Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#58857   darencas
 28 Bal 2008 16:51
upelis rašė:Jei kam įdomu, šiandien Abu Partneriai parduotuvej (laisvės pr.) FRENZY vobleriam akcija - 2 už 1 kainą.
o tiksliau kur ta parduotuve ?ir kas cia per voblos :?:

#58859   upelis
 28 Bal 2008 17:06
darencas rašė:
upelis rašė:Jei kam įdomu, šiandien Abu Partneriai parduotuvej (laisvės pr.) FRENZY vobleriam akcija - 2 už 1 kainą.
o tiksliau kur ta parduotuve ?ir kas cia per voblos :?:
Kas per voblos, aš ir pats nežinau, pirmą kart mačiau. Neatsispyriau pagundai pabandyt ir paėmiau porą. Tiesa, made in China.
O parda ant laisvės pr./Rygos g. kampo, kitoj pusėj širdies chirurgijos centro (anksčiau atrodo SBA baldai buvo)

#58865   senelis
 28 Bal 2008 18:36
Xrapas rašė:
senelis rašė:...kai pabosta su spiritu nuvalau ir vel kaip is krautuves...
Ir dėmių nelieka? .
Pabandziau specialiai nuvalyti senokai "tiuninguota"... Teisybe - isigere dazai :? Murzina tokia liko... Cia as balta sukre buvau "black fury" pavertes :) O kai nuvalydavau iskart po zukles,tai spalva nepasikeisdavo :roll:
 #58969   Tomazas
 29 Bal 2008 15:03
Sveiki. Ka galėtute pasiulyti pradedančiam žvejoti su voblereis nes jau truputį pabodo metalas ir guma .

#58970   darencas
 29 Bal 2008 15:06
ziurint ka gaudai ir kur gaudai

as

#58972   Tomazas
 29 Bal 2008 15:12
Aš gaudau pagrinde lydekas ir ešerius o žvejoju mišriuose ežeruose turiu uomenį ir giliuose ir iki 1m 2m gylio ezerėliuose .

T

#59088   Tomazas
 30 Bal 2008 11:39
TAI PATARS MAN CIA KASNORS AR IS LEMPOS PIRKTI .Kaip mantau įra tikrai šiam forume išmanančiu apie voblerius tai nebukit užsispaude patarkit man nežinančiam :roll:
 #59092   Skumbrotas
 30 Bal 2008 12:01
Tomazas rašė:TAI PATARS MAN CIA KASNORS AR IS LEMPOS PIRKTI .Kaip mantau įra tikrai šiam forume išmanančiu apie voblerius tai nebukit užsispaude patarkit man nežinančiam :roll:
Ar perskaitei visą šią temą :?: Jei neperskaitei - perskaityk. Jei perskaitei - biški sukonkretizuok klausimą, nes variantų "milijonas". Ir ešeriams, ir lydekoms, ir giliuose ežeruose, ir sekliuose. Ir neaišku kokio galingumo spiningu žvejoji. Kai bus aiškiau apie ką klausi tada gal kas ir parašys, nes pagal dabartinį klausimą galima knygą parašyti.

#59093   Vegys
 30 Bal 2008 12:09
Tomazai, mano nuomone tokia : jei nezinai ka pirkt, pirk rimtu/zinomu firmu gaminius. Tada maziausias sansas prasaut pro sali. Todel vienas is pasiulymu - Rapala. Kaip pavyzdys gali but Shalow Shad Rap (velkiaujant neria kokia ~ 1.5-2 m, patogus tiek metyt tiek velkiaut), Original (sunkoka metyt, vistik lengvas masalas. Neria velkiaujant kokia ~ 1 m), Magnum (tiek metyt tiek velkiau) ar pan. Manyciau rimtos firmos visi masalai geri, tik reik juos tinkamai panaudot, nusipirkt tokius, kurie tiktu prie tavo zvejybos budo. As nieko nesugaves tik ant pirmuju pirktu Rapalu - Countdown 7 cm (vaivorykstumo spalvinimas) beigi skestancio raudongalvio Magnum 11 cm, bo ant ju negaudau :) Netinka jie mano zvejybos stiliui.

Dydziai - imciau ~ 10 cm. Kadangi megstu velkiaut, imu plaukiancius. Spalvimas - pagal skoni ir ezera. As gaudau daugiau skaidresniuose, tai man patinka naturalus spalvinimas, ypac P (eserys).

