Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #605849   Ramekas
 30 Gru 2014 22:48
RoBass rašė:
Julius's rašė:
RoBass rašė:As kaip tik noriu paklausti apie tas Aero 4000 feeder, kaip jos dirba su dideliais svoriais, sakykim 80-100gr. sroveje neuzsilenktu tempiant seryklas...???
Nera labai gerai jom skirvyte, nera.. :D
Prigavai mane :oops: :lol:
tai kad neina cia suprasti, vienur skaitau, kad max. iki 50-60gr., kitur paskaitai, tai raso, kad gaudo su 80 gr. ir komfortas....tai kaip is tikruju yra?
Tai pabandyk pats pagalvot :idea: didesnis perdavimas, greitesnis valo surinkimas, bet apkrova gaunasi didesne, ko pasekoje sunkiau sukasi rite. Cia panasiai kaip su beginiu dviraciu. Vienas pavara mini sunkiai, bet greiciau vaziuoji, kita pavara mini labai lengvai, bet dviratis letai rieda. Tai cia jau tau paciam belieka spresti, nori greitai vaziuot ir sunkiai minti ar vaziuoti leciau, bet minti lengviau.
 #605852   EDVD
 30 Gru 2014 22:50
Ramekas rašė:
renaldas rašė:Exage tikrai patvarios kotuskes, Mihaeliu nesu naudojes, bet atsiliepimai geri, Spro ritukes irgi geros is tos serijos, taip kad rinkis :) cia 200-300lt ribose. Pigesniu siulyciau neziuret
Turiu Renaldai Spro redarct10400 ir ryobi zauber 4000 beveik identiskos rites. Tik man siek tiek jose galios trukumas jauciasi. Siaip sukasi be problemu viskas tvarkoj.
žinant, kur žvejoja fisfmantas pagrinde, neturi kilti problemų :)
 #605854   Ramekas
 30 Gru 2014 22:51
renaldas rašė:
Ramekas rašė:
renaldas rašė:Exage tikrai patvarios kotuskes, Mihaeliu nesu naudojes, bet atsiliepimai geri, Spro ritukes irgi geros is tos serijos, taip kad rinkis :) cia 200-300lt ribose. Pigesniu siulyciau neziuret
Turiu Renaldai Spro redarct10400 ir ryobi zauber 4000 beveik identiskos rites. Tik man siek tiek jose galios trukumas jauciasi. Siaip sukasi be problemu viskas tvarkoj.
Ka liecia Redus as ir nerasiau kad jos zveriskos, tiesiog geros patvarios rites. iki 70g su jom gan konfortiskai galima gaudyt, oru netrauksi, bet ir pompuot bica itempus nereiks. Bet taip, yra galingesniu riciu, tik dazniausiai jos brangesnes tokios pat kokybies buna.
Na taip del patvarumo tai pritariu, bet kad butu konfortas su 70g seryklom ir dar srovej tai nepasakyciau. Na stovinciam vandeniui, 30-40g seryklom ir nedideliems atstumams tai pats tas.
 #605856   Bratka
 30 Gru 2014 22:53
fishmantas rašė:Exage tikrai ir as pirksiu jei neatsiras kokiu kitu idomesniu variantu. Martynas mikelionis savo blog'e raso, kad naudoja mitchell mag premier su drennanais. Uz 400 iseitu tokia rite ir dar gosen PE 8 gyslu 200metru :) tik idomu ar ta rite verta demesio
Tris metus ta michella droziau(ir dabar dar puikiai dirba),tikrai darbine rite,tik kad dydis tos 4000,pagal kitas rites ziurint butu 3000.
 #605858   RoBass
 30 Gru 2014 22:54
Ramekai, viska as ta zinau ir suprantu, kad ja sunkiau sukti tektu, nei kokia 1:5.0 rite, man tai ne problema butu, bet ar ji tikrai tokia galinga, kaip kai kur raso, kad pofik joms tie 80-100gr. vot man kur klausimas. Ir kad su didesniu perdavimu rites silpnesnes, ta irgi zinau, bet vot kaip butent su aero ritem?
 #605863   Ramekas
 30 Gru 2014 23:06
RoBass rašė:Ramekai, viska as ta zinau ir suprantu, kad ja sunkiau sukti tektu, nei kokia 1:5.0 rite, man tai ne problema butu, bet ar ji tikrai tokia galinga, kaip kai kur raso, kad pofik joms tie 80-100gr. vot man kur klausimas. Ir kad su didesniu perdavimu rites silpnesnes, ta irgi zinau, bet vot kaip butent su aero ritem?
Nu as jau rasiau cia viewtopic.php?f=13&t=249&start=7890#p605778
Panasi rite tik naujo modelio. Stebuklu nebuna. Na nebent ta rite bus 6000 ar 7000 dydzio sverenti kilograma, kur bus sukista labai grubus ir patvarus mechanizmas. Kol pats neisbandysi to nesuprasi. Maziau reikia klausyt kas ka sneka sumokeja 500lt. Taip esu ir as zvejojas su 6.0.1 perdavimo rite, kai ipranti, atrodo taip viskas ir turi buti, bet kai paimi mazesnio perdavimo rite, greitaeiges pradedi nemegti.
 #605869   RoBass
 30 Gru 2014 23:14
Nepastebejau, kad rasei auksciau...nu aisku tada, bet kad ji per silpna 30 gr. seryklom tampyti, tai nelabai tikisi, nes plius su 30 gr. serykla ne sroveje gaudoma, o baloj.
 #605871   Ramekas
 30 Gru 2014 23:20
RoBass rašė:Nepastebejau, kad rasei auksciau...nu aisku tada, bet kad ji per silpna 30 gr. seryklom tampyti, tai nelabai tikisi, nes plius su 30 gr. serykla ne sroveje gaudoma, o baloj.
Nezinau nebandziau. Pusbrolis is pradziu zvejojo su 4000 rareniumu, po to kazkokia team daiwa ir galiausiai pasieme sia.
 #605877   Ramekas
 30 Gru 2014 23:33
Nesilpnas, tik sakau kad tokiom zvejojo ir vis zenge i prieki, iki areo rites, kol si uzkliuvo su savo perdavimu. Na tiksliau jis spiningui naudojo rareniuma, bet daznai ir an feederio uzdedavo, tad norejo isigyti grynai feederiui rite, kad nereiketu nuo vienos ant kitos meskeres delioti.
 #606064   darencas
 31 Gru 2014 22:03
Kiek girdejau, tai tie visi drenanai, prestonai su pintuku blogai draugauja, suka pintuka, o su mono viskas gerai.[/quote]

na kiek skaiciau tai tikrai geri atsiliepimai apie sitas prestono rites kloja vala neyspudingai bet kilpu nemeto kas yra svarbiausia o apie drenanus tai tikrai nekokie
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė