kokio dydzio ofsetinius kablius naudoti su siais Reins Rockvibe shad ir
KEitech swing impact masalais ?
Manau priklauso nuo gumos dydzio pirmaOliver rašė:kokio dydzio ofsetinius kablius naudoti su siais Reins Rockvibe shad ir
2numerio 51 mm ir 3 numerio 76 mmGeneroL rašė:Manau priklauso nuo gumos dydzio pirmaOliver rašė:kokio dydzio ofsetinius kablius naudoti su siais Reins Rockvibe shad ir
veziagyviai geriausiai ant dropshoto dirba kiek domejausi ar ir ant paprastu galvakabliu?PER_cH rašė:Man labiausiai pasiteisina valgomos gumos, vasarą sukriukės, vobleriukai visai gerai dirba. Pavasarį ir vėlyvą rudenį naudoju Bait Breath vėžiagyvius.
Nors ne specas bet gan senokai karoliukus raisioju, jei padesKairys rašė:Klausimukai "specams")
Zmonos perlu verini dar isardykKairys rašė:Ačiū atsakiusiems, vyrai.Šiandien pasidavęs reklamai įsigijau pakiuką mosya*os, kelias volframines kulkas, tai dabar knieti, kaip čia kas ir kaip čia ką.
Žodžiu, eksperimentuosim.
Dar stiklinių karoliukų kai kur bižuterijoj nusipirk. Arba tikrai žmonos karolius panaudok. Plastmasiniai netinka Arūnai. Nebarška kai kulka į jį atsitrenkia. Neilgai aš ta sistema domėjausi. Ar kantrybės pritrūko, ar kas, bet mieliau drapšotu užsiimu. Jis man rezultatyvesnis.Kairys rašė:Ačiū atsakiusiems, vyrai.Šiandien pasidavęs reklamai įsigijau pakiuką mosya*os, kelias volframines kulkas, tai dabar knieti, kaip čia kas ir kaip čia ką.
Žodžiu, eksperimentuosim.
Nu vat o man atvirksciai kazkaip su DS nekazkaVitolis rašė: Dar stiklinių karoliukų kai kur bižuterijoj nusipirk. Arba tikrai žmonos karolius panaudok. Plastmasiniai netinka Arūnai. Nebarška kai kulka į jį atsitrenkia. Neilgai aš ta sistema domėjausi. Ar kantrybės pritrūko, ar kas, bet mieliau drapšotu užsiimu. Jis man rezultatyvesnis.
Na matai amerikonai karolina naudoja nelabai kaip cia pasakyt zvejybai, jie dugna skaito kaip feederistai, plius taip bedarant kartais ir uzkimba. Sportininkam nelabai manau tinka nes tam kad pakesit svareli reik perrisinet, o paternosteri tiesiog persisegei svinuka ir viskas. Na bet kaip sakiau cia tik mano nuomone. Seip paternosteris manyciau gal kiek universalesnis, karolina reikia stuksenti. O paternosteri gali letai traukt ir tokius kaip tiogas ar tvisterius. Gal del to sportininkai ir nenaudoja karolinosVitolis rašė:Kiekvienas suranda jam labiausiai patikusį variantą. Bet va sportininkai dažniau patrnoster naudoja o ne karolina. Man paternosteris irgi užtektinai rezultatyvus.