Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #597763   Arvidys
 08 Lap 2014 19:01
Neskaičiau, specifikacijų. Nesu naudojęs nei vieno. :oops: Bet man Lowrance labiau patiktų vien dėl didesnio ekrano :lol:
 #597795   Tošis
 08 Lap 2014 22:35
Mane ir Lowrance labiau prie sirdies... Bet gal kas argumentu kokiu is patirties apie siuos gamintojusi? :)
 #598803   puskabmw
 14 Lap 2014 03:15
dariulis rašė:Sveiki,
gal kas turit ir galit pasidalinti ispudziais apie LOWRANCE ELITE 5 HDI?
Nesenai toki atsisiunciau, bet visdar bandau ismokti ji interpretuoti. Kolkas neturiu zemelapiu, tai del tikslumo labai kazko pasakyti negaliu, bet nemanau, kad jis rodys neteisingai(atkeliavo is JAV). Kolkas viskas veikia be priekaistu. Vakar dar ir softa atnaujinau(jei kam reikes-linkas: http://www.lowrance.com/en-GB/Software- ... /Elite-40/), tai truputi greiciau sukasi(bent jau landziojant po meniu).

P.S.: gal zinote is kur ir uz kokia suma (kolkas lietuvisku), galima gauti musu vandenu zemelapius? Jei isvis tokiu yra.
sveikas o kaip tu atnaujinai ta softa ?per mikro korta? o pas tave lietuviu kalba yra?
 #599136   Darukas85
 16 Lap 2014 14:03
Sveiki ,noreciau pirkt eholota Lowrance 4x hdi? Gal kas ji turite ir galite tiksliai pasakyt ar tikrai jis vertas demesio. Pardavejas aiskina ,kad gaminys rimtas vienas is naujausiu sios klases modeliu ,rodo net ir pacias smulkiausias zuvis,bet kaip yra istikruju tik Dievas zino,arba jus kas ji turite Cha cha Beja dar paziurejus si video kilo abejoniu,kuris is siu ehalotu grybauja ? www.youtube.com/watch?v=Zvp66CheJHM
 #599138   puskabmw
 16 Lap 2014 14:21
Darukas85 rašė:Sveiki ,noreciau pirkt eholota Lowrance 4x hdi? Gal kas ji turite ir galite tiksliai pasakyt ar tikrai jis vertas demesio. Pardavejas aiskina ,kad gaminys rimtas vienas is naujausiu sios klases modeliu ,rodo net ir pacias smulkiausias zuvis,bet kaip yra istikruju tik Dievas zino,arba jus kas ji turite Cha cha Beja dar paziurejus si video kilo abejoniu,kuris is siu ehalotu grybauja ? http://www.youtube.com/watch?v=Zvp66CheJHM
sitas geras draugas turi jokiu bedu nera rodo tiksliai viska pats pasiemiau elite 5hdi ,dabar tik noriu paziuret kaip su ta insight genesis programele naudotis
 #599144   Airis
 16 Lap 2014 15:33
Darukas85 rašė:Sveiki ,noreciau pirkt eholota Lowrance 4x hdi? Gal kas ji turite ir galite tiksliai pasakyt ar tikrai jis vertas demesio. Pardavejas aiskina ,kad gaminys rimtas vienas is naujausiu sios klases modeliu ,rodo net ir pacias smulkiausias zuvis,bet kaip yra istikruju tik Dievas zino,arba jus kas ji turite Cha cha Beja dar paziurejus si video kilo abejoniu,kuris is siu ehalotu grybauja ? http://www.youtube.com/watch?v=Zvp66CheJHM
tik neissidurk pirkdamas, nes ju yra 3 variantai. prasciausias tik su 83/200hz dazniais. mano manymu geriau imti su 83/200 ir 455/800hz. tada veiks ir dsi funkcija, smulkiai rodys dugna.
jei kas noretu tokio atsikratyti, rasykit i pm
 #599165   Darukas85
 16 Lap 2014 17:19
Airis rašė:
tik neissidurk pirkdamas, nes ju yra 3 variantai. prasciausias tik su 83/200hz dazniais. mano manymu geriau imti su 83/200 ir 455/800hz. tada veiks ir dsi funkcija, smulkiai rodys dugna.
