pabandyciau tada pirkt perlo terminale arba tose zukles prekiu parduotuvese, kur prekiauja leidimais.
Ne išeina man rasti kelio prie tos sistemos...SauliusM rašė:kad prisijungt prie ALIS numeris nereikalingas. o prisijunges nueisi i "mano leidimai" ir atsirasi betkuri savo seniau per ALIS pirkta leidima.bobis rašė:na taip, tik numerį reik išsaugot, nes be jo ko gero, nebeįeisi...
tiesiog reikia tureti elektronine bankininkyste.Dziedas rašė:Ne išeina man rasti kelio prie tos sistemos...
Na taip... Teks be leidimo žvejoti...ubuntu rašė:Ar atostogauti? Jauciu vargs su valiutos keitimu :D
gerai jei dar taip ilgai istrauks. ziurek jau per Uzgavenes sulauksim pakeitimu.Rapolas rašė:...Velykoms galima laukt naujos 7-to punkto redakcijos ...
jau kalbejom Smiltynej apie tai. is dalies ir atrodo, bet tuo paciu ir neatrodo. nes yra ta beda, kad padarus ta isimti, tai gali atsirast gudragalviu, kurie prades nuo krantines karsius ar starkius gaudyt su 6 kabliukais ir aiskins visiem, kad gaudo stinta. ir pabandyk tada irodyt, kad jis ne stinta gaudo. kaip tai taisyklese apibrezt?Kuzmičius rašė:Kuršių mariose nuo ledo stintas galima žvejoti su dvylika kabliuku, o nuo krantinės smiltynėje su šešiais.Ar neatrodo kad čia kažkas nelogiško.?
su šešiais kabliukais galima ir dabar ne tik stintas gaudantSauliusM rašė:jau kalbejom Smiltynej apie tai. is dalies ir atrodo, bet tuo paciu ir neatrodo. nes yra ta beda, kad padarus ta isimti, tai gali atsirast gudragalviu, kurie prades nuo krantines karsius ar starkius gaudyt su 6 kabliukais ir aiskins visiem, kad gaudo stinta. ir pabandyk tada irodyt, kad jis ne stinta gaudo. kaip tai taisyklese apibrezt?Kuzmičius rašė:Kuršių mariose nuo ledo stintas galima žvejoti su dvylika kabliuku, o nuo krantinės smiltynėje su šešiais.Ar neatrodo kad čia kažkas nelogiško.?
Jei tiek pagausi per diena LT tai duosiu medaliRapolas rašė:... gali pasigaut 3 bet kokio dydžio virš 45cm lydekas, privanot 5kg ešerių, prie to viso dar gali įsiverst į valtį 1 centnerinį šamą ir desertui- dar vieną metrinį ūsorių...dar pakeliui namo gali primušt belekokio dydžio terbą stintų
![]()
Tai čia aš atsakiau žmogui į klausimą ,kiek jam dabar galimaWytux rašė:... Jei tiek pagausi per diena LT tai duosiu medali
dar pasnekek, tai tuoj ir eseriam ives 3 vnt limita ir minimalu 25 cm dydi. ir bauda 100 Eureoliu uz vnt.Rapolas rašė:...ešerių 5kg privanot
Dabar jau reikia skambinau i Šilute pasake ,kad reikia nuo 2014 vidurio tai vaAiris rašė:Is kur istraukete,kad Tenenyje reikia parko leidimu?
Anksciau nereikedavo
*PYP* gaudai zmogus zinai kad nereik leidimo,o cia pakeicia kada nuori jokiu pranesimu nieko,kaip jau *PYP* atcibodo tas jovalas .zinai kad nekaltas o busi kaltas.keicia taisikles kas menesi.snukius isdauzit viena karta.viresnio amziaus zmogui vabsie truba spiet sekt tos istatimus,kiek galim.gerai kad eismo taisikliu nekeicia ato ziuriek reiktu per raudona vaziuot.laimis1 rašė:Dabar jau reikia skambinau i Šilute pasake ,kad reikia nuo 2014 vidurio tai vaAiris rašė:Is kur istraukete,kad Tenenyje reikia parko leidimu?
Anksciau nereikedavo