Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#62769   linaspvlts
 13 Bir 2008 11:34
sveiki matau apie yo-zuri kalba eina.galiu pasakyt turbut nuo vandens telkinio priklauso.ant ko isaukletos kibt yra :lol: kiek bandziau yo-zuri,tai nulis absoliutus.nors po to uzkabini panasu rapalos vobleri,reikalai is kart pasitaiso.turiu keleta ju,minnow.
neblogus voblerius leidzia megabass.ka galit jus atsiliept del ju?

#62778   senuks
 13 Bir 2008 12:38
Mdas,pvz.3D flatas nuo juzurio,nors ir brungus ir super turbo hologramos,išdirbtos su lazeriu-lydekas ir ešeriai pakiša man :!fig! Nagis.uždėjęs x-rapą 7cm-bingo :-D i tie, i tie praded kibti :cool:
Megabassu neturiu,bo in Tauragė,kaip pac man rods žinai(minėjai,kad nuo šių kilęs)su pasirinkimu kūdžiau.Inete rašo,kad kibūs :-D :cool:

#62784   Xrapas
 13 Bir 2008 13:04
senuks rašė:Mdas,pvz.3D flatas nuo juzurio,nors ir brungus ir super turbo hologramos,išdirbtos su lazeriu-lydekas ir ešeriai pakiša man :!fig! Nagis.uždėjęs x-rapą 7cm-bingo :-D i tie, i tie praded kibti :cool:
Įdomūs faktai :lol:
Pas mani lygiai atvirkščiai: su 3D flat crank- nuo pernai vasaros jau daugiau kaip pora desėtkų lydžių, ešeriokai irgi nebrokyja :-D
O štai X-rap kodų dar neperlaužiau: turiu 6 skirtingų spalvų ir modelių, kolkas visi sausi...ant vienintelio geltonai- auksinio esu pagavęs ešeriuką, bet ir tą už pilvo :donknow'

#62786   Skumbrotas
 13 Bir 2008 13:17
Reziume - reik turėti ir tuos ir anuos... :-D

#62788   linaspvlts
 13 Bir 2008 13:31
Xrapas rašė:
senuks rašė:Mdas,pvz.3D flatas nuo juzurio,nors ir brungus ir super turbo hologramos,išdirbtos su lazeriu-lydekas ir ešeriai pakiša man :!fig! Nagis.uždėjęs x-rapą 7cm-bingo :-D i tie, i tie praded kibti :cool:
Įdomūs faktai :lol:
Pas mani lygiai atvirkščiai: su 3D flat crank- nuo pernai vasaros jau daugiau kaip pora desėtkų lydžių, ešeriokai irgi nebrokyja :-D
O štai X-rap kodų dar neperlaužiau: turiu 6 skirtingų spalvų ir modelių, kolkas visi sausi...ant vienintelio geltonai- auksinio esu pagavęs ešeriuką, bet ir tą už pilvo :donknow'
x-rap turiu netoli visus voblerius.galeciau pasakyt,kad fat crank,arba x-rap slashbait,pasidarbavo geriausiai.dar x-rap jointed geras mirtininkas.

#62790   blight
 13 Bir 2008 13:33
3D flat cranck'ui irgi turiu tart pagiriamaji zodi. Pas mane kazkaip geriau suveikia baltas (nors daugumai auksinis) - gal del to kad baltaji kankinu jau virsh 3ju sezonu. Jama tiek lydys, tiek ashariaj. Del X-Rap bishki geda prisipazint, bet isigijau ji tik priesh pora men (1vnt :roll: ) ir vandeni dar tik viena kart mate :oops: Na X-Rap 14 cia jau kitas kalibras, bet ans tai dirbo super, del to sakau reik butinai ir mazaji broli isigyt.
Dar ish hologramshciku labai pasiteisines 3D Minnow 70 GBL (Gold Black) spalvos, bet ji jau reikia pramokt "shokdint". Pirma sezona gaudziau meti-trauk, tai rezultatai visai nuliniai, o pradejus timpt-timpt, stop'n'go rezultatai pasikeite kardinaliai, atradau masala ish per naujo :-D

#62792   linaspvlts
 13 Bir 2008 13:42
blight rašė:3D flat cranck'ui irgi turiu tart pagiriamaji zodi. Pas mane kazkaip geriau suveikia baltas (nors daugumai auksinis) - gal del to kad baltaji kankinu jau virsh 3ju sezonu. Jama tiek lydys, tiek ashariaj. Del X-Rap bishki geda prisipazint, bet isigijau ji tik priesh pora men (1vnt :roll: ) ir vandeni dar tik viena kart mate :oops: Na X-Rap 14 cia jau kitas kalibras, bet ans tai dirbo super, del to sakau reik butinai ir mazaji broli isigyt.
Dar ish hologramshciku labai pasiteisines 3D Minnow 70 GBL (Gold Black) spalvos, bet ji jau reikia pramokt "shokdint". Pirma sezona gaudziau meti-trauk, tai rezultatai visai nuliniai, o pradejus timpt-timpt, stop'n'go rezultatai pasikeite kardinaliai, atradau masala ish per naujo :-D
as buvau nusipirkes paprasta minnow vobleriuka,karta pabandziau,nepatiko itrenkiau atgal i deze.tik po kiek laiko atradau jo tikrus sugebejimus,kaip ismokau ji tinkamai sokdint(kaip pats minejei).tapo megstamiausias.visi sonai buvo nutarkuoti.galiausiai nuluzo liezuviukas.ismest neskubu. :grin:

#62793   DainiusM
 13 Bir 2008 13:49
Na man paskutiniu metu numero uno yra yo zurri hardcore minou
http://bp1.blogger.com/_DDOkCY0OR-Y/Ro3 ... GP6256.JPG
Tik spalvinimas ne toks, sidabrine naturaliu spalvu zuvele... Eseriai pasiraso ir rekordinis starkis mano buvo paemes, bet atsipurte. Dar viena dasipirkau ryskiu spalvu papugini- oranzinis pilvas, geltoni sonai, salotine nugara. Tai sitas kol kas nedave rezultatu. Beja velkiaujant lenda iki 5-6 metru, o ir metosi nuostabiai. Tik brangus zaraza... :neutral:

#62829   darencas
 13 Bir 2008 20:23
x rap geri vobleriukai nors pas mane 14cm bet ir eseriukai ima nekalbant apie lydekinus nesusiruosiu nusipirkti mazesnio tiesa sakant kolkas tik viena spalva pasiteisinus baltas su melina nugara kitos tyli :oops: bet ir jo vieno pakanka reiks mazesny pilnai balta nusipirkti pabandymui daukas gire :?:

#62833   Airis
 13 Bir 2008 21:36
man tai visi x-rapai dirba nuo maziuku iki dideliu ir sujungtu, a vot jozuriku neprasnekinu, nors visus turiu maziukus. nei sapaliukai, nei salaciai, nei asarei nenori.

#62849   Xrapas
 14 Bir 2008 12:02
Dar vienas iš minnow tipo džerkiukų:

Paveikslėlis

Didesnis- 90 mm modelis aštriai trūkčiojamas pernai poros kibimų susilaukė. Konstrukcija ir darbas kažkuo panašus į X- rapų, gal tik dėl magnetukų lėkė kiek toliau.
Šitą dėl jo gabaritų mėginsiu ešeriams pasiūlyt.

#64386   Pelekas
 05 Lie 2008 22:54
Gal kas pasakysit kur Kaune galima nusipirkti Yo Zuri vobleriu, labai susidomejau jais :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

#64391   piatras
 06 Lie 2008 10:49
Pelekas rašė:Gal kas pasakysit kur Kaune galima nusipirkti Yo Zuri vobleriu
Šilainių turguje prie aikštelės (Žemaičių g.) :cool:

#64400   Arvidys
 06 Lie 2008 20:18
blight rašė:Nu ok ir ash pasigirsiu. Vakar nukoviau vat toki tai Juoza - Arc Minnow 90mm Floating 6g:
PaveikslėlisPaveikslėlis
Bandysiu kai bus tamsu ir apsiniauke :-D Manau ypatingai pasiteisins jei dar kartu bus ir perkunas, tropine liutis ir tornadas :lol:

Tikrai geras vobleris manes upėtakių žvejyboje dar neapvylė :cool:

#65347   DeGrigo
 20 Lie 2008 23:29
Dar spiningauti tebuvau du kartelius ir nieko nepagavau su gumom sakau pameginsiu su vobleriukais pirmieji pirkiniai buvo kazkoks nelabai isvis aiskus ir niekur internete neradau apie tokius HAKKO o modelis butent butu Rider minnow 50s, STRIKE PRO - JL-119sp spalva butu A09 7.5cm ir 5.5gr lb lengvas tas suspending man nieko nesako... Toliau butu pora is RAPALA manau jau cia sitie tikrai turetu buti neblogi tai TDD11 11 cm 22 g spalva FLP
http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... hPYg%3D%3D
Ir kitas DT-16 7cm 22gr spalva s
http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=a ... Ynh2WlA%3D

Ir dar noreciau nusipirkti kaip cia visa sita tema perskaiciau popieriu vadinamu seip noriu vobleriuku kuo sunkesniu kad galeciau toliau uzmesti bet svoris nevirsitu 25 gr ziuriu ziuriu situos bet kad jie visi manau toli neuzsimes
http://www.rapalaworld.com/alasivu.php? ... T0c3NWE%3D

#65348   Vegys
 21 Lie 2008 06:22
DeGrigo rašė:Dar spiningauti tebuvau du kartelius ir nieko nepagavau

Ir dar noreciau nusipirkti kaip cia visa sita tema perskaiciau popieriu vadinamu seip noriu vobleriuku kuo sunkesniu kad galeciau toliau uzmesti bet svoris nevirsitu 25 gr ziuriu ziuriu situos bet kad jie visi manau toli neuzsimes
http://www.rapalaworld.com/alasivu.php? ... T0c3NWE%3D
Jei dar tik pora kart gaudei spiningu, tai poperiu (ir kitu pavirsiniu masalu) tau nerekomenduociau. Jiems reik ir spiningo kietesnio, ir zvejybos budas kitas. Geriau pradek nuo standartiniu vobleriu ar kitu masalu.

#65350   Xrapas
 21 Lie 2008 06:50
DeGrigo rašė:... Rider minnow 50s, STRIKE PRO - JL-119sp spalva butu A09 7.5cm ir 5.5gr lb lengvas tas suspending man nieko nesako...
Apie HAKKO RAIDER buvau rašęs:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... &start=390
Įdėtoj nuotraukoj- antroj eilutėj nuo viršaus. Nepaisant dydžio ir formos- gan agresyvūs, neblogi rezulyatai traukiant lėtai. Ešeriukams patiko :-ou-je .
Strike Pro JL 119- priešingai, grynai tvičinginiai vobleriukai, negaliu sakyt, kad tarp "favoritų", bet kelios "silkės" užpuolusios buvo.
Suspending- apibūdina voblerio plūdrumą, tokio tipo masalas nugrimsta iki tam tikro gylio ir toliau nei skęsta, nei kyla į paviršių.
Iš Strike Pro rekomenduočiau JL 120 sp, tas ir lekia toli, ir rimtesnės lydekos nekart buvo pagriebusios.

#65985   mailius
 26 Lie 2008 12:38
Xrapas rašė:
Vitolis rašė:...O gal kas daugiau zinot?
Jei Vilniuje- kiek teko matyti, didžiausias SALMO pasirinkimas Kęstučio g.
Kainos irgi priimtinos.
koks pavadinimas tos parduotuves,ir gatves nr? :roll:

#65999   Xrapas
 27 Lie 2008 19:23
mailius rašė:...koks pavadinimas tos parduotuves,ir gatves nr? :roll:
Berods, ŽŪKLĖ, Kęstučio g. 22/28-1
Vienu žodžiu, važiuojant nuo centro Žvėrynu Kęstučio gatve kairėje puseje tokiame mediniame name prie pat gatvės.

#66039   mailius
 28 Lie 2008 12:01
Xrapas rašė:
mailius rašė:...koks pavadinimas tos parduotuves,ir gatves nr? :roll:
Berods, ŽŪKLĖ, Kęstučio g. 22/28-1
Vienu žodžiu, važiuojant nuo centro Žvėrynu Kęstučio gatve kairėje puseje tokiame mediniame name prie pat gatvės.
dekui reikes apsilankyt -:saliut ,pagrinde as jieskau salmo PH12SDR ir PH12F vobleriu,gal atsimeni kokiu spalvinimu turi???? :roll:

#66042   Xrapas
 28 Lie 2008 12:36
mailius rašė:...jieskau salmo PH12SDR ir PH12F vobleriu,gal atsimeni kokiu spalvinimu turi???? :roll:
Mačiau ten ir tų, ir tų. Spalvų gerai neatsimenu, bet natūralių nebuvo .Tiger perch, atrodo.
Tokių voblerių dar esu matęs Laisvės 115A., "Laikas Žvejoti".

#66065   mailius
 28 Lie 2008 15:13
Idomu ar pagal individualius usakymus spalvu, jei neturi tokio ar tokio modelio ,pas juos galima butu usisakyti? jei ka? :neutral:

#66066   Vegys
 28 Lie 2008 15:24
Kestucio gatveje asortimentas buna geras, kai tik uzsiveza. Pamenu buvau karta - pilna visokiu modeliu ir visokiu dydziu/spalvu. Po kokia menesio uzejau - tuscia. Visai ner pasirinkimo. Pasiule uzeit po menesio ar tai dar daugiau, tada sako bus nauja siunta. Is to supratau, kad uzsakymus daro ne taip ir daznai. Todel klausimas ar tau apsimokes laukt, jei uzsisakinesi butent kazkokio konkretaus modelio. Bet pabandyt verta - ten visai nieko tas stambokas pardavejas pasirode. Beje, Kestucio parduotuveje kainos zemesnes nei kad pvz Rivagryje.

#66079   mailius
 28 Lie 2008 18:15
na bandysim gal bus didelis pasirinkimas,dekui uz info.

#66787   lydekiukstis
 06 Rgp 2008 12:06
Help. Is isvaizdos tokie saunus vobleriukai, o dirba tragiskai...
Paveikslėlis[/quote] :evil: Vis vercias sonan, o sroveje tai patyliu... Gal kas kokiu ideju pasiulys kaip atgaivint. Vienam pralydes skylute keleta mazuciu svino srateliu ikisau ir kablius i normalius pakeiciau - sudas, tas pats...

#66847   Laukinis
 06 Rgp 2008 16:17
pabandyk is kompaktiniu disku dezutes isdrozti ilgesni liezuveli

#66850   HIPIS
 06 Rgp 2008 17:08
Nu geras... :shock: :?: as tokiu pat vobleriuku kokius sesis turiu... net spalvinimo tokio pat kaip taviskis...... pirkau vien del ju pigumo... po ... 7 lt. buva...... :grin: .( JAKSON berots gamybos)....bet dirba tai liuks.. zadejau keist tuos super mini trisakius, bet kai iseiles istraukiau ketures lidekeles bei sapala virs kylo.. tai ir nebekilo noras ju keist... o dirba srovei kaip ikalti... :grin: matyt kaskas netaip su sia partija... :?..... ..... .. zadu visus toi pardei likusius.... tris paimt... :grin: .. jie man labai patiko..... ant...UL..... :grin:

#66857   blight
 06 Rgp 2008 18:54
Cia gi Jaxon'iukai Mini'ukai? Turiu 4 vnt ir sutinku su Hipiu tikrai puikiai dirba, jau ir spejo suviliot nemazhai, nors kazkodel juos labiausiai megsta neuzaugos lydekiukshtes. Taip kad panashu, jog Lydekiukshti kazkoki "bug'ova" nukovei. Beje man butent shita pavaizduota spalva sekmingiausia ;-)

#66891   piatras
 06 Rgp 2008 22:52
lydekiukstis rašė:Help. Is isvaizdos tokie saunus vobleriukai, o dirba tragiskai...
:roll: Bet koks pasunkinimas tai minusas judesiui. Paprastai būna šiokių tokių pavirtimų, kuriuos (net paskutinių partijų Zurikų) pataisau atsargiai replėmis palenkdamas kilpelę į priešingą pavirtimui pusę. :cool:

#67052   lydekiukstis
 07 Rgp 2008 14:36
blight rašė:Lydekiukshti kazkoki "bug'ova" nukovei.
Cia Xrapas "prastume" man :-byta: :-D Ne matyt partija sudina kazkokia, tikiu, kad zmogus tik gero norejo ;-) Man susidaro vaizdas, kad jam truksta svorio, tik truputi greiciau suktelni, ir vercia i sona, bei soktelna is vandens... :neutral:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė