na kaip tokiai upei ir tokio dydzio kaip maciau tai gana geras rezultatas turtu buti.is pradziu galvojau kad samas 

zvejys ligonis
Jei neklystu, tai Vokej nuo ziociu iki Murines Vokes draudimas dabar.antoska rašė:esu ir as panasaus dydzio upeje gaudes...nu pagaudavom...aisku ne po 2kgmindoze rašė:mes tai eisim i maxima ciupaciupsu pirkti del vegeliu. nors esu kazkaip museliaves vokes upei tai kiline maciau kaip is po koju isplauke - likau apstulbes gal ir verta ten bandyti
virs murines vokes nebloga dobuke yra turėtu maumam tiktiupinis rašė:Jei neklystu, tai Vokej nuo ziociu iki Murines Vokes draudimas dabar.antoska rašė:esu ir as panasaus dydzio upeje gaudes...nu pagaudavom...aisku ne po 2kgmindoze rašė:mes tai eisim i maxima ciupaciupsu pirkti del vegeliu. nors esu kazkaip museliaves vokes upei tai kiline maciau kaip is po koju isplauke - likau apstulbes gal ir verta ten bandyti
Planuoju irgi pabandyti gaudyti vėgeles , tik nežinau vietųupinis rašė:Bandysiu ir aš atidaryt sezoną. Kažkur aplink Vilnių. Šeštadienį, o gal netgi penktadienį popiet. Gal atsiras kompanija?
Mario rašė:Planuoju irgi pabandyti gaudyti vėgeles , tik nežinau vietųupinis rašė:Bandysiu ir aš atidaryt sezoną. Kažkur aplink Vilnių. Šeštadienį, o gal netgi penktadienį popiet. Gal atsiras kompanija?, jeigu šeštadienį gal palaikyčiau kompanija .
upinis rašė:Aga. Truputi toliau. Po to dar viena papuole, kiek didesne.
Savaitgali gal nauju vietu paieskosiu, nes smulkme gaudyt ner azarto.
ech, nemaciau kad pencionierius vaziavo, buciau prisijunges apgint nuo vilku.pensininkas rašė:Nu vo, atsidariau vakar sezona. Buvo salta visur baltagiedra, tai siek tiek sviesos menulis skleide. Degantis lauzas siluma skleide
O dabar laimikiai: 2 eseriokai ~100g, 1 lydekaite ~300g, vienas karsiukas ~200g, 1 upetakiukas toks 20-22cm, 6 nerealizuoti kliovai ir 4 vegelikeszvejota 16:00-22:30 biski dar kibo bet baiges malkos
ir pirma karta realiai pamaciau kas tai tokio pintukas + minusiukas. Termometras rode -3.
P.s. Visos zuvys plaukioja toliau