Viskas kas buvo rasyta apie voblerius - skirta lydekoms. Eserius as mieliau gaudau su "guma" :)

#59824   Rimsa
 12 Geg 2008 20:58
Gal kam bus idomu.Pas Ina Erfurto 10 dideliu vobleriu NillsMaster ir kitu su 20 % nuolaida galit nusipirkt.Isparduoda didziuosius.Tikrai geru vobleriu yra.

#60087   mariokas
 14 Geg 2008 18:55
http://osko.by/osko_carp/

Gal kas nors ant tokiu vobleriuku zvejojot? Kaip anys dirba ydomu.Siandien nusipirkau toki su eserio spalvinimu.Osko firma pirma kart girdziu,galvoju reik pabandyt!!!! :roll: :grin:

#60091   Vegys
 14 Geg 2008 19:26
Mariks'e giria. Sako super. Kalbu apskritai apie Osko. Cia baltatrusiu gamybos jei neklystu. As turiu "Pike" ir "Perch", ale per mazai zvejota, kad ka nors galeciau pasakyt. Kainos aisku juokingos :) Taip pat toje parduotuveje gyre zieminius balansyrus. Ale cia gali but tik reklama. Kazkaip geru atsiliepimu forume as neskaites. Blogu irgi nelabai pamenu. Ytariu vobleriai kaip vobleriai.

#60092   Xrapas
 14 Geg 2008 19:31
mariokas rašė:...Gal kas nors ant tokiu vobleriuku zvejojot? Kaip anys dirba ydomu...
Teko. Velkiavome pernai rudenį, spalvinimo Nr 57 vobleriu pagavom 3,6 kg lydeką ir buvo dar pora kibimų. Dirba labai agresyviai, traukti galima visai lėtai. Neria giliai, kažkur iki 9 m.

#60148   Edosius
 15 Geg 2008 11:35
Vakar nurėžiau šapalinį....
Gal kas turi tokį?
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

#60150   Edosius
 15 Geg 2008 11:40
Ir keleta šlakinių....
Paveikslėlis
Pavasariniai...
Paveikslėlis
Rudeniniai...
Paveikslėlis
Ar bandę kas tokiais gaudyti? O gal net nematę prekyboje?

#60155   ramkis
 15 Geg 2008 11:59
Na visokiu esu mates, bet situ neteko, bet jie man kazka primena :?:

#60156   Vegys
 15 Geg 2008 12:10
Edosius rašė:Ar bandę kas tokiais gaudyti? O gal net nematę prekyboje?
Be Fabu is vis daugiau ko gero niekur nemates as Jackson vobleriu. Kaip suprantu ten pirkai ? Ir atsirado jei neklystu ne taip ir senei, todel kazin ar kas tau ka pasakis.

O ziurek, ar jie nepergiliai neria ? :roll: Liezuveliai ilgoki atrodo ....

#60159   Edosius
 15 Geg 2008 12:26
Vegys rašė:
Edosius rašė:Ar bandę kas tokiais gaudyti? O gal net nematę prekyboje?
Be Fabu is vis daugiau ko gero niekur nemates as Jackson vobleriu. Kaip suprantu ten pirkai ? Ir atsirado jei neklystu ne taip ir senei, todel kazin ar kas tau ka pasakis.

O ziurek, ar jie nepergiliai neria ? :roll: Liezuveliai ilgoki atrodo ....
Taip Fabuose. "Viskas iš po prekystalio". Pagal spec užsakymą padaryti. Ant pačios dežutės parašyta "Special Standard Item". 70mm, 9gr, sinking - analogų sakė nėra. Kadangi nesu dar žvejojęs šlakių tai net nežinau kaip ir neria. Kiek užsisakė šių voblerių, tiek visi buvo pardavinėjami saviems, gerai kad atsiduriau tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje, tad pasiūlymą irgi priėmiau. Todėl ir užklausiau ar kas tokių matę? O ne tik galvoti, kad čia tik saviems...

#60160   gelmės
 15 Geg 2008 12:31
Tai reiškia, kad tu savas vobleris. :-D Tai jei ir žvejų parduotuvėse iš po prekystalio pardavinėjama, :shock: tai jau chana. Bus kaip prie rusų .