Jo sita tai zinau,ir seip jo kaina kazkur apie 940-960lt radau salona kur jo kaina 840 ,o atiduotu uz 800 ''plot
 #599231   puskabmw
 16 Lap 2014 23:17
Darukas85 rašė:
Airis rašė:
Jo sita tai zinau,ir seip jo kaina kazkur apie 940-960lt radau salona kur jo kaina 840 ,o atiduotu uz 800 ''plot
http://www.ebay.co.uk/itm/LOWRANCE-ELIT ... 51c598418b
 #599312   robke13
 17 Lap 2014 17:31
:roll: na tai beveik ta pati kainuoja, ir su garantija bus beda jei suges .As pirkciau cia, vienareiksmiskai ;-)
 #599344   Geciukas1
 17 Lap 2014 23:47
Kokie atsiliepimai apie Raymarine? Ar gps tikslus? Ar veikia Gps parvestas is USA? Radau skelbima paradvineja lowrance parvesta is usa bet neveikia Gps. O kaip su Raymarine? Turiu ten pazystama kuris kaledom galvoja grysti i lietuva tai paiimtu tuo paciu. Turiu dabar Lowrance elite 5x Hdi bet be gps, paplaukiojas pas saves po fjordus, neberandu antra karta tu paciu vietu arba uztrunka nemazai laiko.
 #599788   dariulis
 21 Lap 2014 08:53
puskabmw rašė:
dariulis rašė:Sveiki,
gal kas turit ir galit pasidalinti ispudziais apie LOWRANCE ELITE 5 HDI?
Nesenai toki atsisiunciau, bet visdar bandau ismokti ji interpretuoti. Kolkas neturiu zemelapiu, tai del tikslumo labai kazko pasakyti negaliu, bet nemanau, kad jis rodys neteisingai(atkeliavo is JAV). Kolkas viskas veikia be priekaistu. Vakar dar ir softa atnaujinau(jei kam reikes-linkas: http://www.lowrance.com/en-GB/Software- ... /Elite-40/), tai truputi greiciau sukasi(bent jau landziojant po meniu).

P.S.: gal zinote is kur ir uz kokia suma (kolkas lietuvisku), galima gauti musu vandenu zemelapius? Jei isvis tokiu yra.
sveikas o kaip tu atnaujinai ta softa ?per mikro korta? o pas tave lietuviu kalba yra?
Sveiki. Taip, atnaujinau per microSD. LT kalbos nera. Man ir anglu uztenka. nera ten ka daug skaityti. Tik atnaujinus reikia vel viska isnaujo konfiguruoti.
 #600224   SatanKlaus
 24 Lap 2014 08:55
Lowrance Elite 7 HDI. Kaip ištrinti plaukiojimo istoriją, kelius? :roll: Kažkaip nerandu :oops: . Ačiū :gutgut
 #600225   Rapolas
 24 Lap 2014 09:02
SatanKlaus rašė:Lowrance Elite 7 HDI. Kaip ištrinti plaukiojimo istoriją, kelius? :roll: Kažkaip nerandu :oops: . Ačiū :gutgut
Nesiūlau (pats dar nebandžiau), bet tik garsiai galvoju... bandyčiau išsiimt iš echoloto SD kortelę ir įdėt į PC, kompiuteryje susirast plaukiojimo dienos failus (naujus įrašus), surūšiuotus pagal datą ir ištrint. Aišku, prieš tai pasidaryčiau visos mikro SD kopiją kokiam "tempiniam" kataloge (nu žinai ,mažu ką :D) :-D
p.s.: ir pačiam echolote turėtų būt kažkokios funkcijos darbui su failais iš mikroSD, bet jų nebandęs dar ;-)
 #600228   SatanKlaus
 24 Lap 2014 09:20
Ačiū Rapolai, bet kažkaip nelogiška :roll: , man atrodo pas mane nėra kortelės išvis kol kas įdėtos :-D
 #600229   SatanKlaus
 24 Lap 2014 09:21
Ir dar, ar įmanoma kažką panašaus į echolotą (naujas kad būtų) nupirkti už 600 lt? :roll: Gal kas rekomenduotų į ką žiūrėt?

