:D as net uzsiregistravau kad tokius kaip jus pamokint )))) nebeiskenciau
galiu pasakyt kad taip buna ir pakankamai daznai, kodel - Nezinau, bet zinau kad to neitakoje nei avizos nei porcijos sviezumas.
cia tai visai istorija gali buti begaline ,susidedanti is daug veiksniu.na bet neaptarinesiu.. parasysiu as jums visiems apie sistemeles
Realus pavyzdys : sedim 2se palapineje (ant ledo) 6 skyles 2 eilem atstumas - 30 cm max (eketes viena pries kita), valai vienodi, avizos vienodos, porcija is tos pacios dezutes. Man dirba 2 is triju, vos speju - draugas kas 10 min vos kliova gauna - WHY?????
kimba dazniausiai krastines jai sedit inas prie kito nienoje vietoje ,per ilgy .va jai jis issigreztu priekyje jam kibtu is ,o kadangi palapineje :D sr
stintines sistemeles nuo krantines
as manu valas ko plonesnis tuo geriau ,as naudoju 0.18-0.20 is to pacio valo risame is kabliukus
dabar labai svarbus momentas tarpai tarp kabliuku ,tokie zvejai kurie atvaziuoja su 20 kabliuku sistema mane juokina ,jiems gal ir kimba bet 50 proc maziau :D stintai nepatinka nuo krantines mazi tarpeliaai
toliau tarpai turi buti 20-30 cm vienu zodziu 2 metru girlenda iseina 6 kabliukai
risimas kas nezino pasakysiu kad kabliuko valas su kabliuku turi pakabintas ant girlendos ziureti y virsu ,ir buti atvipes (cia labai svarbu)
toliau nemazai svarbus yra pacio pavadelio ilgis jis turi buti 8-10 mm ne maziau (kas gaudo su mazesniais ruko) iskart pasakysiu kodel ,nes sroveja visai kitaip avizele juda trumapa ir ilga !!!
na ir paciam desertui avizeles :D reikia tureti 2 tipu
1 tipas lengvos jai nera sroves (cia naujos akmenes amatininku gamyba)
2 tipas sunkesnes fosforiniai burbuliukai ,ploksti apvalus ar gar kokie cia nelabai svarbu svarbu kad isifosforintu gerai.
va su tokia sistemele kai zmones pagauna 11 stuku as pagaunu 2 kg prie visisko nekibimo esate mane mate ne syky ))) tikriausiais sekmes :D dabar ir jums kibs tik nereikia mane plakti is visu galu ,nes as forumuose nesedziu tiesiog pasidalinau ilgamete patirtimi ,galite tiketi galite ne ,jusu reikalas. sekmes ir bukite malonus maziau gerkite atvaziave y zvejyba ,nes siuksliu po jusu lieka ojojoi !!!!