Na viskas ir aš jau savaitgalį leksiu po tokiu vaizdu, bei dar amunicija nauja , tai išvis ... Žodžiu nėr 

labai gera vieta žiemojimui, ganėtinai saugi, su labai gera mitybine baze, bet dėl deguonies poreikio stovinčiam vandeny jie nuolatos juda, kaip ir gerai išsireiškei - šmirinėja.arabas rašė: Įdomiausia, kad upėtakiai tupi ne tik upelio vagoje, bet ir po užlietą mišką tarp medžių šmirinėja
jei cia nemenkai, tai ka apie Vilniu sneketiRastaMan rašė:Ufff...žiūriu sniegelio "pribubino" tai taip nemenkai
zinai, kai tu man apie ta vieta pasakojai, jau idomiai skambejo, bet po fotkiu perziuros - isvis fantastika kazkokiaarabas rašė:Ne. Pirmą kartą ten žvejojau.
Gaila, kad tą bebryną radau į dienos pabaigą. Jau nebuvo laiko sąžingai visą apdrožti. Įdomiausia, kad upėtakiai tupi ne tik upelio vagoje, bet ir po užlietą mišką tarp medžių šmirinėja. O dar toje pelkėje radau nerštavietę. Aplink dumblas, o viduryje švaraus žvyro lopas.
Kad tik tavo žodžiai Dievui į reikiamą vietą nueitųJustasM rašė:...savaitgali bus geras vanduo...
Jackall timon tricolor traukiant pries srovę man labai primena Yo zuri L- minnow 44 darbą. Jei srovė jį spusteli kiek greičiau, tai jis ne tai, kad vingiuoja į šonus, bet vartosi kaip minoškė. Traukiant pasroviui labai panašus darbas į rapalos Original 5 cm darbą. O tvičinant gali pravesti beveik su srovės greičiu, jaučia net menkiausią stuktelėjimą. Nežinau kaip su jais susudraugaja kitižvejai, kas juos turi- man šis medinukas paliko superinį įspūdį. Aš juo nesvaikai tikiu- galiu visa dieną maudyt nekeisdamasArvidys rašė:Kur yra pirkt tu Timonų? Darbas be tvico platus ar ne?
55S (skęstantys). Kitų nebandęs.arabas rašė:O apie kokius dydžius šneka? 47,55,67 ar 83 mm? Plaukiančius, suspenderius ar skęstančius?
Būtų įdomu sužinot nuomonę tų kurie yra bandę suspenedriusrotveileris rašė:55S (skęstantys). Kitų nebandęs.