SauliusM rašė:ViP rašė:Sauliau. Gal pats atsibusk? realiai būta prie Nemuno "karštame taške", realiai matyta kaip veiksmas vyksta (ne pernai, šiemet kaip vyksta).
kai vienas is tu karstu tasku bus tavokieme ir kasdien matysi ir zinosi situacija ir kiek per diena zuvies nurinko, tai galesi man papasakot apie atsibudimus. o kolkas galiu tik paciam gerai issimiegot pasiulyt.
ViP rašė:
atvažiavo 5 "kablio mestrai", "padrožė", ištraukė žuvį, vienas žuvį į krūmus įkišo, kitas šoko į mašiną ir į kaimą licencijos pirkt nulėkė...
o tau nedasuto, kad antros licencijos pirkt nuvaziavo, nes viena jau uzdare (plius aisku bambalinio alaus)? plius tu i kalendoriu gal pasiziurek, kuris metu laikas dabar, ir kada pagrindines lasisos buna. o ne trizniuokit kazka viena kart pamate.
Va labai nesinorėjo pereit į tokio lygio "pasisakymus", bet deja - vienas "visažinantis ir viskamatantis" pilietis, pasibaigus nors kažkiek logiškiems argumentams, nueina iki "išsimiegok" ir "nesitrizniuok" lygio... ir tai žmogus, kuris turėtų atstovauti žvejų mėgėjų interesus. manau kad ir "karšti ruožai" labai netinkami būtent todėl , kad vienas "karštų taškų" - tiesiai po šito piliečio sodybos langais. tada juk ir pačiam teks pirkt tuos popierėlius, o juk tai - brangiau negu dabar "xaliavnai šapalus gaudyt"...
apie konkrečią situaciją: kad važiavo būtent pirmos licencijos pirkt - faktas. nes parvažiavęs ją demonstratyvia nuplėšė ir garsiai pareiškė kad "kitaip mašiną gali atimt". taip kad šiuo atveju žinau geriau negu "visažinantis Saulius".
o kiek Tu, Sauliau, matei ar nematei - nežinau. žinau kiek šiemet mačiau pats, kiek kartų buvau šiemet "karštame taške", ir net kiek dienų per tą laiką "praleidau" neatvykdamas į "karštą tašką"9pernai užpernai irgi buvau, mačiau, bet tai jau senai buvo). tiesa, beveik visas mano "pravaikštų dienas" prie upės buvo mano draugai ar pažįstami, tad situacija žinau. taip kad apie "metų laikus" ir "pagrindines lašišas" - pasilik savo nuomonę sau. lašišų migracijai tavo asmeninis kalendorius ir įsitikinimai- įtakos neturi.
Beje, jei jau kalbėt apie tą formuluotę, kuri buvo pateikta AA ministerstvai, tai ten buvo kalba ne apie "vieną ruožą", kaip dabar pats bandai teigt, o apie labai 2 labai konkrečias atkarpas, kurios viso labo užimtų 1-2 km Nemuno. ir šapalistams, dugnininkams ir plūdininkams - tikrai nedarytų įtakos. nelabai tie ruožai šitų žvejų apgulti šiuo metu. Tik va, kaip jau ir minėjau, viena atkarpa- tikrai tavo sodybai po langais. ir vietoje to, kad kvailai laikytis savo asmeninio inetereso gynimo (tikiuosi, kad įtakoja būtent tai, o ne siaurakaktiškumas ir bukumas) - pradėk vadovautis būten tuo, kuo anksčiau bandei girtis - planavimu ir ilgalaikės perspektyvos matymu. amen.