Kiek pamenu kad corza iki 21 yra ne fastas o moderatas ar reguleras tai gausis mano manymu ne tvicas o letas patempimas
cia mano asmenine nuomone

regularas , tai del to ir klausiu, ne gi tikrai kuolo reikia tokiem kaip balisongas ir pointeris simtukas?auriux rašė:Kiek pamenu kad corza iki 21 yra ne fastas o moderatas ar reguleras tai gausis mano manymu ne tvicas o letas patempimascia mano asmenine nuomone
kaip tik del sito manau, kad daug kas nepritarsauriux rašė:Manau kad daug kas pritartu kad reiki fast akcijos tvicui.
o buna kai reikia ir pakapoti... su griestu kotu galima ir pakapot ir svelniau pravest kai to reikia o su slanga tas griestumas sunkokai gaunasi.Cia kas kaip moka tas taip sokaThe hound rašė:kaip tik del sito manau, kad daug kas nepritarsauriux rašė:Manau kad daug kas pritartu kad reiki fast akcijos tvicui.cia kaip kam kas patinka, man asmeniskai kai kurie fastai per daug sausi , aisku jie gal ir jautresni, skambesni bet apie koki jautruma cia kalbet kai tokia artilerija gaudom juk ne ul irankis
aisku cia dar pagal stiliu, nes as is tu kurie nekapoja voblu kaip su kirviu
Aš gaudau (kartais:D), būtent su kolegos Menkės nurodytu Megabass'u (tik modellis p.Stebelkovo išreklamuotas..:D /Destroyer FX68), būtent Regular!!! akcijos, būtent su FC valu (Seaguar'u) ir būtent su 12Lb valu (storis apie 0,31mm)laucys rašė:Gal galite pasidalinti kas gaudo būtent kastingu su fluorokarbonu, koki stori naudojate ir firma. Kokie įspūdžiai ir pastebėjimai?
Su haibo viskas laba gerai, isputos sestadieni dvi lydekos. Tika dar su tais magnetikais gera nesusigaudziau. Be to dar as jai guolius plausiu ir vidurius pertepsiu, es senesneja Haibo tai tepalo pagaileta buvo.Jurginas rašė:Tai kaip tas haibo, laukiam review
o ar apsimoka pradet mokytis casting nuo fc valo ar geriau su pintu? o kuo fc kitaip nuo pe del barzdu? kad sakai technika atkalti reikia ? :DRapolas rašė:Kuo "nematomas" valas geriau už "šniurą" ??
Pliusai: 1) "nenušausi" voblerio (nu reikia lb stengtis) 2) barzdų ,praktiškai, nėra (acidirbus tiekniką:D) 3)giliau pravesi voblerius
4) kitokia voblerio animacija (ypač su regular'u) 5) ž.nuvarginims ir paėmims 6)gali drąsiau gaudyt su trumpu pavadėliu (ar bejo)
daugiau nebevardinsiu ,nes dar kas nors ims ir išmes pintą
Jei pintas- PE ir plonesnis nei 0,2mm tai labiau apsimoka pradėt mokintis su FC ,net ir su pačiu brangiausiuThe hound rašė: o ar apsimoka pradet mokytis casting nuo fc valo ar geriau su pintu? o kuo fc kitaip nuo pe del barzdu? kad sakai technika atkalti reikia ? :D
Rapolas rašė:<...>būtent su FC valu (Seaguar'u) ir būtent su 12Lb valu (storis apie 0,31mm)
<..>
12 lbs Tatsu deklarojamas storis yra 0.285 mm (tik pataisymas - nesikabinejimas)Rapolas rašė:pagrinde, tai TATSU ;) ir dar pavadėlinį vieną (steelhead).. <...>
o zinojai kad kotu yra ivairaus galingumo? MH, H, XH.auriux rašė:Atvirai norecau pamatyti kaip deeps balisomgas 130 tvicinasi su fc ir reguler kotu kosmaras turetu buti
Aš turiu špūles su 8, 10, ir 12Lb FC valais skirtingiems masalamsauriux rašė:Atvirai norecau pamatyti kaip deeps balisomgas 130 tvicinasi su fc ir reguler kotu kosmaras turetu buti
Morka 7 pėdų (carrot stix /kiti parametrai neviešinami:D) + scorpionas XT1501 (arba XT1001) + pintas~0,25mm + FC~5-6m pavadys + "viela" 15cmlaucys rašė:Rapolai koks komplektas didiesiems masalams?
Simtas zmonu simtas nuomonių. Tai gal ir smagu su reguleru žvejoti bet man jo niekaip neikistum nes man asmeniškai jis bukas. Nors aišku ne 100 kotų rankom laikęs ir ne taip senai zuklauju kastingu bet fastas man labiau prie rankos.Menke rašė:o zinojai kad kotu yra ivairaus galingumo? MH, H, XH.auriux rašė:Atvirai norecau pamatyti kaip deeps balisomgas 130 tvicinasi su fc ir reguler kotu kosmaras turetu buti