Iki asaru prajuokinaiPaulius_K rašė:
O tai kaip Tolikas voblerius pardavineja?

Drįstu tvirtinti, kad iš visų žinių vertingiausios esti apie gamtą ir jos dėsnius. — [Ž.B.Lamarkas]
Iki asaru prajuokinaiPaulius_K rašė:
O tai kaip Tolikas voblerius pardavineja?
Va dar šitą rekomenduočiau, jis neblogai renka žuviukus man šiemet, na čia jis biškį patūrbintasPelkiuSenis rašė:Kadangi atsizvelgiu i spalvas rinkdamasis masala, siandien nukoviau Timona 55S su raudonais taskais, kaip pas RastaMan nuotraukoje
Manau liksi patenkintas juoPelkiuSenis rašė:...nukoviau Timona 55S...
Tokių kaip Tolikas yra vienetai ,gal net 1vienetasPaulius_K rašė:O tai kaip Tolikas voblerius pardavineja?Rapolas rašė:Ale vistik veikia bandos jausmas![]()
tu irgi gerai cia uzsipirkai pagautas azartoDaugirdas rašė:...
O koks šitos spalvos kodas? Tikrai darbins variantasrotveileris rašė:Va dar šitą rekomenduočiau, jis neblogai renka žuviukus man šiemet, na čia jis biškį patūrbintas![]()
Va šitas, tik pora taškų uždėjau dėl tvirtumoArvidys rašė: O koks šitos spalvos kodas? Tikrai darbins variantas![]()
Nepamenu, kada galėjau įsižeistSlovak rašė:rotveileris, soriukas jei izeidziau.
Sutinku. Todėl, kad pirkadamas vieno ar kito spalvinimo masala pirmoje eilėje aš jį įsivaizduoju, kaip jis vienomis ar kitomis sąlygomis bus pranašesnis už kito spalvinimo ir suvilios man žuvį. Todėl aš jį ir perku. Bet nebutinai tai ką aš įsivaizdavau būna išpildyta realybėje. Tiesiog tokiu atveju aš sakau, kad mano ir upėtakio nuomonės išsiskyrėSlovak rašė: Taigi liksiu prie savo nuomones, kad spalva daugiausiai turi itakos zvejui![]()
nu blin, tokia grazia mano teorija sugriovei tamsta. Kaip toliau gyventi ?SauliusM rašė: deja, bet klase jau issiskiria, rykliai kremzlines, o upetakiai kaulines zuvys.
is principo!Slovak rašė:kokio beso ima su raudona galva vobla ir balta uodega?
ne, kentes ne taskuotieji, kentesjis pats, kai reikes pilna vobleriu kuprine ant nugaros tampyt. plius jei dauguma vobleriu skestantys, tai netgi yra nesaugu, nes ikrites i vandeni gali nuskest. taip kad, nu bent jau saugumo sumetimais, tie kas tampotes begales vobleriu, pasistenkit, kad jie bent jau pagrinde plaukiantys butu.PelkiuSenis rašė:Neblogai cia uzsipirkai, kentes taskuotieji
Kestytis rašė:Mano galva upėtakis geriausiai ima tą masalą kuris labiausiai primena jo maistą ...