Rolandas19, O kokia pas tave valtis, kad taip gerai eina sulankstyti 

2,85m ilgio su lentučiu dugnu, o jei tiksliau tai promarine ibp300stasyo rašė:Rolandas19, O kokia pas tave valtis, kad taip gerai eina sulankstyti
Na šią valtį gal ir galima lengvai sulankstyti, kad tilptų į maišąRolandas19 rašė: 2,85m ilgio su lentučiu dugnu, o jei tiksliau tai promarine ibp300
Kažkas nesukišastasyo rašė:Na šią valtį gal ir galima lengvai sulankstyti, kad tilptų į maišąRolandas19 rašė: 2,85m ilgio su lentučiu dugnu, o jei tiksliau tai promarine ibp300
Pas juos su stacionariu transu,patikėk ją lankstyti tikras hemorojus.Rolandas19 rašė: Kažkas nesukiša
Na tokios aš ir nekišu į mašą, sulankstau ir į bagažinestasyo rašė:Pas juos su stacionariu transu,patikėk ją lankstyti tikras hemorojus.Rolandas19 rašė: Kažkas nesukiša
Nera jokios žinutės, gali man paskambinti.Mike rašė:Paskaityk asmenines žinutes.
Man svarbu,toks aš jau esu.Dolcas rašė:Argi spalva taip svarbu?Gal geriau žiūrėti kokybę?Jei tinka tai, ko reikia, tai ir perki.
Noretusi žalių, bet jei neįmanoma jų gauti ,teks imti pilkusminBOAT rašė:Ok, stasyo
Bėgeliu stumdomam suolui aš turiu. Spalva: šv. pilka
maniskiam nesvarbu ant kurio sono guldomas.vytiocha rašė:Varikliui sveikiau yra vazinet ant transo.Svoris visiskai ne i tema tokiai valtelei.Tik reikia saugot ir priziuret kad butu tvirtai prie tranco prisuktas ir butu kazkuo sutvirtintas,kad variklis nesitabaluotu-koja pritaukta ar tai dirzu ar dar kuo.Del sveikiau ant tranco-Daznai dedant i bagazine jis paguldomas ne ta puse... .