Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #599679   DainiusM
 20 Lap 2014 13:46
Eugenijau, teorija bes praktiki mertva... neziurint, kad senokai su UL nebegaudau (atsibodo), galiu drasiai apgaudyti tave (as su UL, o tu su muse), jei kalba neina apie kirslius ir sapalus (tiesa su sapalais dar irgi kaip pasiseks 50/50). Esi visumoj siek tiek neteisus, bet ta diskusija tokia labiau prie lauzo galetu buti negu cia... dafyga rasyti reiktu- tingiu. :)
 #601078   lauris
 30 Lap 2014 22:36
Aloyzas66 rašė:Gal kas Panevėžyje turite ir galite leisti apžiūrėti Tict Ralgo spiningą. Planuoju pirkti, tai kažkaip norėtusi rankoje prieš tai palaikyti (kažkiek dėl rankenos patogumo bijau)
Ačiū. Aloyzas
mane irgi domina tik vilniuj ::hai-bai :D
 #603091   PelkiuSenis
 13 Gru 2014 09:58
Mane domintu, po vasaros sukaupta patirtis zveju apie ekonomines klases dziginius kotukus. Apie poros metru ilgio, kad butu galima dzigint keliu mtru gylyje, su kokiais 5g ir sunkesniais.
Tokie kaip Favorite, Salmo ir t.t. ir gal kas gali sulyginti su kokiais Major Craft pigiaisiais modeliukais trapara ar baspara.
 #603110   PelkiuSenis
 13 Gru 2014 12:05
Rapolas rašė:Nu man irgi būtų įdomu ,bet vargu ar kas ryšis pateikinėt savo patirtį, kai taip intensyviai brukamos gamintojų tiesos "manualuose" :-D
Pala, ar man atrodo ar tu lyginai testavai Favorite su kazkokiais brangesniais zenkliai variantais. :)
Airis rašė:Jei domina su iklijuota galune, tai salmo tioga iki 5g lengvesniems masalams ir tioga iki 8g, bei favorite exclusive iki 6g sunkesniems masalams,
tikrai neblogi kotai.
Domina tiek su iklijuotomis ir neiklijuotomis, ziurint kainos ir kokybes santykis. Bei siek tiek galgalingesni, apie 10g.
 #603125   Rapolas
 13 Gru 2014 13:36
PelkiuSenis rašė: Pala, ar man atrodo ar tu lyginai testavai Favorite su kazkokiais brangesniais zenkliai variantais. :)
Nu aš buvau pasiskolinęs Favoritą Professional'ą ,kad palygint pvz. su Finezza, bet galiausiai įsigijau Tailwalk Ajist TZ. Nu bet tai jau niekaip neokonominė klasė ;)
Tarp kitko, nesenai pas vyrukus iš bait.lt čiupinėjau ir purčiau rokfišinius Truzer'ius MC ,kurie taip pat su iki 'niemogu' :D išlengvintais blankais ir Torzite žiedeliais, tai man kažkaip labai panašūs jausmai užvaldė ,nu gal tik pati rankena pas MC realistiškesnė ir šiltesnė :-D
 #603742   Evaldas Z
 18 Gru 2014 08:57
As tai vis dar klajonese... Paskutiniu metu kazkaip akis krypsta i Tict INBITE IB-73TB. Pora dienu paskaitinejau forumus uzusieniestiskus, tai kaip ir susidaro ispudis, jog gan uzniversalus kotelis ne tik dzigui :roll: Gal kas pasidalintu patirtim ir mintim ?
 #604661   lauris
 22 Gru 2014 20:36
na po ilgu paiesku ir mastymu priglaudziau kotuka upetakiams, visgi ne light klases, nes masciau ir apie tict , varivas , graphiteleder , p21 psihogan ir daugeli kitu , bet pasirikau palms molla 66ul2xf laukiu nauju metu ir testavimo jo :) info apie ji internete beveik ner , bet labai prilipo prie rankos :)
 #604909   Tomas V
 24 Gru 2014 13:25
Evaldas Z rašė:As tai vis dar klajonese... Paskutiniu metu kazkaip akis krypsta i Tict INBITE IB-73TB. Pora dienu paskaitinejau forumus uzusieniestiskus, tai kaip ir susidaro ispudis, jog gan uzniversalus kotelis ne tik dzigui :roll: Gal kas pasidalintu patirtim ir mintim ?
