Aisku-dekui. Bandysim ryt laime. Reikia tiketis, kad be maudyniu...
Jei meldei lietaus - pasiruošk sušlapti kojas
laipo ir gaudoCriuxas rašė:O kaip Elektrėnai? Laipo kas nors?
Uztat stintos arciau, o ir su donke anksciau pradesimpensininkas rašė:nėchūj buvo iš Vilniaus į tą bažnytkaimį važiuot, pas mus sunkiai kur rasi plonesnį, nei 15 cm
Geras ledas, apie 20 cm.gabras rašė:Gal kas buvot Luodį paskutinėm dienom? Kaip ten ledas? Draugas siūlo važiuot savaitgalį, bet irgi nieko nežino apie ledą.
na 20 tikrai nera, 15 maxevalds25 rašė:Geras ledas, apie 20 cm.gabras rašė:Gal kas buvot Luodį paskutinėm dienom? Kaip ten ledas? Draugas siūlo važiuot savaitgalį, bet irgi nieko nežino apie ledą.
Luodis lb didelis ezeras, tai kaip kur gal ir skiriasi storis. Bent kuriuo atveju, lipti saugu.gabras rašė:na 20 tikrai nera, 15 maxevalds25 rašė:Geras ledas, apie 20 cm.gabras rašė:Gal kas buvot Luodį paskutinėm dienom? Kaip ten ledas? Draugas siūlo važiuot savaitgalį, bet irgi nieko nežino apie ledą.
Yra, yra tikrų pūgžlių-monstrų Marijos Žemėj... Tokių po 0.5kg yra kai kur. Ir ten net ne tai kad kartą per porą metų tokį gali pajamt, o jei jau kimba jie, tai kelis per dieną tokius gali ištraukt. Kaip tik vakar senas draugas skambyjo - pasikalbėjom kaip šeima, kaip vaikai, nu ir, ašku, kaip rybalkėRolandas Burauskas rašė:Beje dar tokio dydzio pugzliu niekur nesu pagavesDidziausi po 60-80g
tevukui pora tokiu papuole, ir man pora tokiu monstru.
O savaitgali jeigu kur nors miske ant ezeriuku netoli(10-15kmDaxidas rašė:Varenoj irgi suslapusiu po siandien yra....
Parašyk man i privata ///saulenas7 rašė:O savaitgali jeigu kur nors miske ant ezeriuku netoli(10-15kmDaxidas rašė:Varenoj irgi suslapusiu po siandien yra....) Varenos irgi jau nelaikys ?
Paskutini kart sausio pradzioj ant ledo buvau, taip ir liksiu atrodo tada be uzdarymo
Tai galesi jau ieskot atviro vandenssaulenas7 rašė:atpuole galvos skausmas, kita savaite tiki Dzukija
Rytoj Akademijos tvenkinyje rengs varžybas, ledas neva storas, apie 17-18 cm.Naras00 rašė:Gal kas zinot kaip Kauno raj. ledo bukle ant nedideliu telkiniu?