Jaučiu alergiją kolchozamshoples rašė:i lasisu kolchoza kurnors ?

Varysiu dešiniuoju Neries krantu ir rinksiuosi patogią vietelę. Yra ten kur sustot

Jaučiu alergiją kolchozamshoples rašė:i lasisu kolchoza kurnors ?
Kas prabilo... Kiekviena suda uz kelis litus pardavineji, o dabar matai kabliukus paciokais metytum? Ar tu nematei (nezvejojai) kas buna neryje? Slipsu karalyste, ir daugiau nei puse ju ryja iki siknos. Kartais ir per nakti pakiuka geru kabliuku gali taip ismetyt atgal i vandeniDaxidas rašė:Idomu ka sakytum kai israsinetu bauda uz ta nelegalia vegele.Nejau kabliukas koks auksinis kad butina ji issitraukti?Nupjauni pavadeli ir paleidi ta slipsa nu...
namie matavau , buvo 53cm.ubuntu rašė:Kas prabilo... Kiekviena suda uz kelis litus pardavineji, o dabar matai kabliukus paciokais metytum? Ar tu nematei (nezvejojai) kas buna neryje? Slipsu karalyste, ir daugiau nei puse ju ryja iki siknos. Kartais ir per nakti pakiuka geru kabliuku gali taip ismetyt atgal i vandeniDaxidas rašė:Idomu ka sakytum kai israsinetu bauda uz ta nelegalia vegele.Nejau kabliukas koks auksinis kad butina ji issitraukti?Nupjauni pavadeli ir paleidi ta slipsa nu...Ar pats metytum tiek jei kitiems patarineji?
yra yra, 2012 rudeni 56cm pagavauupinis rašė:Na va, pasirodo normalaus dydžio vėgėlių Nery dar papuola.
O aš jau ruošiausi savaitgaly į kitokią žūklę persiorientuot. Nes šlipsiukai užkniso.
Dabar jau abejot pradėjau. Gal dar paieškot tų didesniųjų verta
O jei pavažiavus nuo Vilniaus pasroviui link Vievio, Kernavės ar pan., kažin ar būtų koks skirtumas?
Gal kas žino?
esu ir as panasaus dydzio upeje gaudes...nu pagaudavom...aisku ne po 2kgmindoze rašė:mes tai eisim i maxima ciupaciupsu pirkti del vegeliu. nors esu kazkaip museliaves vokes upei tai kiline maciau kaip is po koju isplauke - likau apstulbes gal ir verta ten bandyti