nusisneki zmogau....Zmeegolov rašė:Na jai jau grąžtą sugebi pamest tai ant 10 metrų virvės prisirišk 1m3 putplasčio EPS100

nusisneki zmogau....Zmeegolov rašė:Na jai jau grąžtą sugebi pamest tai ant 10 metrų virvės prisirišk 1m3 putplasčio EPS100
Ramekas rašė:Nu cia jau kosmosas, ji nepareis kaip pagalys i 100 ekete, o jei ir ranka ikisises sureguliuosi jos snapa i virsu, vistiek nelys, nes 5 kg lydeka tikrai bus zenkliai storesne nei 100mm.Wytux rašė:Vienas forumietis praktiskai istrauke 5+ kg lydeka per 100 skyle, taip kad nepergyvenit del tu 2 kg 'peiliuku'......
makaulė rašė:Greita eseriam-110,telpa ir pusantrinis eserys ir 2,5 vegele ir 7 kilu lydeka.
o tai kaip ant antgalio pritvirtinti kad pats tas plastikas neislektu,nes nera jokiu sriegiu ir t.t.timocha rašė:Buvau pasidaręs is plastmasinio kibiro dugno, tiesa iskrites taip niekad ir nebuvo. Dabar retai naudoju, jei daryčiau vel tai rinciausi kokia salciui atsparia plastmase, kad prie didelio minuso neskiltu nuo smūgio.
as turiu ta antgali beda ta kad tas antgalis visas uzsikisa i vidu ir man lieka tik pats galas suktukuitimocha rašė:Buvau ant perejimo nuo grazto iki suktuko paderes isorini sregi, tai verzlem uzsukdavau is abeju pusiu.
va yra pirkti ar pagaminti ir paprastesniu variantuhttp://fishing-ural.ru/product/adapter- ... -original/
Heinolagiedriuzzz rašė:Gal kartais yra čia Rapala grąžtų gerbėjų![]()
Renkuosi iš šių varijantų:
1. GRĄŽTAS RAPALA UR EVO 115 mm
2. Rapala Juhla 1-115-800J
3. Heinola SpeedRun Sport 115mm
Koks iš jų geriausias variantas?
As jau nusipirkes kitoki antgali,tai galvoju ka su situo darytiEvaldas Z rašė:Jeigu darytis, tai turbut geriau sita http://fishing-ural.ru/product/adapter- ... -original/
Kaip suprantu, tvirtinasi taip pat, kaip rankena, tuo paciu varztu.
deja nea nusipirkau is savo piniguAiris rašė:Matyt valdiska turi![]()
Na jei per video sake ,kad reikia apie 60nm sukimo momento ir su 3ah akumu isgrezia 64 eketes 45cm lede, tai reiks pasiskaiciuot kazka panasaus 30cm ledui
man ir keista kad vyrai grazto nepasuka ......Dziedas rašė:....kiek tinginiu...
![]()