Turiu Tict inbite ib-63tb, is tikro labai malonus kotas rankoje, super jautrus ir lengvas. Tikrai labai gerai meta ir laiko zuvi. Tinka ir jigui ir nedideles minoskes ismusinet. Su metalu negaudau tai su tuo ir ne testavau. Tik uzmetimas pagal mane neatitinka, nors raso iki 5gr, bet 10gr metu be jokios baimes. Su rezervu jis nemenku... O siaip viskas labai puiku.
 #604945   SatanKlaus
 24 Gru 2014 17:11
Evaldas Z rašė:As tai vis dar klajonese... Paskutiniu metu kazkaip akis krypsta i Tict INBITE IB-73TB. Pora dienu paskaitinejau forumus uzusieniestiskus, tai kaip ir susidaro ispudis, jog gan uzniversalus kotelis ne tik dzigui :roll: Gal kas pasidalintu patirtim ir mintim ?
IB73-CS. Apie šį galiu pasidalint :grin: , bet iš principo, kai pirkau, abejonių turėjau, kai pradėjau gaudyt - neatsidžiaugiu ;-) . Manau nenusivilsi nei trupučio. Tiesa, svoris, nurodytas gamintojo, švelniai tariant sumažintas gerokai :roll: , ir rankena solido man labiau prie širdelės. Dėl jautrumo klausimų neturėtų kilt tau ;-) :gutgut
 #605693   Evaldas Z
 30 Gru 2014 12:48
Na, kad meta virs nurodytos ribos gerokai, tai jau aisku :)
OMar rašė: TICT INBITE IB73-TB Realiai nuo 5-6g iki 15-20g. uzmetimas. Arba tvichinginis.
O kaip su apatine riba ? Mes ~3g voblikus kazin ?
 #605761   Vitolis
 30 Gru 2014 18:58
Nesulaukiau atvykstant iki naujų mano norimo spiningėlio Varivaso Violente VLE -77TR-UL tai dairausi į alternatyvą. Reiks išleist pirmus eurus :cry: Bus naudojamas išskirtinai džigui na maždaug iki 18 gr. Gal kas turit ir galit apibūdint , pasidalint pojūčiais ne pakračius parduotuvėje, o žvejyboje? MC Truzerį TZS-S772 UL deklaruojamas iki 10gr. Arba TZS-S742AJI irgi iki 10gr. Įdomu kokios jo ribos nuo iki realiai. Koks jautrumas ir kt. Ar kuris iš jų bus norma 18gr. ar jau pereboras. Kai su violente, tai šis svoris (pagal turinčio tokį kotelį patirtį) pats tas. O ir žemutinė riba mane tenkina.
 #606264   Saugirdas
 02 Sau 2015 16:31
Dieduk, pakentek. Geriau jau ta japonu sedevra pasiimk, nei, kad paskui gailetumeis, tas violetas, geriausia ka teko laikyt rankoj. ;)
Mane tai domina Favorite professional 2-7. Kokie atsiliepimai?
 #608656   Vitolis
 16 Sau 2015 21:28
Saugirdas rašė:Dieduk, pakentek. Geriau jau ta japonu sedevra pasiimk, nei, kad paskui gailetumeis, tas violetas, geriausia ka teko laikyt rankoj. ;)
Mane tai domina Favorite professional 2-7. Kokie atsiliepimai?
Jau atkeliavo mano Violetinis :gutgut Lauksim sezono :)
 #608657   Saugirdas
 16 Sau 2015 21:31
Sveikinu!!! ''plot ''plot ''plot ''plot ''plot
Gerai apslaistyk, kad ilgai tarnautu. :/brazasista
Dziaugiuosi uz Tave. ''plot
As irgi toki ciupsiu kada prie progos. :ruko
Kokia katurke zadi det?
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50