tai prie pinto risu apie pusmetri fluoro 0.17 ir metalini. o jai as prie sio dar kokia 10 cm pririsciau 0.40 fluoro kaip toks varijantas ?
Gali gal to mazgo paveiksliuką numesti? Nes visad su suktuku rišu... Nes buvau vieną rišimo būda susiradęs, bet porą kart trūko, tai nebepasitikiu savo pintuko su fc rišimu...AAAzzz rašė:Na taip, jei per dantis gerai lydekai praeis, tai ir FC nepades. Bet FC vistiek saugiau, nei mono valas.
Revas, jei jau naudosi FC pavadeli prie pintuko, tai metalinis nereikalingas. Tiesiog prie pintuko specialiu mazgu pririsi FC pasirinkta atkarpa, tada pririsi segtuka su suktuku ir viskas. Kabini masala ir gaudai sapalus
Dėkui, dar paprasčiauSaugirdas rašė:Va, isimesk i tel atmintine.
Jeigu jau užkabinau mazgų temą, gal baisiai niekas nesupyks dėl oftopico, bet manau ne man vienam aktualu... Žodžiu aš visad dedu mažą suktuką su karabinuku, bet nuo to kažkiek kenčia mažų voblikų darbas, aišku pagreitina keitimo procesą... Jeigu kas nedadat karabinuko, tai kokį mazgą naudot vobleriukam rišt, kad išgaut įdealų darbą?Replay rašė:Saugirdo mazga jau 3 metai naudoju...nieko geresnio neradau ir neieskau. Super mazgas PE su FC sujungti
Antrinu, kol sito mazgo nenaudojau uzkabinus uz rimto kliuvinio ir tempiant per jega visuomet trukdavo (greiciau issirisdavo) per PE ir FC sudurimo vieta. Kai pradejau taip risti tai uzkabinus uz zacepo silpnoji grandis, kuri neatlaiko - FC ir masalo sujungimo vieta.Replay rašė:Saugirdo mazga jau 3 metai naudoju...nieko geresnio neradau ir neieskau. Super mazgas PE su FC sujungti
Naudoju tik ši, pasitvirtines bent jau manBroniusM rašė:Jeigu jau užkabinau mazgų temą, gal baisiai niekas nesupyks dėl oftopico, bet manau ne man vienam aktualu... Žodžiu aš visad dedu mažą suktuką su karabinuku, bet nuo to kažkiek kenčia mažų voblikų darbas, aišku pagreitina keitimo procesą... Jeigu kas nedadat karabinuko, tai kokį mazgą naudot vobleriukam rišt, kad išgaut įdealų darbą?Replay rašė:Saugirdo mazga jau 3 metai naudoju...nieko geresnio neradau ir neieskau. Super mazgas PE su FC sujungti
Įdomiai atrodo, reiks Kaune paiškot, tai čia kaip suprantu ik segtukas be suktuko?Saugirdas rašė:Pries pora metu vienas labai zymus salies zvejys man pasiule naudoti situos: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 738146.jpg
Pradzioj ziurejau gan skeptiskai, taciau po ne vienos sapalu, upetakiu, eseriu zukles vobleriais galiu pasakyti, kad jie man geriausi ka iki siol naudojau.
GražuAAAzzz rašė:Sauleta ir silta diena dirbo pilnai tik ssr, rinko sapalus neblogai. Bet tik apsiniaukus ir atvesus liovesi. Kibimu daug, naujas ruozas apziuretas, zuvys gyvena toliau.Is vienos vietos pagavau net 6 sapalus, visi tokie apie 40-43cm. Graibe chubby labai smagiai.
LM66 rašė:gryztant prie sapalo temos... paliekant mazgus ir segtukus ramybej..
ir lazda kartais issaunawinetoox rašė:Sveiki ,ar yra banziusiu sapalus gaudyti su poperiais? Ar ima jie poperi? O gal atvirksciai poperis juos isbaido?
Pats nesu ciupinejes, bet irgi ziurineju tokiom salygom spiningo, tai akis uzkliuvo uz Golden mean symphonia http://www.zvejoklis.lt/spiningavimas/1 ... honia.html Idomu, ar yra kurnors Vilniuje paciupinetilauris rašė:sveiki , ka galyt pasiulyt is nebrangiu spiningu sapalaui i neri? , noretusi nors 2,4m jog butu ir uzmetimas iki 10gr , nes masalai ciubikai ir mikro vartikles , i mazesnius upelius turiu ul kurio uztenka per akis , bet va nery meginau tai lb jau nepatogu, nes isibrist reik visad