožais, supaprastintai, be didelių išvedžiojimų paaiškint kaip aš visa tai suprantu, kaip mano supratimu tai veikia. Kalbėta apie religiją aplamai. Į konkrečius katalikybės niuansus, kažin ar verta čia plačiai leistis diskutuot. Teologija, filosofija, psichologija ir t.t. ir pan. Tikrai ne kiekvienam įdomu, o ir paaiškint dvejomis, trejomis eilutėmis nelabai įmanoma. Kaip jau anksčiau minėjau, kam įdomu, tas tesidomi, kas ieško - teieško. Literatūros, įvairiausių kursų, programų rekolekcijų šiais laikais daugiau nei pakankamai.
Pavyzdžiui, labai neblogas kursas vykstantis ne vienoje parapijoje http://www.alfakursas.lt/index.php/2011 ... lfa-kursas , modernia kalba pradedantiesiems aiškinantis kas gi ta krikščionybė. Nebūtina būt krikščioniu, kad galėtum jį lankyt. Galima sudalyvaut šiaip iš smalsumo, norint pažint iš arčiau kas ir kaip. Gal būt į kai kuriuos elementarius klausimus bus lengviau rast atsakymus. Jei išties nuoširdžiai domimasi ir bandoma suprast. O jei kam noras yra noras tik tuščiai pasiginčyt dėl sportinio intereso, tai aš nelabai galiu padėt, nes turiu ir kitokios veiklos nei internetinės diskusijos. ;-)
 #598638   Taacis
 13 Lap 2014 12:27
tukasG rašė:Taci, pavyzdį turiu savo šeimoj. Mano tėtis, nors formaliai ir priklauso RKB, bet yra nepraktikuojantis katalikas, atitolęs nuo Bažnyčios, ...
Elinis tavo bajeris viska suverst ant nesusikalbejimo.
Reali situacija: kelia kerta laidojimo procesija. Visi automobiliai sustoja ir laukia. Is galo atrieda MB visureigis kelkrasciu apvaziuoja automobilius, bando grustis pro procesija. Kai jau pats supranta, kad nepavyks pravaziuot islipa ir pradeda aiskint, kad jis veluoja, skuba y mises ir dqr kazkur. Taip taip islipo sutana devintis ganytojas.
 #598641   Sokratas
 13 Lap 2014 12:40
tokie ir panašųs atvejai neįrodo kad Dievo nėra
 #598650   tukasG
 13 Lap 2014 13:46
Kiekvienas ieško to ko nori ieškot, kai labai ieško, tai ir randa. Taacis, ieško Bažnyčios skaudulių - randa, aš ieškau pocityvo - taip pat randu. Aš gi niekad ir neneigiau, kad yra blogų dalykų. Žinoma, kad yra, tik kam būtinai į tai susikoncentruot...
Ir iš vis loginė ir ontologinė tiesos - šiek tiek skirtingi dalykai. Ne visuomet loginė tiesa tapati ontologinei. Jei mūsų pažinimo galimybių apribota loginė tiesa sako, kad yra taip ir ne kitaip, dar nereiškia, kad tokia ir yra ontologinė tiesa.
Paskutinį kartą redagavo 2 tukasG. Iš viso redaguota 13 kartus.
 #598655   tukasG
 13 Lap 2014 14:06
Išties labai įdomus Aqua v įkeltas straipsnis :gutgut . Netgi puikų pavyzdį jame savo paskutiniojo posto iliustracijai radau. :grin:
"Ch. de Margerie galiausiai pražudė jo gyvenimo kredo, kad gerai su tais, kas padeda lobti, o visa kita – nesvarbu. Rusiškas sniegovalis Didžiųjų Ūsų kelyje paneigė šią tiesą. Pasirodo, verta pagalvoti, kokį pakilimo taką renkiesi."
Štai toks likimo pokštas (ar Dievo pirštas) eilinį kartą patvirtino, kad egzistuoja ontologinė tiesa. Šiuo konkrečiu atveju ji skamba "verta pagalvoti, kokį pakilimo taką renkiesi", o Didieji Ūsai gyveno pagal savo loginę tiesą skambančią "gerai su tais, kas padeda lobti, o visa kita – nesvarbu". ;-)
Moksliškiau apie tai, kas yra loginė ir ontologinė tiesa: http://karmelitai.wordpress.com/2010/10 ... kvinietis/ .
Paskutinį kartą redagavo 1 tukasG. Iš viso redaguota 13 kartus.
 #598656   Rapolas
 13 Lap 2014 14:11
Aqua ,geras straipsnis :gutgut
Bet kadangi įsiterpei tokioj vietoj ,tai negaliu nepablevyzgot... Trūko Dievui kantrybė ,ir kad neprisimt pačiam atsakomybės už TOTAL ,tai paprasčiausiai nugirdė sniegovalio vairuotoją :-D
 #598657   Wytux
 13 Lap 2014 14:12
Rapolas rašė:....tai paprasčiausiai nugirdė sniegovalio vairuotoją :-D
Tai kad anas lygtais (del sirdies problemu ar ko ten ) aplamai ne laso neime....
 #598665   Ulafas
 13 Lap 2014 14:56
O mano galva tokie "usai" tokiame VIP oro uoste atsitiktinai neuzvaziuoja ant sniego valymo masinu. Labai jau viskas paprasta - pagere, uzvaziavo ne ten ir susidure. Per daug paprastai sklandziai viskas, kad butu tiesa. Rastas elementarus iesmininkas ir tiek. Galai i vandeni... kazkas panasaus ir su raketa ar su palydovu buvo, kai visas daugiamilijoninis projektas zlugo del jauno elektromonterio atvirksciai isukto varzto.
 #598707   Kuzmičius
 13 Lap 2014 18:39
[quote="bobis"

Šiuos žmones išrinkus į Seimą, turėtume kas atstovaus žvejų interesus, ir ne tik. Na ir už Kuzmičių dar galima būt balsuot, tik turėtų jis prisižadėt nebegert, kad nebūtų paskum kaip su Vareikiu kokiu.... :)...[/quote]

ar če dabar infisti in dūdą ar paskui......? :-niak'
 #598745   Sokratas
 13 Lap 2014 20:54
nesimušk, čia tik pajuokavau...Geras tu žmogus, Kuzmičiau :gutgut
 #598791   Aqua v.
 13 Lap 2014 23:02
Rapolas rašė:Aqua ,geras straipsnis :gutgut
Bet kadangi įsiterpei tokioj vietoj ,tai negaliu nepablevyzgot... Trūko Dievui kantrybė ,ir kad neprisimt pačiam atsakomybės už TOTAL ,tai paprasčiausiai nugirdė sniegovalio vairuotoją :-D
nu tai as irgi negaliu nepasinaudot proga 'pablevyzgot' :) .
Pritaikant 'kunigu nusidejeliu' analogija, ir panasia praktika tarp LT teiseju http://www.delfi.lt/news/daily/law/teis ... d=66386118, turbut galima butu teigti, kad ir pasaulietiniai istatymai yra 'nesamone'; nafig ju (istatymu) laikytis, jei teisejai irgi buna tokie blogi, kad tik Drasius rado budu jiems 'aptvarkyt' (nubaust) :) :(
 #598804   Sokratas
 14 Lap 2014 05:54
Venckienė juk irgi teisėja... buvo...

Įdomu, yra kas panagrinėjęs, kaip ten jin teisdavo, kokios jos nagrinėtų bylų baigtys?

Apsaugok Dieve nuo tokių teisėjų :-ug
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė