Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #600232   Dziedas
 24 Lap 2014 09:37
Rapolas rašė:Dziedai, su gimtadieniu ;-var-var.
p.s.: a ne tamsta, ten aukščiau nuotraukoj, vakar ant Glėbo ežero iš valtelės su draugu po lietsargiu aukšles trauki? :-D
Ne. Ne aš.Mano jaunimas važiavo link Nemuno -irgi mate :grin: :grin: Va čia tai tikri Glebo fanatikai.O aukšliu ežeruose jau labai sunku pagauti .Nebent ant Nedūlio, jų tenai daugiau ,nei labai daug... :) Va šiandien pašalo ,turiu slaptu minčių savaitgali ant ledo užlipti. Dėže jau prie duriu stovi... :grin:
 #602344   Deividas
 09 Gru 2014 09:43
Agis rašė:Deivydai, su pirmu rimtu jubiliejumi.Kai susipažinome buvai dar mokyklinukas. Pasiknisau savo "masalinėje dėžutėje" ir 25-to gimtadienio proga skiriu Tau dalelę Tavo žvejiškos istorijos ;-)
https://onedrive.live.com/redir?resid=5 ... ideo%2cmp4
Aciu uz grazu video prisiminimui, nuotraukas is to zvejybos dar turiu , lydeka berods 2.2kg svere :)

Tik, kad mano gimtadienis rugpucio 6 , ir man 26metai :-D
 #602346   Agis
 09 Gru 2014 10:07
Reiškiasi neteisingai užpildytas vartotojo aprašas, nes ką rodė forumo apačioje, tuo ir vadovavausi.Na, bet čia ne kriminalas, buvo proga pasiknisti archyve :lol: Oi dar kiek ten pasirodo galima atrasti :-D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 131
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė