as jum pasakysiu, TIronas visada teisu, tik nevisada taktiskas ;)
kaip va ir DainiusM
kaip va ir DainiusM

Tai kad ten dar ir henytes linke į kiba.lt, tiek ir Savage Gear pateiktose storio/laikymo lentelėse kažkaip galai su galais nesueina su tuo "kiek parasyta ant etiketes".DainiusM rašė:Aga, tik vat diametras realus 2x paplonintas eiketej...
Kas ten tau nesutinka?tench rašė:Tai kad ten dar ir henytes linke į kiba.lt, tiek ir Savage Gear pateiktose storio/laikymo lentelėse kažkaip galai su galais nesueina su tuo "kiek parasyta ant etiketes".DainiusM rašė:Aga, tik vat diametras realus 2x paplonintas eiketej...
Kleckas1978 rašė:Kas ten tau nesutinka?
DainiusM rašė:Aga, tik vat diametras realus 2x paplonintas eiketej...
Tironas rašė:as jum pasakysiu, TIronas visada teisu, tik nevisada taktiskas ;)
as butent ji uzsisakinejau pries tris dienas,bet as esu anglijoj.ir perkant man rase ir rode ju paveikslelije Mebaru,o kai atejo buvo Super Premium.as iskarto susisiekiau su jeis,ir iskart jie neturejo man atsakimo kodel taip atsitiko.paprase palaukt pusvalandi kol jie isiaiskins ir persuks man.persuko jie uz pusvalandzio,ir tipo sako,kad buvo susisiekia su VARIVAS atstovu,kuris pasake,kad tas valas lygiai toks pats kaip ir buvo mebaru.tik dabar jie pakeite pavadinima,kad neklaidintu zveju,tipo padare universalesni pavadinima negu,kad buvo mebaru.nes tas mebaru kazkokiose pasaulio salyse yra butent kazkokiai zukliai skirtas.Evaldas Z rašė:Tai sakai, kad rasinejimas, jog "Tai atnaujinta ir patobulinta populiaraus Light Game Mebaru valo versija." yra tik dar vienas budas parduot is esmes ta pati vala ant kitos babynos ?Tironas rašė:esu tikras kad valas koks buvo pries metus toks ir liko,
Rite kartais ne SLAM pas tave?hoples rašė:Kolegos, kas patars ka daryt kad valas nesusisuktu i "kasytes".
uzsivyniojau nauja vala, pamecius Voblerius siektiek ir jigus, prasidejo nesamones, valas susisukes belekaip, kai trauki pasroviui darosi kasos, vobleriai lengvi aisku, tas duoda jam vietos sukti.
Cia ant pievos istiest ji gal, leist atsisukt ar kaip elgtis nebezinau
Be priežasties joks valas nenutrūksta ir masalas nenusišaunaKleckas1978 rašė:Naudojau Berkley FireLine Braid - nepamenu kad nors karta be jokios priezasties nutruktu valas ar nusautu masalas....
Rinkis G soul X8 PE. Tylesnis ir didesnes apkrovas laiko. X3 bus pakankamai plokščias, prastesnis metimas ir šiaip ekonominis variantas.Tukas rašė:Su salyga, kad "Gosen pe", po vieno sezono nifiga nebelaikoieskau naujo pe valo lydekoms, starkiams,
gal kas esat isbande YGK G-soul X3 PE ? Is pavadynimo bandau suprasti, kad jis 3 giju, ar nebus koks plokscias ar siaip, garsus, lyginant su kitais japoniskai 4giju pe? Aisku noretusi, kad ne viena sezona laikytu...
Trejetą metelių naudojau Seaguar FC (specialiai pavadėliams skirtą), paskum lašiams nusipirkau Seaguarą GrandMax Soft'ą (kaip pagrindinį valą), bet nepatiko su mėsmale mėtyt (biškį dratavotas ir ūž per žiedus), tai naudojau visai neblogai pavadėliams.. Dabar pabandžiau ant multiko kaip pagrindinį valą naudot, tai kaip ir visai neblogai. Bet žiemą atsisiunčiau Seaguar Tatsu FC , tai patiko daug labiau, nes praktiškai neturi atminties irne dratas, galvoju, kad ir pavadėliams bus geras ;)edmundaxx rašė:Koks FC valas turi mažiau atminties? Dabar turiu DAM TECTAN, tai kaip dratas.
Reik 0.35-0.40mm pavadėliam.