Teisingu keliu einiaurisss rašė:As per 3 upėtakių žvejybas pagavau 4 upėtakius ir 1 kiršlį. Vienas upėtakis išrūkintas kuris buvo net 40 cm! kiti gražuoliai auga toliauTai manau kaip pradedančiajam neblogai. Noriu išmeginti kokį upelį minijos gal baseine, nes pakolkas sugauta viskas Akmenoje.
Pabandyk ant slieko geriau sake kimba ant rukymo turesi daugiau..ka ten rukykla del vieno kurtaurisss rašė:As per 3 upėtakių žvejybas pagavau 4 upėtakius ir 1 kiršlį. Vienas upėtakis išrūkintas kuris buvo net 40 cm! kiti gražuoliai auga toliauTai manau kaip pradedančiajam neblogai. Noriu išmeginti kokį upelį minijos gal baseine, nes pakolkas sugauta viskas Akmenoje.
tai kai kas net nesugeba sarasa paziureti, gal geriau ir is saraso pavadinimu nekartoti.Sakys rašė:Viešos paslaptys neįdomų geriau kas nors prasitartu apie upelį nesanti sąraše![]()
tikrai .. galejau bent nufotografuot tai butumet patikeje:Dgiedriuzzz rašė:Oi pasakorius![]()
Na ir sugalvok tokią pasaką sukurt
Pizdu tie ventiliai , jeigu tai apsaugotu mano lankomus upelius nuo per didelio spaudimo galėčiau netik ventylius išsukinėt ir padangas supjaustytSlovak rašė:tai kai kas net nesugeba sarasa paziureti, gal geriau ir is saraso pavadinimu nekartoti.Sakys rašė:Viešos paslaptys neįdomų geriau kas nors prasitartu apie upelį nesanti sąraše![]()
O tai laikotarpis kai ledo nera, lydekai draudimas, upetakiai apgulti is visu pusiu, o cia dar nipelius kai kas grasina issukti
Finetailas , laukia new daiwa 15 freams 2506 , ir sapalu sezono pradziosFantastas rašė:Jei kotai tariamai neluztu, tai kaip apie vis naujus ir naujus trolint iseitu![]()
O finetail'o irgi nebeturi?
Koks skirtumas upelis mano ar nemano aš taip daryčiau jeigu tai padėtu, bet kadangi tai nepadeda aš taip ir nedarauJustasM rašė:čia tu upelį įsigijai kad tavo upelis?
Kad man atrodo tu ten didziausias murzius tam kvartaleSakys rašė:Ieškot aš moku ir žinau kur , bet kam ieškot jeigu aš galėčiau prie namų žvejot jeigu murziai krantų nenutryptų.
Tu tai ziuriu arba nieko nezinai arba viska apie visus zinai... Trolini vis... Varyk varyk, tau sekasiOliver rašė:Kad man atrodo tu ten didziausias murzius tam kvartaleSakys rašė:Ieškot aš moku ir žinau kur , bet kam ieškot jeigu aš galėčiau prie namų žvejot jeigu murziai krantų nenutryptų.
Tokie kaip tu kurie labiausiai cia reiskiasi, gamtosaugininkai ir isrenka ta mailiuD911 rašė:Tu tai ziuriu arba nieko nezinai arba viska apie visus zinai... Trolini vis... Varyk varyk, tau sekasiOliver rašė:Kad man atrodo tu ten didziausias murzius tam kvartaleSakys rašė:Ieškot aš moku ir žinau kur , bet kam ieškot jeigu aš galėčiau prie namų žvejot jeigu murziai krantų nenutryptų.![]()
Siaip musu kraste tikrai didele problema su vietiniais murziais, upeliu nedaug, tai baigia net upetakiu "mailiu" isnaikinti...
Žemaičiai skundžiatės, kad nėra upėtakių pas jus ar kaip čia? Kiek pažėjau, tai čia kas pagauna, visi beveik iš Klaipėdos rajonoaurimas22 rašė:Oliveri,ramiakas:)Atvaziuok i mazeikius ir pamatysi ten padeti.Kiek zinau upeliu 4 upelius mazeikiuose tik idomu ar bera kokios zuvies.Nes kabliu gali atrasti ant zemes sistemu t.t gaila:( Kad dinksta po biski pas mus upetakei
Is Klaipedos zadi vaziuoti i Mazeikius upetakiu ieskoti? Stipru...zvejysmegejas rašė:kaip tik turiu mintį rytoj aplink Mažeikius upėtakių paieškot, bet paskaičius komentarus toks vaizdas jog neverta? Mačiau iš tiesų vos kelis upelius, kuriuose turėtų būti.
Pajūry jie dar turbūt neprabudę, suvaikščiojau šiandien vėl nemažai, vos keturis pagavau, didžiausias 33.