Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #624537   Pikesas
 28 Bal 2015 07:56
Jozhas, kaip sekes savaitgali pazvejoti Karosus? Ar buvai kur prie VLN nulekes?
 #624538   hoples
 28 Bal 2015 08:02
Saimonas rašė:Aš pernai metais pradėjau žvejoti balsio ežere. Tai rezultatai gan neblogi. Su dugnine daugiau kuojos, karšiai, na ir pasitaiko vienas kita lynas. Bet labiau patiko su plūdinėm, gan nemažai lynų eina pagaut ir dydžiai padorūs :) ant dugnines vieną kartą buvau kažkokį traukinį pakabines, kurio taip ir nepamačiau. Vietiniai sake, kad gal karpis, nes ten jų lyg ir yra keletas.
Kurioj pusei gaudai balsy ? as vasara kartais prie pagrindinio plezo kur jau upelis isteka i neri, bet rezultatai tai.. nekazka :)
 #624572   Jozhas
 28 Bal 2015 12:27
Pikesas rašė:Jozhas, kaip sekes savaitgali pazvejoti Karosus? Ar buvai kur prie VLN nulekes?
Atvaziavau apie 17,20, pasiseriau ir sedau zvejoti. Iki 19,30 mazdaug kibimu buvo skirtingu. Pagavau 3 eseriokus ir gal 10 mazu kuojyciu, bet tarp ju speju ir labai vangiu lynu kibimu buvo. Nuo 19,30 viskas nurimo, kibimai dingo, prasidejo stilius. Ir 20,03 labai smagiai man uzkibo karosas 635 g, tai galima sakyti sezonas sekmingai atidarytas :) Siandien vaziuoju vel bandyti, pastebejau tendencija, kad ten karosai pradeda kibti nuo 20,00val. Praeitas metais tas pats buvo :)
 #624674   Jozhas
 29 Bal 2015 08:29
Cia tas savaitgalio:
Paveikslėlis

O cia vakarykstis aukselis :D siek tiek mazesnis ~550g, bet smagus buvo :)
Paveikslėlis

As cia netoli Pilaites zvejoju :)
 #624676   Jozhas
 29 Bal 2015 08:45
Pikesas rašė:Grazus, grazus:) Tai cia gal prie Buivydiskiu prudu?:)
Jo jis skaitosi turbut buivydiskiu prudu, jie gy ten 3 ar 4 prudai sujungti yra :)
 #624677   Pikesas
 29 Bal 2015 08:46
Jo, jo, tada tie:) O tai nuo kalno skaiciuojant tai kuriame cia zvejojai? Nes pirmas dydelis o sekantys tai mazesni:)
Ir ant ko uzkibo?
 #624679   Jozhas
 29 Bal 2015 09:05
Pikesas rašė:Jo, jo, tada tie:) O tai nuo kalno skaiciuojant tai kuriame cia zvejojai? Nes pirmas dydelis o sekantys tai mazesni:)
Ir ant ko uzkibo?
As cia prie seno Pilaites kelio sedejau, ten nedidelis ezeriukas, kuris jungiasi su Buivydiskemis. Dziku kuokstas :)
 #624680   Pikesas
 29 Bal 2015 09:13
Nieko sau, ir ten net yra tokiu karosu?:)
Neblogai :)
As tai planuoju 5dieni is ryto i Gineitiskes nulekti, gal ten jau irgi prasidejo kibimai karosu:)
Gal kam jau teko siais metais ten pamedzioti karosiuku?:)
 #624692   Saimonas
 29 Bal 2015 10:48
hoples rašė:
Saimonas rašė:Aš pernai metais pradėjau žvejoti balsio ežere. Tai rezultatai gan neblogi. Su dugnine daugiau kuojos, karšiai, na ir pasitaiko vienas kita lynas. Bet labiau patiko su plūdinėm, gan nemažai lynų eina pagaut ir dydžiai padorūs :) ant dugnines vieną kartą buvau kažkokį traukinį pakabines, kurio taip ir nepamačiau. Vietiniai sake, kad gal karpis, nes ten jų lyg ir yra keletas.
Kurioj pusei gaudai balsy ? as vasara kartais prie pagrindinio plezo kur jau upelis isteka i neri, bet rezultatai tai.. nekazka :)
As toj ilankoj, kur pire plezo ir gaudau. Is tos puses kur isteka tas upelis. Teko ir karsiu ir lynu ten pagauti. Tik tie poilsiautojai biski atsibosta, bet kai laiko nera kazkur kitur nuvaziuot, tai visai neblogai. Siais metais dar nebuvau, gal savaitgali pabandysiu patikrint, tik galvoju ar ten dar nebus per saltas vanduo.
 #624710   dagasxdx
 29 Bal 2015 12:41
Buvau ir as nulekes pirmadieni po darbo i buivydiskes pasedeti graziu oru pasidziaugti... meginau kaip nuo aplinkelio atvaziavus po desinej ivaziavimas ir ten trys ezeriukai yra. Pirmajame matesi daugiausiai soiningavo antras mazesnis sedejo keletas zveju, tai kazkodel susisviete eiti pameginti i maziausia trecia, ten ir buvo keletas zveju, pasedejus po geros valandos pradejo kibti karosiukai na tokie lydekiniai rimtesni neatplauke, ir isvis klausimas toje baloje rimtesnio kazko yra, nes ten meginau pirma karta.
 #624724   srebas
 29 Bal 2015 14:51
As salia balsio ezero gyvenu,tai 2 kart buvau nulekes,pirma karta lydeka apie 2,5kg is akies ir paleidau ir daugiau nk.o kita karta bandziau su dugnine tai visiskas 0.bandysiu ejt jau siom dienom vel,atsilo oras gal zuvei pakilo ir noras :) o balsy pagauna lynu,tik arba toj ilankoj arba ezero paciam gale kur tie reti dumbliai bet ten sunkoka vieta rast labaj blogi priejimai
 #624725   srebas
 29 Bal 2015 14:54
O Gulbino ezere nieks neribacinat ? Ten gi prileido dar praeitais metais lydeku maciau video.Tik vat ten reik pesciom nemazai iki jo eiti nes neiseina privaziuoti
 #624765   tomola
 29 Bal 2015 18:02
Gulbine lynu galima pagaut. Tik geriausia butu su valtim ir tarp zoliu pasiserus bandyt.
 #625082   Arturas222
 02 Geg 2015 20:48
Prasau pagalbos. Zvejodavau Pravalo ezere Vilniaus rajone netoli Pabrades. Siandien paskaiciau, o gi ziuriu jis skaitosi draustiniu. Taip gaunasi jeme galima zvejyba tik nuo ledo?
 #625607   libaranaus
 06 Geg 2015 21:10
Sveiki! Gal kas nors pasidalintu nemazu ezeru, uztvanka ar kazkuo, kur lynu yra 50km spinduliu nuo vilniaus? Nereik man tikslios vietoa nieko, tik mano lynu sventove nuleido, tai dabar sunku be lynu:) as juos vistiek paleidziu, taip, kad vietos nesugadinsiu:) galima ir asmenine zinute, pastatysiu buteli, ar koki biesa:D
 #625609   Vitalijus.R
 06 Geg 2015 21:24
Paberze. Musia ez. Ten ir lynu ir karpiu yra.atrodo pernai buvo prileista.ant lynu reike i ustvankas eit.dar lynu yra kuziai kaimas,pre sienos(reikalingas leidinas)
 #625738   Jozhas
 08 Geg 2015 07:56
PIKE rašė:Paberze. Musia ez. Ten ir lynu ir karpiu yra.atrodo pernai buvo prileista.ant lynu reike i ustvankas eit.dar lynu yra kuziai kaimas,pre sienos(reikalingas leidinas)
Bandyta? Galvoju gal palekt, netoli cia nuo Vilniaus ;o o ten kokiu paros metu geriausia gaudyt, plude, dugnine?
