MINDULE rašė:...Pagauna tie kurie vaziuoja ir gaudo, kirie iesko perspektyviu vietu ir pan...

Someone gets high from drugs, someone from fishing. It's YOUR choice!!!
MINDULE rašė:...Pagauna tie kurie vaziuoja ir gaudo, kirie iesko perspektyviu vietu ir pan...
RastaMan rašė:Aš stengiuos stabdį laikyt ant sakykim "ribos", kad būtų kiek įmanoma laisvesnis, bet ir reikalui esant galėčiau "paforsuot" įvykių eigą. Dar gali bandyt surast kiek įmanoma tobulesnį balansą tarp koto ir valo, kad žuvies laikymas, pakirtimas, smūgių gesinimas kompensuotų vienas kitą. Bet ir tai dar negarantuoja, kad visos žuvys krante/graibšte gulės
Tiksliai neatsakysiu (40 cm tikrai buvo perkopęs) nes paskutiniu metu metro iš kišenės nebetraukiu ir greičiausiai nebus jis ištrauktas pakol pagauta žuvis nebus didesnė už "atžymą" ant spiningozvejysmegejas rašė:...Kokio ūgio smailianosis?...
Sveikinu kaip ir lenkiu galvą tavo gražiom fotozvejysmegejas rašė:...netikėtai radau tai, ką užsibrėžiau surasti nuo praeito sezono pabaigos...
Turbūt pats aukštupys? Ar aš klystu? Beje Tadass norėjau paklaust ar yra tekę rast lydekų tame ruože už tų griuvėsių? Ne visada apsaugą nuo dantų naudoju, bet ten visada su nerimu pravedinėju masalusTadass rašė:...Liko ruožas dar vienai žvejybai, ir būsiu šitą upeliuką praėjęs nuo žiočių iki ištakų
Timon Tricorollsalaga rašė:...Kas ten per vobleris...
Yep- liko pats pats aukstupys. Ruoze virs griuvesiu esu gaudes kokius 4-5 kartus, bet lydeku nesu uztikes... Pavadelio nesegu, bet nerimas ir pas mane ten yraTurbūt pats aukštupys? Ar aš klystu? Beje Tadass norėjau paklaust ar yra tekę rast lydekų tame ruože už tų griuvėsių? Ne visada apsaugą nuo dantų naudoju, bet ten visada su nerimu pravedinėju masalus
Ir kas per padaras tas žuveliokas. Kiek matau, ryški šoninė linija, raudoni taškai vienoj linijoj. Ir tamsios dėmės ant šonų gražiai išrikiuotos. Pagaunu tokių ir aš, spurda kaip elektriniai. O pagaunu ir tikrų upėtakiukų, kad ir maži, bet daug raudonų, netvarkingai išsidėsčiusių taškų, nėr tamsių dėmių. Gal, sakau, čia paleisti iš veisyklų kokie?zvejysmegejas rašė:Šiandien pirmąkart nusprendžiau tikslingai paieškoti margųjų museline. Per pora valandų du mažiukai pasisveikino. Kad ir kaip neetiška atrodytų dėt tokių mažų foto, bet man čia lyg praeitų metų startas spiningu, kai ši žuvis pradėjo džiugint mano širdį, tad neteiskit