Gal kas gaudote upetakius major craft Fine tail spiningu ? mazai informacijos apie juos labai

Tai dabar visose temose ta pati klausima uzduok...Aldo rašė:Gal kas gaudote upetakius major craft Fine tail spiningu ? mazai informacijos apie juos labai
Uzduosiu jei reikes, nes spiningu temoje pradejo lyginti riciu kainas, tai kur noresiu ten uzduosiuPaulius_K rašė:Tai dabar visose temose ta pati klausima uzduok...Aldo rašė:Gal kas gaudote upetakius major craft Fine tail spiningu ? mazai informacijos apie juos labai
Ar tik nebus draugas Symphonia po bananų iš palmės su nauju vartotoju išlipęsAldo rašė:Uzduosiu jei reikes, nes spiningu temoje pradejo lyginti riciu kainas, tai kur noresiu ten uzduosiuPaulius_K rašė:Tai dabar visose temose ta pati klausima uzduok...Aldo rašė:Gal kas gaudote upetakius major craft Fine tail spiningu ? mazai informacijos apie juos labai
pala tuoj verteja (burbona) istrauksiu ir eisiu paklausiuDaugirdas rašė:o kas žuviai panašu dar nė vienas, jei ir klausė, atsakymo negavo
Manau, kad pažystu tą masaląAldo rašė:O koks masalas?
Kad nereikia nieko manęs įkalbinėti- užteko, kad fetišistu pavadinoPaulius_K rašė: O gal reikia ji ikalbet biski issivalyt arsenala rubrikoj skelbimai? Chm... jauciu nemenka eile prie jo cackiu susirikiuotujei ka as rezervuoju viena vieta sau
Yo zuri L-minnow aš ti vieną voblerį turiuSlovak rašė:Rapolas, aha, moteris perka viena modeli sukneles ir 150 ju atspalviu ir is ju ir renkasi ?
Pas t. Rotveileri, Yo zuri L-minnow visa spalvine liniuote surinkta, o spalvos ju visu beveik panasios, vat sito ir nesuprantu, ir renkama kito gamintojo visa spalvine gama.
Yep, tikrai pazystirotveileris rašė:Manau, kad pažystu tą masaląAldo rašė:O koks masalas?nes anie su humaniškais kabliais, bet gal tai paslaptis- lai autorius atsako
Koks as ten tamsta :DSlovak rašė:PelkiuSenis, o tamsta ta pati diena sugeba per kelias upes pavaikscioti, kad tokios isvados padaryti?
tikrai ne tam perku tuos masalus, bet kai negaliu zuvauti, toks uzsiemimas mane raminaPaulius_K rašė:Rotveileri, neimk i galva. Man tai pvz kai draudimas buna, masalu deliojimas dezutese visai toks nieko uzsiemimas. Koks idomumas butu du voblerius dezuteje vartyti
Sis mane vilioja, aki merkia, kviecia manerotveileris rašė:
![]()
Man tavo problemas. Kelmus ir medžių šakas papuoširotveileris rašė:... nežinau kur šituos dabar dėt
Apie 55 senuosius lietuviškus pinigus gaunasi iki namų. Aišku, reikia žinoti tas ebayjaus pirkimo plonybes ir siūstis toli gražu ne vieną masalą...arabas rašė:rotveileris rašė:... nežinau kur šituos dabar dėt
Įdomu, kiek jie dabar kainuoja?
Tai sekantį kartą duok žinoti plačioms darbo žmonių masėms apie numatomą pirkimą. Yra čia kažkur subforumas "Bendras užsakymas" ar kažkaip panašiai.rotveileris rašė:Apie 55 senuosius lietuviškus pinigus gaunasi iki namų. Aišku, reikia žinoti tas ebayjaus pirkimo plonybes ir siūstis toli gražu ne vieną masalą...
Tas patsarabas rašė:Šitas?