Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #611878   edmundaxx
 03 Vas 2015 23:24
gdeivis rašė:na cia toks zaidimas - kartais tu laimi, o kartais tave laimi... :?
Tikra teisybė, kad kaip Tele Loto :-D
Tiesa, man ir dabar pakeliui multikas iš JP, per EMS. Ir kaip tyčia muitinėj :-D
 #611882   emsas
 04 Vas 2015 00:01
edmundaxx rašė:
gdeivis rašė:na cia toks zaidimas - kartais tu laimi, o kartais tave laimi... :?
Tikra teisybė, kad kaip Tele Loto :-D
Tiesa, man ir dabar pakeliui multikas iš JP, per EMS. Ir kaip tyčia muitinėj :-D
mano prieš kelias dienas irgi buvo muitinės, bet jau atkeliavo į namus, tik kad pats namo dar negrįžau :(
 #611884   Daugirdas
 04 Vas 2015 01:59
O jums neatrodo kad jau per daug gudručių atsirado norinčių ant svetimo B... į rojų nujot? Maždaug nebelygis mokėt normalią pilną kainą su PVM ir jei reikia importo mokesčiais, nes gi galima apeit. Ir kai atsiranda visokių simfonijų (čia apskritai, toli gražu ne vien apie žūklės reikmenis) kurie per gavarilką rėkia kaip lengva api..ist muitinę, nemokėt PVM ir t.t. tai natūralu kad ateina laikas kaip į šitus "bajeriukus" pradedama žiūrėt rimčiau. Juk juokinga kai masiškai pradeda keliaut daiktai, kurių rinkos vertė kokį 5-10 ar net daugiau kartų didesnė nei deklaruojama. Ne veltui saikas laikomas dorybe :)
 #611891   GeneroL
 04 Vas 2015 09:36
Daugirdas rašė:O jums neatrodo kad jau per daug gudručių atsirado norinčių ant svetimo B... į rojų nujot? Maždaug nebelygis mokėt normalią pilną kainą su PVM ir jei reikia importo mokesčiais, nes gi galima apeit. Ir kai atsiranda visokių simfonijų (čia apskritai, toli gražu ne vien apie žūklės reikmenis) kurie per gavarilką rėkia kaip lengva api..ist muitinę, nemokėt PVM ir t.t. tai natūralu kad ateina laikas kaip į šitus "bajeriukus" pradedama žiūrėt rimčiau. Juk juokinga kai masiškai pradeda keliaut daiktai, kurių rinkos vertė kokį 5-10 ar net daugiau kartų didesnė nei deklaruojama. Ne veltui saikas laikomas dorybe :)
Drysčiau sutikti :) Jei pavyko apeiti muitus, pvm'us ir kitus mokesčius, tai valio. Bet nereikia iškart keikt ir verkslent kad atėjo muitas. Tokia realybe, ta irgi turi įvertinti pries siųsdamas ir apsiskaičiuoti, ir čia nieko nuostabaus. :ks>
 #611921   Daugirdas
 04 Vas 2015 12:40
O aš šiuo atveju nieko keisto nematau. Muitinės darbuotojai internetu naudotis moka, kainas pasižiūreti tikrai nėra sudetinga, ypač naujų daiktų. Pagal LR įstatymys jie turi teisę kilus įtarimams mokesčius skaičiuoti pagal palyginamąsias vertes. Jei nesutinki, tokiu atveju reikia kreiptis į Vilniaus teritorinę muitinę ir pateikti oficialų prašymą perskaičiuoti mokesčius, pridedant visų turimų su gauta pašto siunta susijusių dokumentų kopijas.
 #611971   Skridžas
 04 Vas 2015 18:03
Ant tu muitininku irgi yra valdžia visi žmones kartais dirba kartai ne bet kai gauna fizdi iš aukštesnės valdžios (matomai valstybei pinigu trūksta) tada dirba geriau žmonės o muitininkai irgi žmonės ir kai reikia dirbti moka gali ir sugeba...
 #613016   emsas
 12 Vas 2015 13:54
iš aliexpress kas pirkęs, gal gali pasakyti ar paypal'u galima atsiskaityti? ar ten vis tik individualiai prie kiekvieno skelbimo ieškoti apmokėjimo būdų, kiek ieškojau tai paypalo nei su žiburiu neradau :/
 #613017   dainiuška
 12 Vas 2015 14:35
emsas rašė:iš aliexpress kas pirkęs, gal gali pasakyti ar paypal'u galima atsiskaityti? ar ten vis tik individualiai prie kiekvieno skelbimo ieškoti apmokėjimo būdų, kiek ieškojau tai paypalo nei su žiburiu neradau :/
Accepted payment methods

Currently, you can pay using Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi and bank transfer. More payment options will be available on AliExpress in the future.
 #613039   zvejysmegejas
 12 Vas 2015 17:07
emsas rašė:iš aliexpress kas pirkęs, gal gali pasakyti ar paypal'u galima atsiskaityti? ar ten vis tik individualiai prie kiekvieno skelbimo ieškoti apmokėjimo būdų, kiek ieškojau tai paypalo nei su žiburiu neradau :/
Apmaudu, tačiau Paypal negalima atsiskaityt, laimei, man tiko Visa Virtuon.
 #614050   MINDULE
 19 Vas 2015 15:26
Martiz rašė:
Martiz rašė:Gal kas planuojat daryt uzsakyma is tacklewarehouse'o? prisijungciau
gerai butu is Klaipedos
vis dar ieskau kompanijos :ruko
Speju kad ilgai ieskosi, nes kiek pamenu jie i LT nesiuncia, nebent kas pasikeite...
 #614059   MINDULE
 19 Vas 2015 15:40
Martiz rašė:o tai kame reikalas? Latviam siuncia, mum ne....
Paieskok forume, kazkas buvo parases atsakyma i uzklausima kodel i LT nesiuncia... Man neaktualu (man siuncia), tik pamenu kad apie tai buvo diskusija...
 #616526   kernius1
 04 Kov 2015 14:59
Sveiki, užsisakiau ritę iš japonų per ebay. Pardavėjas turi 1200 feedbacko taškų , 100 % teigiami, gavau laišką, kad išsiųsta, bet pagal trackicing kodą nerodo jokios info. Užsakiau vasario 28 dieną, tai nežinau ar čia taip normalu? Diena vėliau dar užsisakiau afw vielos iš amerikos, apie tą irgi jokios info, tai gal čia pas mane kas nors negerai. Ar be reikalo aš čia panikuoju?
 #616540   emsas
 04 Kov 2015 16:13
kernius1 rašė:Sveiki, užsisakiau ritę iš japonų per ebay. Pardavėjas turi 1200 feedbacko taškų , 100 % teigiami, gavau laišką, kad išsiųsta, bet pagal trackicing kodą nerodo jokios info. Užsakiau vasario 28 dieną, tai nežinau ar čia taip normalu? Diena vėliau dar užsisakiau afw vielos iš amerikos, apie tą irgi jokios info, tai gal čia pas mane kas nors negerai. Ar be reikalo aš čia panikuoju?
tracking numerį pamėgink įrašyt post.lt svetainėje, jei jau iš Amerikos pajudėjo siuntinys, ten tikrai rašys.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė