Kuomet sutratinau savo kotą, greitam įsigijimui galvojau nusipirkt kažkį pigų kotelį, nes tokių kokių norėjau čiaa ir dabar tiesiog ant LT nebuvo. Nappa, teko išbandyti žvejyboje. Nu tai didesnio "bukiaus" nebuvau rankoje ir laikęs. Pagamintas gal ir dailiai, į kreivumus nekreipiau dėmesio. Nu bet tokio "mikrinio" koto tai ir užu dyką neimčiau. Po sekė daug perkratymų 30-50 euriukų kategorijoje. Absoliutus nulis. Visi čia išgirti ir iškalbėti pagaliai, ir liks pagaliais pomidorams paramstyti. Pakėliau kartelę iki 70 euriukų, situacija nepagerėjo. Nusispjoviau ir nebejieškojau, paskui staiga išdyko tai ko ieškojau, netikėtai. Dabar esu labiau nei laimingas
Taigi, pasitaupykit bent iki calzantė ar corto. Ar kažkas panašaus. Dar kažkokia daiwa panšesnė yra, pavadinimo nepamenu. Sūnui esu pirkęs įvairių pigių lenkų-kinų manufaktūrų gaminių. Nei vienas nesužavėjo, vieni buvo perlaužti per kelėną,kaip netinkami žvejybai. Kiti išmesti. Bet su nostalgija prisimenu jaxon odeon micro jig 210. Vat ten lenkai su kinai tikrai buvo padarę puikų "mikrinį" pradedančiajam. Gaila, bet sūnus nuskandino vieno ežero platybėse.
Taip, kad baikite pezėti apie napas, bluebirdus, salmo ir visokį kitokį šlamštą mikro jiginimui. Jier netinkami, net atostogų arba vieno savaitgalio per mėnesį žvejybai
P.S. tai yra grynai mano nuomonė, kurią susidariau iš savo ilgametės praktikos, per kurią perkračiau, perbandžiau ir kitaip pačiupinėjau tikrai daug lazdų skirtų ne tik "mikrinimui".
ot tai dave ...