Praeita ziema jau nebebuvo ir Panevežy,bet jei Romada ir toliau vesis tai 

kokie osko modeliai?bes rašė:Kaina gan auksta, man pvz Osko geriau uz Kuusamo dirba.lekteris rašė:zieminio blizgiavimo megejams, pasidairykit romadoj, turi idomiu nils master blizgiu raptor, hanski, dueler, snub head
Toks, nupirkciau dar i atsarga bet niekur nerandu:samas235 rašė:
kokie osko modeliai?
Ziurint koks spiningelis ir kokiame gylyje zvejosi.Vardas.Pavarde rašė:Ar jausis kibimai gaudant 4g blizgutėmis naudojant 72cm žieminį spiningėlį be sargelio?
o tai tipo jos kazkuom labai ypatingos? siandien per Feliksa eksperimentavau biski, tai rezultatas, ant snubheado 1 eserys, ant rapala balansyro 3 eseriai, ant kuusamo varmos 5 eseriai. nesublizgejo tas snubheadas ale visai man kazkodel. nu buvo dar ir ant snubheado keli kibimai, bet ir ant kitu masalu buvo, nuo varmos tai kazkoks zveris lenciugeli nuplest sugebejo.Bratka rašė:Praeita ziema jau nebebuvo ir Panevežy,bet jei Romada ir toliau vesis tai
Man tie snubhedai,kad ir ne patys didziausi(nezinau gramaturu),ant gyliu gerai sudirba,kazkur nuo 7m.Sekliau su jais nelabai,zaidimas gal kazkoks netinkamas gaunasi.SauliusM rašė:o tai tipo jos kazkuom labai ypatingos? siandien per Feliksa eksperimentavau biski, tai rezultatas, ant snubheado 1 eserys, ant rapala balansyro 3 eseriai, ant kuusamo varmos 5 eseriai. nesublizgejo tas snubheadas ale visai man kazkodel. nu buvo dar ir ant snubheado keli kibimai, bet ir ant kitu masalu buvo, nuo varmos tai kazkoks zveris lenciugeli nuplest sugebejo.Bratka rašė:Praeita ziema jau nebebuvo ir Panevežy,bet jei Romada ir toliau vesis tai
45 mm naudoju.Arvidys rašė:O kokio dydzio varma naudoji ar visi dydziai dirba? As siandien irgi pajamiau viena varma 45mm bandysiu jomis pateisint kuusamo varda nes bent jau jazz tai man nelimpa.
vakar 13gr ir naudojau (yra vienas didesnis ir vienas mazesnis ju), gaudziau 5-7m gyliuose pagrinde. bet gavo nuo varmos tas snubheadas i vienus vartus. tai uztai ir klausiu, sakau gal ten kazka ypatingo toj blizgej atradot, gal koki zaidima mandresni ar dar ka. vienas kas gerai pas nilsus, tai tie auksiniai trisakiukai su akute. va tuos tai tikrai uzskaitau. o pati blizge tai taipsau. aises torpeda ar deimanciukas man labiau patinka. apie varma ar latviska volframine legenda tai net nekalbu isvis.Bratka rašė:Man tie snubhedai,kad ir ne patys didziausi(nezinau gramaturu),ant gyliu gerai sudirba,kazkur nuo 7m.Sekliau su jais nelabai,zaidimas gal kazkoks netinkamas gaunasi.
niekur nera. pats kelias nupirkciau. kiek girdejau, latviam su gamyba kazkokios problemos ir gamint nespeja.Vylukas rašė:Gal teko kur Lietuvos prekyboj,pastaruoju metų "legendų" matyt?
prasom:Karalaitis rašė:Kas ta "legenda"?![]()
Perskaiciau visa tema, visos senos nuorodos pagede, foto dinge... Imeskit "gyvai" parodyt.
P.s. isbandziau nils master snubheda - kibo neblogai, arba bent jau neblogiau nei kolegomsIdomi blizge reiks pakist i rimtesni gyli.
nu supratau, tau 3, man 2 ir jam pabandymui 2 liekaBratka rašė:Jis jau man 3vnt. pazadejo.