o i kokius 500 600 lt eina itilpt manau 

Kote pirkau gruodzio 23 diena machpto super ir kainavo 503 ltėrnis rašė:nemanau, kad apsimoka imt iš koto, nebent jau skubiai reik. geriau su martynu susisiek.maruxxxx rašė:O tai KOTE uz kiek galima pajamt drennan matchpro medium arba super?
O nepersunki 4000? man atrodo jau toks griozdas, bet gincytis negaliu. o kaip del stabdzio prieki ar gale? ar cia jau pagal asmenini patoguma? o tarkim labai svarbu patvarumas nu ar verta daug pinigu investuoti? as pvz as matchu susidejes ekonomines klases ir man geraiSkridžas rašė:Aš 3000 dedu ant pikerio ir lengvo fiderio o ant medijumo 4000 pagal shimano.Nes jeigu reikia iš toliau žvejoti pabosta traukti karmuške su 3000.....
Vo pasirodo ir 3000 mazas... o galit parasyt kokias rites chebra esat susideje ant feederiu, ka is shimaniniu verta ziuret ar is kitu firmu, kad susidaryciau aisku vaizda ka verta det ant federio maloniai zvejybai...timocha rašė:4000 tikrai nepersunki bus, rankoj gi nelaikysi pastoviai fiderio, o ir galios ji tures daugiau (jei tik viduriai nuo 3000 nestoves). Jei gaudysi plonu pintuku tai siulyciau kiek pataupyt ir paimt bent jau vidutinio segmento rite. Jei priprates prie galinio stabdzio tai ziurekis kazka is Shimano, bet siulyciau imt su priekiniu, manau patvaresnis mechanizmas pas juos.
O Kaip manot tokia sueitu ant federio ar per skysta rektu galingesnes? http://www.ebay.com/itm/Shimano-13-Aori ... 6856&rt=ncvava rašė:kiek pamenu, pats naudojau: Spro Passion (ir dar kazkokia, bet modelio nepamenu), Zauberi 3000, Shimano exage, Daiwa exeler 2500, 4000. Ateinanciam sezonui primierkos laukia Daiwa 4012
as pavasari pasiimsiu matrix submerge pinta vala. Su tokiu gaudo pasaulio cmepionas stevas ringeris. o ir kaina jo nera didele 60 lt,kiek cia euru gausis pasiskaiciuokit. Valas sukurtas butent feeder tipo zvejybai , greitai skestantis.Qmas rašė:Pats pries praeita sezona klausinejau cia atsiliepimu apie si fluorobraid vala, tai ne jokio cyptejimo is formumieciu nebuvo. Tai ir nerizikavau aklai - ciupau berkley smoke http://parduotuve.spiningavimas.lt/pint ... as-0_10_mm
bet va pries ateinanti sezona vel krypsta akys link fluorobraid, vien del tos savybes skesti
tik užmetimas nukentės... nors jeigu donkė su karmuhom simto gramu tada jo....AndBa rašė:Kad, butu ramiau. Atsarga gedos nedaro