nu va. znacit visiem 10cm ir didesniem jau turi su kuo gaudyt.xsite rašė:na si kota jau pasiliksiu , tada i koki is ml kotu atkreipti demesi ?
Man tai va toks patikoxsite rašė:na si kota jau pasiliksiu , tada i koki is ml kotu atkreipti demesi ?
o sitas tai man jau toks ziaurokas pasirode, jei jau mastyt apie sita, tai tada tikrai labai galvociau ar imt sita ar Legend elite iki 5/8.Rapolas rašė:Man tai va toks patikoSt.croix legend inshore LGCC66MLM iki 10,5g
Man irgi panašiai susišvietė, o kadangi ešeriams nereikia (liksiu prie UL/L ir mėsmalės), tai teko imt tą MLM 3/8. Manau, kad turėtų tikt ir upei (šapalams:D ir salačiams ), ir ežerui ;)SauliusM rašė:... nes tam kur iki 1/8 tai jau taip ciut ciut galios gal ir truksta. tas tai jau toks eserinis/sapalinis/upetakinis kastukas truputi.
nu 4 nr gal ir ries. bet su 2-3nr tai bus pats tas. aisku, jei ta sukre ne naglai tiesiai pries srove raut.Rapolas rašė:Tai kad tą 1/4 didesnė sukrė srovėj jau ries į baronką kaip reikals
Esant siauram bugneliui (50/51) metant masala su storu valu, bugnelis greitai sekleja ir kad ismesti 1metra valo, bugneliui reikia vis daugiau issisukti. Taip nukencia atstumas. Kuo platesnis bugnelis tuo bugnelis ne taip sekleja ismetant vala ir atstumui dideles itakos neturi.Rapolas rašė:Gal galimėtų plačiau, kodėl CU201e siūlytai storam FC
sunkius masalus tikrai taip. O lengvus ne, nes pilna 201 spule yra daug sunkesne uz 51 pilna spule.Rapolas rašė:Nu tai pagal šitą logiką CU201e ir pintą storą valą turėtų mest daug geriau
sitas geras.Taacis rašė:o kurioj vietoj reikia det pirsta, kad kotas su rite laikytu lygsvara?
![]()
![]()
Tik neatsakinekit man y sita klausima, nereikia.
tinka, bet kam plonesniam FC ir plonam pintam valui pirkti 201 ir prisukti daug backingo jei yra 51. ?!Rapolas rašė:Nu tai taip išeitų dbr ,kad CU201e tinka ne tik storam FC, bet ir storam pintam valui ir ypač jai bus mėtomi normalūs svoriai.
Tai babar belieka išsiaiškinti, ar cu201e netinka plonesniam FC ir pintam valui?
Rapolas rašė:Nu tai lygiai tą patį galiu paklaust.. kam pirkti 51-ą CU džerkiukams ir normalaus svorio vobleriams ,jei yra 201. ?! kuri su storesniu valu dar geriau juos mes nei 51
Nu taip, tik ne CU ,bet "chroniu" 201E7 ,tai manai kad bus per silpnas džerkams ,ale slaideriams ir buster'iams II ?Menke rašė:Rapolas rašė:Nu tai lygiai tą patį galiu paklaust.. kam pirkti 51-ą CU džerkiukams ir normalaus svorio vobleriams ,jei yra 201. ?! kuri su storesniu valu dar geriau juos mes nei 51
tam kad 51 stipresne su 6.4 perdavimu. Ir man labiau tinka dzerkiukams. O tu turi 201? Nes as turejau
pagal kokia paskirti 5-15g?ramzis rašė:+1, reik daiktus naudot pagal ju numatyta paskirti..
kaip kam- durneliams... o protingi va- su 51 dydziu dzerkauja ir vargo nemato...SauliusM rašė:ot durneliai tie shimano inzinieriai. ir kam jie tuos didesnius dydzius isvis projektavo ir gamina...
Tikrai ne tau ir man lydekoms gaudyt. Susireiksmine jus kolegos nes lietuvoje 80poc spiningu naudojama ne pagal paskirti. Pasiimat basinius ir rokfisinius kotus ir specus vaidinat.SauliusM rašė:ot durneliai tie shimano inzinieriai. ir kam jie tuos didesnius dydzius isvis projektavo ir gamina...
Tai leiskite paklausti gerbiamasai, kieno žvejybos sąlygom anie realiai pritaikyti?Menke rašė:kad tie multai tiek ir kotai, nekurti musu zvejybos salygom