PS.: ne man, reikia padėti, bet tokiame kainų lygyje tai nesiorientuoju visiškai :roll:
 #600231   Rapolas
 24 Lap 2014 09:28
SatanKlaus rašė:... man atrodo pas mane nėra kortelės išvis kol kas įdėtos :-D
Tai ką, žemėlapių net nėra? tai kokią echolotas ten istoriją ir ant ko braižo?
p.s.: nu reiks pačiam pasižiūrėt (gal vidinėj kokioj atminty kažką buria:D) :-D
 #600246   MaxXMeridiusLT
 24 Lap 2014 12:19
Sveiki,kas bandete zieminius sonarus "PTI-WSU poledinei žvejybai" kuom jie geriau uz tradicinius ? galbut veikia tiesiai per leda,nereikia net eketes grezt?
 #600864   Geciukas1
 28 Lap 2014 19:35
Sveiki, Parduodu echolota Lowrance Elite-5x HDI 83/200kHz 455/800. Pirktas naujas liepos menesi norvegijoj ir naudotas 10-15 kartu. Taip pat pridedu ir jam skirta nauja akumuliatoriu 7ah(nenaudotas). Parduodu nes sis modelis be Gps o man jis reikalingas. Kaina 1250lt ka sudomins daugiau info i pm arba telefonu 8-sesi-5448483 Taurage
 #603095   Rapolas
 13 Gru 2014 10:16
Čia tas euro įvedims susuko protą :-D
Apatinė kaina, musiau, turėjo būti viršuj perbraukta, o viršutinė- apačioj neužbraukta :-D
 #605036   Tošis
 25 Gru 2014 15:33
Nesuprantu, kaip elite 7 nustatyt dabarties taska. Rodikle su miksinciu klaustuku amerikoj dabar rodo. Lt zemelapiai koreteje ir ecolote ideta. Kambari gal negauno gps? Pirmas ecolotas man tai nesigaudau truputi
 #605063   Rapolas
 25 Gru 2014 19:18
Tošis rašė:Nesuprantu, kaip elite 7 nustatyt dabarties taska. Rodikle su miksinciu klaustuku amerikoj dabar rodo. Lt zemelapiai koreteje ir ecolote ideta. Kambari gal negauno gps? Pirmas ecolotas man tai nesigaudau truputi
Vonioj pabandyk prie taziko sonaro laikiklį prisukt ir tuomet įjungt. Elitui vandens daug reikia ,tuomet rodyklė persikels į Lietuvą :-D
Su Šventėm ir Tamsta ,cik nepriburbuliuok vonioj, liemenę ir gelbėjimo ratą prigriebk :-D nu ir vantą dar ;)
Jei vonioj kartais nepagautų realaus "taško", tai prie kaimyno laukinių durų tai tiksliai :-D
 #605111   alkanas
 26 Gru 2014 09:48
Tai gal ten rodo "namu vieta", pasikeist nustatymus gal iseitu.
Ps geras senelis papuole.
 #605116   SatanKlaus
 26 Gru 2014 11:05
Tošis rašė:Nesuprantu, kaip elite 7 nustatyt dabarties taska. Rodikle su miksinciu klaustuku amerikoj dabar rodo. Lt zemelapiai koreteje ir ecolote ideta. Kambari gal negauno gps? Pirmas ecolotas man tai nesigaudau truputi
Išeik į lauką su akumu, įsijunk, palauk keletą minučių, parašys kad padėtis nustatyta, spausk enter ir :/braj; , nes dabar jis rodo automatiškai paskutinę prisijungimo vietą :-ou-je , turbūt gamykloje testuojant ::hai-bai . Kai kitą kartą jungsies kambaryje, jau rodys tą vietą kur paskutinį kart Lietuvoj buvai prisijungęs :ruko
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 76
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė