Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #637422   p.arturas
 09 Rgs 2015 22:37
baisu sakyt tokius zodzius, suabejot trenerio sugebejimais, bet.... kiek metu jau, kiek sezonu be normalaus krepsinio?
 #637423   Ulafas
 09 Rgs 2015 22:39
Wytux rašė:
Ulafas rašė:
Wytux rašė:Nu ir kaip Kavaliauskas siandej pries mobilius zemus estu centrus ginasi ?
pakartok klausima, prasau... :-D
Kaip jumi Kavaliaucko gynyba ( nu ir uolimas) siandej ?
visks laba gera... kaip zmogus, kuriam suteikiama proga tik tada, kai kazkas sloga pasigauna, labai gerai suzaide. O jusu nuomone? Robinjo matyt jumis geriau "blizgejo" aiskteje...
 #637425   Arvidys
 09 Rgs 2015 22:49
Šitas mačas su Estais pirmas, kuri pažiūrėjau... Estai daug labiau nusipelno pergales sakyciau... Kaip Lietuviaiai zaide kitus macus nemaciau, bet po siandien stebiuosi kaip isvis kazka sugebejo laimet.... Pritariu ramkiui nu aš po šiandien irgi vapše nebetikiu... Kad nėra neivieno funkcionuojačio žaidėjo... Kalnietis pribėges tritaški išvis nebežino ka daryt... į baudos aikštele niekas neikerta... per visa mača vos keli gražus deriniai, kurie kogero buvo įgyvendinti per klaida... Nors neseku aš ten smarkiai tu varžybų ir istorijos, bet kuzminskas kai už rinktine žaidžia tai tesugeba tik verksnio veideli nutaisyt po kiekvieno nesekmingo epizodo, kuris jam yra įprastas... Nu bet kogero datems ir toliau jei fortuna nenusisuks tai praslys gal... O kai jau praslys sakysim nu maladiecai kaip visada...
 #637426   Ulafas
 09 Rgs 2015 22:50
p.arturas rašė:uztat rasha ketvirta pliucha gauna :-D
Vienas sovinistas komentatorius sunus labai gerai spejo savos rinktines galima pasirodyma - "pajegus pusfinalyje kovoti" :-D aklas, kaip visa Rusija :-D :-D :-D
 #637427   Wytux
 09 Rgs 2015 22:52
Ulafas rašė:.
visks laba gera... kaip zmogus, kuriam suteikiama proga tik tada, kai kazkas sloga pasigauna, labai gerai suzaide.....
nu as pasiliksiu prie savo (ne)logiskos nuomones , kad pries Belgus jis nebutu geriau suzaides uz Jona :ruko
 #637428   SKYLINE
 09 Rgs 2015 22:56
Su pergale, kad ir kokia ji bebuvo :-D
Prikabinti failai
FB_IMG_1441832058897.jpg
FB_IMG_1441832058897.jpg (17.2 KiB) Peržiūrėta 4081 kartus(ų)
 #637429   p.arturas
 09 Rgs 2015 23:06
Arvidys rašė:Šitas mačas su Estais pirmas, kuri pažiūrėjau... Estai daug labiau nusipelno pergales sakyciau... Kaip Lietuviaiai zaide kitus macus nemaciau, bet po siandien stebiuosi kaip isvis kazka sugebejo laimet.... Pritariu ramkiui nu aš po šiandien irgi vapše nebetikiu... Kad nėra neivieno funkcionuojačio žaidėjo... Kalnietis pribėges tritaški išvis nebežino ka daryt... į baudos aikštele niekas neikerta... per visa mača vos keli gražus deriniai, kurie kogero buvo įgyvendinti per klaida... Nors neseku aš ten smarkiai tu varžybų ir istorijos, bet kuzminskas kai už rinktine žaidžia tai tesugeba tik verksnio veideli nutaisyt po kiekvieno nesekmingo epizodo, kuris jam yra įprastas... Nu bet kogero datems ir toliau jei fortuna nenusisuks tai praslys gal... O kai jau praslys sakysim nu maladiecai kaip visada...
Maciulis visus grajus gerai pavare, nerealiai, visur jo yra pilna. bet jis vienintelis stabilus, ty teigiamai stabilus.
 #637430   p.arturas
 09 Rgs 2015 23:11
Ulafas rašė:
Vienas sovinistas komentatorius sunus labai gerai spejo savos rinktines galima pasirodyma - "pajegus pusfinalyje kovoti" :-D aklas, kaip visa Rusija :-D :-D :-D
savo grupeje jie zemiau Bosniu, Lenku, SUOMIU ir Izraelio. skamba puikiai :-D
 #637432   Arvidys
 09 Rgs 2015 23:15
Tai ner ko stebetis Maciulio toks charakteris ar sekasi ar ne vistiek atiduoda visas jegas. O va tokio kaip Kuzminskas tai as vapse nesuprantu toks jausmas, kad ji ten per prievarta kazkas pastate... Laksto visa maca net nesuprakaitaves tai reiskias sasalina ne kitaip... Aisku lengva kritikuot su alaus bonke rankose ir sedint ant sofkutes nu, bet atrodo, kad motyvacijos stygius pas zaidejus... Kalnietis isvis susinervines tai nafik reikejo ir sodint, o tai vel pradeda savivaliaut is ko nieko gero neiseina...
 #637433   p.arturas
 09 Rgs 2015 23:20
Arvidys rašė:Tai ner ko stebetis Maciulio toks charakteris ar sekasi ar ne vistiek atiduoda visas jegas. O va tokio kaip Kuzminskas tai as vapse nesuprantu toks jausmas, kad ji ten per prievarta kazkas pastate... Laksto visa maca net nesuprakaitaves tai reiskias sasalina ne kitaip... Aisku lengva kritikuot su alaus bonke rankose ir sedint ant sofkutes nu, bet atrodo, kad motyvacijos stygius pas zaidejus... Kalnietis isvis susinervines tai nafik reikejo ir sodint, o tai vel pradeda savivaliaut is ko nieko gero neiseina...
tiesiog tu sakei ,,nera nei vieno funkcianuoncio zaidejo"...
radau, viens yra :-D
 #637434   Ulafas
 09 Rgs 2015 23:21
p.arturas rašė:
Ulafas rašė:
savo grupeje jie zemiau Bosniu, Lenku, SUOMIU ir Izraelio. skamba puikiai :-D
ir visas salis geopolitiskai labai "myli" :-D
 #637435   p.arturas
 09 Rgs 2015 23:26
Adas turejo but antars izaidejas, dabar viena karsta galva keicia dar karstesne...
 #637437   ramkis
 09 Rgs 2015 23:35
p.arturas rašė:Adas turejo but antars izaidejas, dabar viena karsta galva keicia dar karstesne...
Nebesvarbu kas turėjo o kas ne. Šiai dienai yra šie žaidėjai su treneriu priešakyje. Kolei kas ši komanda atrodo kaip lavonų pulkas su kosmonautu kapitonu priešakyje. Ai.....
 #637439   krioklis
 10 Rgs 2015 02:04
Antradieni lakste issukinetom kojom futbolininkai, nepataikidami i kamuoli! Treciadieni issukinetom rankom, kaip karsta bulve, grabaliodami kamuoli krepsininkai. Ir cia PROFESIONALAI, ne San marino ar Vatikano megejai. O gal galetu Kazlauskas su Pankratjevu vietomis pasikeisti????
 #637441   Rapolas
 10 Rgs 2015 05:31
Pagarba Estams, koves kaip liutai, nesuprantu, kaip nuo ceku ir belgu tiek pasikrove :-D
Pasiseke lietuvaiciams sikart, nors gynyboj vyrai dirbo gerai, kaip ir daugumoj varzybu. O puolime neranda saves visa komanda, tikekimes, kad suras ;-)
 #637442   Rapolas
 10 Rgs 2015 05:33
p.s.: ramkio sansai i viski lb dideli :-D
 #637445   ramkis
 10 Rgs 2015 07:07
Rapolas rašė:p.s.: ramkio sansai i viski lb dideli :-D
P.o.ch.ui man tas viskis, aš dėl gero žaidimo ir pergalių dar ir tau pastatyčiau butylių. Tegu tik jie pradeda žaisti. Aš viską atiduočiau,jei tik tai padėtų. Ne eesmė, 1l. Tegu Kūzia būna viso turnyro MVP ir aš su didžiausiu malonumu įteiksiu Audručiui laimėjimą. Pasikartosiu,su DIDŽIAUSIU!!! Bet dabar toks jausmas,kad jie specialiai taip daro,kad pralaimėtu Audrutis. Visi,o ne tik Kūzia.
P.S. aš tikrai nekalbėjau su krepšininkais ir nepasakojau jiems apie mūsų lažybas :-D :-D :-D
 #637455   Wytux
 10 Rgs 2015 09:11
ramkis rašė:.... Aš viską atiduočiau,jei tik tai padėtų. ...
nu niekas uz liezuvio netempe ...... :twisted:
 #637462   Ulafas
 10 Rgs 2015 10:31
apzvalga kitu kampu: "2007 Europos čempionate Lietuva per rungtynes pataikydavo po 9 tritaškius ir buvo taikliausiai turnyre atakuojanti komanda. Šiais metais Lietuva, dėl žaidėjų ir žaidimo braižo pasirinkimo pasiekė visų laikų žemumą - vidutiniškai atliekami vos 13 tolimų metimų, iš kurių tikslą pasiekia 4(!). Tai yra vos po vieną taiklų tritaškį per kėlinį, dauguma likusių taškų vargais/sunkiu fiziniu darbu renkami baudos aikštelėje. Galima tik įsivaizduoti, kaip sudėtinga psichologiškai 40 minučių dirbti ir nesimėgauti (bent taip atrodo iš šono) tuo, ką darai." (https://www.facebook.com/ebudraitis?fref=nf)
Dar pridekim, kad is 2'ju atakuojam ~37% (be vakar rungtyniu buvo 38 su kapeikom), ir nepatenkam i 20'uka is 24 komandu. (http://www.eurobasket2015.org/en/pageID ... _9322.html)
Bet atkovojam daug kamuoliu, 4'as is visu komandu. Visa tai tik patvirtina, kad mes sunkiai ariam aiksteje, pasirinke tam tikra zaidimo braiza. Ir tai ne zaideju kalte, jie tik ispildytojai. Tad grizti tenka prie klausimu Kazlauskui, kuris jau sikna jaucia juos ir uzbega ivykiams uz akiu: "Jei treneriai blogi – traukite nors šiandien". Mano supratimu, taip sneketi jis neturi teises jokios. Atvirksciai, uzkroves nasta zaidejams apie nevaldoma komanda, jis tik sukele papildoma emocine itampa, o pats jauciasi nepakaltinamas. Turejo buti atvirksciai - "as suklydau su pasirinkta taktika su Belgais, ir tai mano atsakomybe, zaidejai tik ispildem mano nurodymus", taip butu nuemes dali itampos, atpalaidaves zaidejus, bei uzbeges blogiems klausimams uz akiu.
 #637502   minda
 10 Rgs 2015 19:42
Wytux rašė:
Ulafas rašė:.
visks laba gera... kaip zmogus, kuriam suteikiama proga tik tada, kai kazkas sloga pasigauna, labai gerai suzaide.....
nu as pasiliksiu prie savo (ne)logiskos nuomones , kad pries Belgus jis nebutu geriau suzaides uz Jona :ruko
pries belgus geriausiai suzaides butu javtokas....ddd...
 #637506   minda
 10 Rgs 2015 20:01
Su belgais viena tritaski jankunas pataike,su estais maciulis kelis pataike.kur musu krutas snaiperis milaknis? kodel jam deriniu nepadaro? kodel gailiaus neleido su belgais kada nekrito? gal jis butu verzesis link kasio ar bent pataikes,o ne kaip klaidietis mete ir nedamete,kodel valanciunui paskutinej atakoj kamuolio neperdave? daug klausimu??? kas tam kazlauskui pasidare? kam imt zaidejus ir neleist jiem zaist,jei kitiem neina?
ko musu rinktine verta be valanciuno,prode rungtynes su estais,ko verti musu snaiperiai parode rungtynes su belgais.
15min,labai gyresi,kad daugiausiai i rinktine zaideju deleguoja zalgiris....kol kas pagal zaidima tas jaucasi,primena gedingus pasirodymus eurolygoj...
siandien vel vargselis valanciunas temps ant savo peciu,tik butu gerai,kad jam kamuoli sugebetu perduoti tokie liurbiai kaip klaidietis ir lekavicius kazkoks???? adas turejo buti,o ne sitas...
 #637517   p.arturas
 10 Rgs 2015 21:03
prie ko cia tas zalgiris?
davai be izeidimu pabuk. Lietuva zaidzia dabar, ne zalgiris.
 #637518   edmundaxx
 10 Rgs 2015 21:19
Mindai ryškiai geriau futbolu domėtis 'viarkt 'viarkt
 #637521   pensininkas
 10 Rgs 2015 21:39
nu davaj pacany atjabashinkyt cekoslovakus jibistvajuroges
 #637522   minda
 10 Rgs 2015 22:08
daugiau nei puse ketvirto kelinio cekai turi 4 komandines prazangas ir neisnaudoja lietuviai to...graudu
o valanciunas kaip ir sakiau ir sirgdamas tempia komanda
kada mes su estais,belgais ir cekais susilyginom krepsinyje???
tai gal tada ir futbole tokia lygybe nepatrukdytu:)))
dziugu,kad tritaskiai pagaliau eina...
idomu kuom baigsis..
 #637523   minda
 10 Rgs 2015 22:10
edmundaxx rašė:Mindai ryškiai geriau futbolu domėtis 'viarkt 'viarkt
tu man nenurodinek kuo man dometis...citavau portala 15min.
 #637524   minda
 10 Rgs 2015 22:11
ir vel klaidietis.....klysta,gerai,kad valanciunas blokavo..
 #637525   pensininkas
 10 Rgs 2015 22:12
kalnieti isfiliuot ir ant sasysku paleist labdaros valgykloj
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis