Tas kotas ir aplamai trumpi kotai užmeta beveik tiek pat kiek ir 3metrinis.
Su salyga jei pardavejas protingai ir saugiai supakuoja siuntiniRastaMan rašė:Pažįstu kas ten dirba ir tik gerais žodžiais galiu paminėti tiek darbuotojus, tiek pačią parduotuvę![]()
![]()
O už pervežimą juk atsakomybė tenka kurjeriui, o ne parduotuvėj (aš taip galvoju)
Per drąsiai pasakyta... Kai kuriais dvimetriniais kotais (pvz mikro žiedeliais) tu pusės gali nenumesti, kiek numestum trimetriniu su normaliais ziedais, lyginant panašių testų kotus.shelwius rašė:Tas kotas ir aplamai trumpi kotai užmeta beveik tiek pat kiek ir 3metrinis.
Arba http://www.anglerszone.eu/category/spin ... -kotao-gadjelcinas rašė:Vilniui Triturus parduotuve. Jasinskio g.
O tai tu geriau sakyk ka tu ruošiesi gaudyt? Jeigu lydekas tvičinngu jamsi tai imk trumpą, o jeigu kažka kita tai patarčiau imti ilgesni. Jei ten sapalai salaciai tai kiek ten to tvicigo ir reikia tai as nezinau, bet kad srovei kontroliut masala su ilgesniu geriau tai manau jau mazai kas ginčysis. Bet aisku cia tik mano nuomonė. Aš tai jamčiau į Neri išvis kažką palei 3m.Pankis rašė:Sveiki. Galvoju pasiimti GANCHO spiningeli 6.6 ilgio. Taciau daznai gaudau ir prie neries. Puikiai zinau visu nuomone, kad nuo kranto 2.70, bet gal kas zvejuoja ir su trumpais, ar cia visiskas bedu turgus su tokio ilgumo kotu?
Ne visai. Parduotuvė privalo kompensuoti pirkėjo patirtus nuostolius, o jau po to regreso tvarka su kurjeriu gali aiškintis.RastaMan rašė:O už pervežimą juk atsakomybė tenka kurjeriui, o ne parduotuvėj (aš taip galvoju)
Jei tai jumoras, tai užskaitaualkanas rašė:avidui toli net iki inazumos
Gali, nes rankena virs rites kaip "Burbuliukas", jei gumytes stipriai suversi, tikrai gali.saulux rašė: aš galvoju, kad negali jis pasidaryt kreivas nuo to kad ilgą laiką buvo surištas gumytėm...
uz tiek tai -Daiwa New Revros 2500 imk , net ner ka lygint su katanomInkilas rašė:Sveiki, kaip manot Shimano Catana BX 270 ML 5-20g ir Shimano Nexave FD arba FC 2500 už 70€ pradedančiajam geras variantas būtų?
Čia buvo kotas ir ritė už tokią kainą, bet pasirodo akcija pasibaigus, tai nieko nesigausbirškis rašė:uz tiek tai -Daiwa New Revros 2500 imk , net ner ka lygint su katanomInkilas rašė:Sveiki, kaip manot Shimano Catana BX 270 ML 5-20g ir Shimano Nexave FD arba FC 2500 už 70€ pradedančiajam geras variantas būtų?ar nexavom
, ju net ritemis nevadinciau....
tad dziaukis tik , o tai zvejyboj arba verktum arba gert daug reiktuInkilas rašė:Čia buvo kotas ir ritė už tokią kainą, bet pasirodo akcija pasibaigus, tai nieko nesigausbirškis rašė:uz tiek tai -Daiwa New Revros 2500 imk , net ner ka lygint su katanomInkilas rašė:Sveiki, kaip manot Shimano Catana BX 270 ML 5-20g ir Shimano Nexave FD arba FC 2500 už 70€ pradedančiajam geras variantas būtų?ar nexavom
, ju net ritemis nevadinciau....