sala sala
Mūsų upėje vandens iki kelių, užtat žuvies iki ... db

Vakar prie mukrano buvau, kiek akis apriepia visur jau uzsales ledasEiwis rašė:Gal Klaipėdiečiai galėtų pasakyti kokia situacija su mariomis, ar ledas ant marių formuojasi? nes jau stogą rauna kai norisi agurkus pažvejoti nuo ledo
Kaip ledas ant Dusios?eilinis zvejys rašė:Kam iš Dzūkijos vaziuot i mares,jeigu stintukiu galima ir vietoj pazvejot.
Ant farvaterio gaudei ar arčiau krantoNegazdink rašė:Nu ka isbandziau siaundien leda. Nuo 15 iki 18 val 30 stintu. Pradejo kibti temstatnt. Veismas Juodkranteje.
Arciau krantoSkumbrotas rašė:Ant farvaterio gaudei ar arčiau krantoNegazdink rašė:Nu ka isbandziau siaundien leda. Nuo 15 iki 18 val 30 stintu. Pradejo kibti temstatnt. Veismas Juodkranteje.
Kaip ledas Preiloj?ėrnis rašė:aš buvau preiloje. per diena vakar galėjo sukrapštyt iki 100vnt. rytinio kliovo nebuvo, stinta smulki. gaudėm apie 1km nuo kranto. per atšilimą turėtu pradėt šniokšt.
ledas geras. 15cm tikrai yra.Mindžius rašė:Kaip ledas Preiloj?ėrnis rašė:aš buvau preiloje. per diena vakar galėjo sukrapštyt iki 100vnt. rytinio kliovo nebuvo, stinta smulki. gaudėm apie 1km nuo kranto. per atšilimą turėtu pradėt šniokšt.
Jau man nuotaika kylaeLPi rašė:Vakar netyčia buvau atsidūręs ant ledo ties Preila. Ledas neslidus, jokių "kačių" nereikėjo. Ėjom apie 1 km nuo kranto. Pradėjom žvejot 8.30 ir baigėm apie 16.30. Žvejybos sąlygos pakankamai ekstremalios dėl šalčio. Rezultatas 3,5 kg ir 3,7 kg. Kimbaliojo visą dieną, štukų arti 200 pas kiekvieną, bet smulkoka.
tai jus sėdot už pirmo būrio? paėjus kokius 200-300m? ple as ten nuejau tik žūklei einant i pabaiga, užkart pagavau 8stintas. jei būčiau nuo ryto ten sėdėjas rezultatas būtų buves panašus į jūsų.eLPi rašė:Vakar netyčia buvau atsidūręs ant ledo ties Preila. Ledas neslidus, jokių "kačių" nereikėjo. Ėjom apie 1 km nuo kranto. Pradėjom žvejot 8.30 ir baigėm apie 16.30. Žvejybos sąlygos pakankamai ekstremalios dėl šalčio. Rezultatas 3,5 kg ir 3,7 kg. Kimbaliojo visą dieną, štukų arti 200 pas kiekvieną, bet smulkoka.
Jo, niekas nevaziuokit i Preila, nes nekimbaZmeegolov rašė:Na panašu šį savaitgalį preiloj nebus kur ne tik prisiparkuot bet ir grąžtą kur pasidėt