 #625779   Jozhas
 08 Geg 2015 12:20
Ar bandes kas tvenkinuka prie golfo klubo netoli Vilniaus? Priesais golfo kluba vaziuojant moletu plentu. Ideali vieta lynams atrodo, gal kas bandes?
 #625791   Vitalijus.R
 08 Geg 2015 13:41
Jozhas rašė:
PIKE rašė:Paberze. Musia ez. Ten ir lynu ir karpiu yra.atrodo pernai buvo prileista.ant lynu reike i ustvankas eit.dar lynu yra kuziai kaimas,pre sienos(reikalingas leidinas)
Bandyta? Galvoju gal palekt, netoli cia nuo Vilniaus ;o o ten kokiu paros metu geriausia gaudyt, plude, dugnine?
Draugas su plude gaudo.
 #626241   mariukaz
 12 Geg 2015 13:20
dagasxdx rašė:Buvau ir as nulekes pirmadieni po darbo i buivydiskes pasedeti graziu oru pasidziaugti... meginau kaip nuo aplinkelio atvaziavus po desinej ivaziavimas ir ten trys ezeriukai yra. Pirmajame matesi daugiausiai soiningavo antras mazesnis sedejo keletas zveju, tai kazkodel susisviete eiti pameginti i maziausia trecia, ten ir buvo keletas zveju, pasedejus po geros valandos pradejo kibti karosiukai na tokie lydekiniai rimtesni neatplauke, ir isvis klausimas toje baloje rimtesnio kazko yra, nes ten meginau pirma karta.
siandien irgi buvau pabandyti prie to trecio tvenkinio. Atvaziavau 8 val., zmoniu apie 20, visi pagrinde sedi arba paciam gale prie nendrynu, arba kaireje puseje, kur namai. Karosiukai kimba sprindiniai, vienas senukas buvo pagaves didesni. Etatiniai zvejai gaudo ant mankes is svirkstu. Mano rezultatas nulis, seriau Traper Lin-Karas juodu, gaudziau su sportine meskere ant batono, dziko, blyno, mankes neturejau. Ne vieno kibimo. Teisybes delei galiu pasakyt kad man pradejus zvejoti, kiti zvejai kibimo irgi nemate. Viskas buvo pagauta iki 8 val ryto. Gale prie nendrynu pagavo po pora lynu, bet maziuku. Isvada: manke, ankstyvas rytas yra sekmes raktas :)
 #626330   srebas
 12 Geg 2015 22:20
Draugas maisiagaloj prie karvio ez gyvena,sake praeitais metais 19t karpiu prileido tai jau savaite kaip visi ten juos gaudo ant kukuruzo,jei ka domina galit megint,sake kaime visiem kelnes pilnos laimes :))
 #626463   Zuvininkas
 14 Geg 2015 08:12
srebas rašė:Draugas maisiagaloj prie karvio ez gyvena,sake praeitais metais 19t karpiu prileido tai jau savaite kaip visi ten juos gaudo ant kukuruzo,jei ka domina galit megint,sake kaime visiem kelnes pilnos laimes :))
Taip išeina Vilniaus raj. pernai karpiuku normaliai užveisė, nes be tavo paminėto Karvio ež. žinau dar 2 telkinius Vilniaus raj., į kuriuos 2014 m. rudenį karpiuku prileido. Prie vieno jų savaitgalį mojavau su spiningu tai mačiau kaip vietinė fauną karpiukus apie 0,5 kg. be gailesčio lupo. Graudu žiūrėti buvo, pakentėtų porą metelių ir jau kitas reikalas - normalią žuvį gaudytų, o dabar per pirmą sezoną nurinks visus neužaugas :e:e
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė