As ir ju nelupu
buvom 2 ir ikalem isvyso 5 tai va pas 4 buvo iskarpiti uodegos pelekai..klausiau ar nebuvai kazko panasaus pagaves nors ir 1
?

yra kas labai sekmingai su 9'6'' legenda uzmetimo iki 5/8 vobleriais gaudo.shelwius rašė:Kroikso legendos asmeniškai lašiui nenaudočiau.
foto gal pasidarei..?Junior rašė:Sveiki visiems.
Kaip sekasi vasara pagauti slaki?Kas nors bando pagaut? Uzvakar buvau minijoj, tikrinau duobes, viena slaki istraukiau 2 kg.
Imanoma, bet gal su upetakiu sumaišei ?Junior rašė:Sveiki visiems.
Kaip sekasi vasara pagauti slaki?Kas nors bando pagaut? Uzvakar buvau minijoj, tikrinau duobes, viena slaki istraukiau 2 kg.
Fishermenas rašė:Imanoma, bet gal su upetakiu sumaišei ?Junior rašė:Sveiki visiems.
be komentaru...Junior rašė:...Kiek minijoj zviejoju upetaku dar nemaciau....
koks jo dydis..? ;)Ignelis rašė:is nuotraukos nevelnio suprasti neina. Ties kuria vieta idenifikuotas, kaip slakis ne upetakis..?
Galvojau man vienam margis vaidenasimindoze rašė:panasus i upetaki pagal snuki, buna ir margiu tokiu iki 64cm rekordini maciau irgi buku snukiu. cia upetakio ir slakio tipo hibridas gali buti, nes i slaki jis maziau uznesa ir berots matosi uodegoi demeles rausvos. na pagal foto tai nelabai isiziuri del sviesos luzio.
asmeniskai man uznesa i margi daugiau,bet vistiek respektas kolegai!
ViP rašė:gal gerbiamieji nustebs, bet ichtiologai rashineja, kad upetakis ir shlakys - ta pati zhuvis. tik upetakis po "brandos" numigraves i jura keichia spalvas ir sparchiai auga del mitybines bazes gausos. ...