#60477   Vitolis
 18 Geg 2008 22:47
lydekiukstis rašė:Idomus egzempliorius i kolekcija: RAPALA shad rap rs-7 spec. uzsakymo.Spalvinis kodas "LTU" :-D Gavau per "Rapala 2008" varzybas ;-) http://i269.photobucket.com/albums/jj49 ... G_0577.jpg
Lygiai toki pat ir ash turiu. Dovana ish Romados. Vakar buvau uzkabines pabandyt, taciau kol kas nieko .Ydomu kaip bus toliau. Dirba kaip ir visi Rapalos-puikiai.

#62615   darencas
 12 Bir 2008 09:30
Paveikslėlis
sendien pora zaisliuku nusipirkau :grin:

#62627   piatras
 12 Bir 2008 13:25
darencas rašė:...sendien pora zaisliuku nusipirkau :grin:
Zurikai visada "veža", neskaitant to kad skraido irgi fainai. Turėjau L-Minnow44 mėlyna nugara (M101), :? "nevežė", tada paėmęs žalią permanent markerį "pravažiavau" jam per nugarą ir dar su juodu taškų pridubasinau "alia M99" ir ką gi reikalai pasitaisė. Greičiausiai čia vietinė Nemuno specifika (čia dėl mėlynos nugaros...)

#62718   senuks
 13 Bir 2008 07:19
Manasis YO-ZURI F200-M92 L Minnow 66mm vakar vėl matrosą pod 500g sugundė :cool: Turi ši spalva, kokią tai karmą,ypač Jūroje :lol:
Vakar nuspirkau
http://www.yo-zuri.com/Products/ProdHar ... nkbait.htm
HGBLspalv. F707-1 variantą.42lt :shock: Na dirba perfect ir te yr tie šratukai vidui su magnetėliu,tai kai užsimoji mest,pasigirsta toks metalo prilipimo garsas :-D Čia viskas kaip rapalos x-rapai,tik kad su magnetuku :-D Matyt jie tokie brangūs :?

#62720   Xrapas
 13 Bir 2008 07:35
senuks rašė:... F707-1 variantą.42lt :shock:... Matyt jie tokie brangūs :?...
Patikrintas variantas, lydekos nebrokyja :-ou-je F706-0 dar ir ešeriams visai patinka, ypač PSSH spalvos.
Tik dėl kainos- Gariūnuose už 25 Lt eina susitart.
P.S. Ryt ten būsiu ;-) :-D

#62723   audrutis
 13 Bir 2008 07:39
Normaliai, nuo 42 litu iki 25 :shock: Ar tik nereiks prasyt forumieciu is Vilniaus, kad uzpirkima vobleriuku padarytu :roll:

#62732   darencas
 13 Bir 2008 08:07
gariunuose geltonuose paviljonuose 8-9 eile zmogelis prekiauja youzury voblom jai kokie modeliai domina galima pas jy uzsisakyti jis gaus ir kaina tikri gera nepalyginsi su parduotuvine :!:

#62734   senuks
 13 Bir 2008 08:23
Na reik verslinininkams irgi uždirbt,nestumdysi gi už savikainą :lol: Anyway,voblas tikrai išdirbtas puikiai,lekia smagiai,o ir dirba nepriekaištingai,lyginant su l-minow,kurie yr per pus pigesni,dažnas skersuojasi,ir dažai gan nevykę,blight jau apie tai apšvietė :-D Jeigu,dar pasigilinus, 4vnt gloogo hektorų išeitų už 1vnt hardcoro :shock:

#62746   Xrapas
 13 Bir 2008 09:11
senuks rašė:...voblas tikrai išdirbtas puikiai,lekia smagiai,o ir dirba nepriekaištingai...
Tą patį galėčiau apie šitą modeliuką pasakyti:

Paveikslėlis

Strike PRO Challenger X90 EG076Bf 8,7cm/11g
Dirba apie 1 m. gylyje, padengimas geras (nuotraukoj matomas jau pabuvojo dviejų lydžių nasruose :lol: ), o kaina- žiemą 12 Lt mokėjau.

#62748   blight
 13 Bir 2008 09:19
Nu ok ir ash pasigirsiu. Vakar nukoviau vat toki tai Juoza - Arc Minnow 90mm Floating 6g:
PaveikslėlisPaveikslėlis
Bandysiu kai bus tamsu ir apsiniauke :-D Manau ypatingai pasiteisins jei dar kartu bus ir perkunas, tropine liutis ir tornadas :lol:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė