Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #607555   Replay
 10 Sau 2015 18:40
Tas pats klausimas domintu kaip su Zemaitijos upeliais...ar neuztraukti ledu ? Dekui uz informacija.
 #607564   Slovak
 10 Sau 2015 19:04
JustasM rašė: ir 35cm apgauti upėtaki :grin:
Man tai ziema pagauti upetaki jau gerai :oops: Dazniau jie baidosi manes :oops:
 #607570   martiz-zz
 10 Sau 2015 19:35
su mano keliom aplankytom upem dar sunku buvo siandien, gal 70% upes po ledu buvo... ir ganetinai storu dar... bet kai tokie orai manau po poros dienu bus normaliai, jei labai vanduo nesidrums. nors ir sunku buvo bet pavyko kelis pagaut, pora is ju 40 :roll:
Paveikslėlis
 #607571   RastaMan
 10 Sau 2015 19:41
Gal čia lankosi tas, kuris šiandien prie upės su tamsiai žalios spalvos Volvo universalu buvo atvažiavęs? Jei "ieškomasis" atsirastu, tai būtų įdomu sužinot kaip sekės :grin:
Man šiandien du kibimai - abu vaikai. Suklydau šiandien ruožą ir upę pasirinkdamas, oj suklydau :-D
 #607591   rotveileris
 10 Sau 2015 21:18
RastaMan rašė:Gal čia lankosi tas, kuris šiandien prie upės su tamsiai žalios spalvos Volvo universalu buvo atvažiavęs? Jei "ieškomasis" atsirastu, tai būtų įdomu sužinot kaip sekės :grin:
Man šiandien du kibimai - abu vaikai. Suklydau šiandien ruožą ir upę pasirinkdamas, oj suklydau :-D
Bet tavo klaida netokia baisi kaip mano. Penktadienį iš ryto aš buvau suplanavęs, kad važiuosiu šeštadienį ir sekmadienį pupėtakiaut. Bet penktadienio vakarą kažkodėl apsigalvojau- na vieną dieną reikia skirt šeimai. Tai tik šiandien iš ryto supratau, kad pramargalinau vieną dieną '''bum va čia tai mazinau :superšokas teks ryt per uraganą pupėtakiaut ;uolrait
 #607593   rotveileris
 10 Sau 2015 21:21
martiz-zz rašė:su mano keliom aplankytom upem dar sunku buvo siandien, gal 70% upes po ledu buvo... ir ganetinai storu dar... bet kai tokie orai manau po poros dienu bus normaliai, jei labai vanduo nesidrums. nors ir sunku buvo bet pavyko kelis pagaut, pora is ju 40 :roll:
Paveikslėlis
labai gražios spalvos žuviaus ;uolrait
 #607600   Povilas25
 10 Sau 2015 23:35
Svieki, noreciau pradet zvejot upetakius, daug visko prisiskaiciau tik va problema ta kad niekad ju nesu gaudes tik karta pries kokius 5 metus verknei teko gaudyt, noreciau kad patartumet kokiu upeliu apie trakus, aukstadvary, butu smagu uzsiimti sia zukle rimciau baisiai grazios jusu laimikiu nuotraukos, o man tik tokiu nuotrauku ir tereikia zuvies galiu sau leisti ir parduotuvei nusipirkti. Is anksto aciu jai kas pasiulys kokiu upeliu kur galima butu sia zuvi pagaudyt
 #607602   t-vilkas
 10 Sau 2015 23:47
Povilas25 rašė:Svieki, noreciau pradet zvejot upetakius, daug visko prisiskaiciau tik va problema ta kad niekad ju nesu gaudes tik karta pries kokius 5 metus verknei teko gaudyt, noreciau kad patartumet kokiu upeliu apie trakus, aukstadvary, butu smagu uzsiimti sia zukle rimciau baisiai grazios jusu laimikiu nuotraukos, o man tik tokiu nuotrauku ir tereikia zuvies galiu sau leisti ir parduotuvei nusipirkti. Is anksto aciu jai kas pasiulys kokiu upeliu kur galima butu sia zuvi pagaudyt
nieks tau nesakys savo upeliu, ar jie butu aukstadvaryje, ar jie butu balbieriskyje... atsidarai www.maps.lt ir ziuri, ieskai, kur kokie upeliai teka, tada vaziuoji ir megini gaudyt.
 #607604   Taacis
 11 Sau 2015 00:29
Povilas25 rašė:...verknei teko gaudyt,
Nu ir kuom netiko? Ar jau viskas isgaudyta... Aisku, kad neisgaudyta ''plot ;uolrait
 #607606   Povilas25
 11 Sau 2015 01:02
viskas tiko, pasaka upe ir visai netoli manes butu, tik norejau pasidomet ar kas pernai, ar gal ir siemet jau bande zvejot verknej, nes kiek skaiciau forumuose visi seni atsiliepimai apie upe buvo, tai nzn ar dar verta joje butu zvejot ir tiketis pagauti savo pirmaji upetaki
 #607607   Taacis
 11 Sau 2015 01:06
Povilas25 rašė:viskas tiko, pasaka upe ir visai netoli manes butu, tik norejau pasidomet ar kas pernai, ar gal ir siemet jau bande zvejot verknej, nes kiek skaiciau forumuose visi seni atsiliepimai apie upe buvo, tai nzn ar dar verta joje butu zvejot ir tiketis pagauti savo pirmaji upetaki
Zvejot verta.
O tiketis atsiliepimu apie konkrecias upes- neverta.
P.S.: beje tyla apie upe- geras zenklas. Labai geras...
 #607615   shuo
 11 Sau 2015 09:37
upetakiu verknej tikrai yra ;) tik ieskok
 #607750   rotveileris
 11 Sau 2015 23:03
Nuo Felikso mes su bičiuliu slėpėmės vieno upeliūkščio slėnyje :kertu: Vanduo tobulam lygyje, tobulo drumstumo be ledo. Ko dar gali norėt ;uolrait
Paveikslėlis

Iš trečios žūklės pavyko ir man atsidaryti su legaliu.
Paveikslėlis

Nutarus pasikeisti masalą teko kiek nustebti. Viena dėžutė kažkur prapuolė. Tai sužinojus lengvai sudrėko :shock: teko pėdsekiu pabūt :mėlynvarla . Va radau paklydėlę miške ant upelio kranto ''plot
Paveikslėlis

Šendieną šitiems neatsispyrė pora vandens leopardų :ruko
Paveikslėlis
 #607814   RastaMan
 12 Sau 2015 10:58
rotveileris, gražu :gutgut :gutgut :gutgut
 #607838   Povilas25
 12 Sau 2015 13:43
aciu uz pastebejimus del mano minetos upes, dar noreciau paklausti del masalu, ziurejau rapalos serijos ir spalvos ir kaina gan nieko atrodo ar verta juos pirkti, ar geriau kokius brangesnius bet jau patikrintus man dar jackall serija labai patinka tik va kaina ju didesne bet gal verta jos, buciau dekingas jai parasitumet savo pastebejimus nes visgi zvejojat ne pirma karta ir galit gal ka patarti naujokuj sios zukles.
 #607839   Jackfish
 12 Sau 2015 13:51
Jei nenori pradziai daug investuoti, imi:
Dorado stick 4.5
Dorado classic
Salmo Minnow Sinking - tiek 5tukas, tiek 6tukas.

Pagausi taip pat, o gal net ir geriau, nei su brangesniais.

Pantoonas prie vidutiniu kainu kategorijos, tai is ju siulyciau CrackJack 48 MR arba sekliau SR.

Daug neinvestaves, bet kad ir su 4 vobleriais jau gali pilnavertiskai gaudyt upetakius.
 #607842   Rapolas
 12 Sau 2015 14:15
Povilai25, lb teisingas Jackfish ekonominis pasiūlymas :gutgut
Į ką tokiu atveju dar reiktų atkreipt dėmesį, kad ant dorado mažųjų vobleriukų kabliai šiek-tiek skystoki, ta gal vertėtų pasikeist į atitinkamo dydžio owneriukus arba vmc. Dar pridurčiau, kad galima Rapalos kokį original ar countdown vobleriuką užgriebt (dydžiai tie patys standartiniai 5/6). Ir tarp skirtingų modeliukų voblerių spalvom pavarijuot (natūralka, taškuots upėtakiuks, ryškus koks ir pan.). Tokiu būdu pradžiai išvengsi "perkrovimo" dėžutėse :-D
 #607844   Fantastas
 12 Sau 2015 14:19
yo-zuri l-minnow 44 visos spalvos, turbut mano megstamiausias vobleris upei ir ne tik upetakiui.
Kaip pats pradedantis, galiu patarti per ziema sportuoti ant koju, kad atejus pavasariui galetum kuo toliau nupedinti, nes bent jau man ziema nelabai sekasi :?
 #607891   Arturijus
 12 Sau 2015 19:13
looking4snow "Kimba jie ant visko" cia turbut daugiausia tiesos... turiu pazistama katras 20 shadu 5-6 parsiuntes is kitajaus uz berodz 10 baksu... palankste kilpeles, kad pilvais nesivartytu ir ispardave savo brangiu boblu arsenala :D bo no name kitaiski gaude neblogiau uz brungius special trout bla bla bla... na kaip ir sake sakuose paliktu buvo negaila, del to padidejo ir pagausejo pagaunamos zuvies, nes pradejo metyti in extremalias vietas kur vobla pvz. uz 20 euru mesti butu bardzo skausminga.
 #607946   rotveileris
 12 Sau 2015 21:52
Arturijus rašė:looking4snow "Kimba jie ant visko" cia turbut daugiausia tiesos... turiu pazistama katras 20 shadu 5-6 parsiuntes is kitajaus uz berodz 10 baksu...
O tai kam tokiu atveju dar patarinedami vardinat kokie vobleriukai tinka? taigi nuejai i bet kokia artimiausia zukles reikmenu parduotuve ir nusipirkai tris pacius pigiausius voblerukus- ir visos problemos del masalu issprestos ;uolrait
 #608102   Sakys
 14 Sau 2015 08:20
Jackfish pas mane kaip tik yra dėžutė su vobleriais ir sukrėm reiktų paieškot nenaudoti jau porą metų ir nebebus naudojami, visi ekonomines klasės pasitvirtinę vobleriai. (Tada kai pirkau geresnių nebuvo :D)
Ryt paieskosiu nufotkinsiu ir patalpinsiu viso komplekto skelbimą, kotas tik pas meistrą, o šeip ruošiuosi viską parduoti.
 #608105   Rapolas
 14 Sau 2015 08:39
Saky ,tai kad ne Jackfish'ui reikia ,nu nebent Povilą25 sugundytum :-D
O tai ką, išsiparduodi viską ir emigroji gal ? :-D
 #608125   Rapolas
 14 Sau 2015 10:07
Neišsiverčia "fising" :-D
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186