hoples,man irgi atrode kaip pirma syki nusipirkau.O taip labai geras masalas,tos vartykles. 

Kabliukai su uzkarpelem?hoples rašė:na keleta prigriebiau, bandysim savaitgali.
Tik jau dyis tai WOW2,5g tai karsiam turbut
pora crazy fish paemiai, labiau iprasto idumo. bandsim
Kad bent jau tikros japoniškos ul vartyklės be užkarpėlių, gi specialiai jie gamina tiem savo tvenkiniam, kad mažiau žuvį žaloti ;)Kabliukai su uzkarpelem?
Gi dabar puikiai kimba ant vartykliu,tik reikia zvejoti irgi keisti jas....O jei is 1 zvejybos sprendi apie jas tai ka as zinau..........hoples rašė:manau vasara vartikles daugiau naudot tinka kai daugiau zoles ir veiksmo daugiau, tobulas variantas iki didesniu dubiu eit su vartiklem, atejus prie duobes imtis voblerio. turetu suveikt gerai sitoks reikalas
Matau parašęs tik 82 pranešimus, bet rašai gan išmintingai, kas gan retai pastaruoju metu pasitaikogiedriuks rašė:neteisingus, siusk atgal.![]()
jei rimtai, kas tau is to, kaip tau atsakys kiti?jei jau nezinai, ka pirkt, tai klausk pries, o ne po to, kai nusiperki. dabar tiksliausia atsakyma tau gali duot tik tu pats - po to, kai juos isbandysi ir ivertinsi rezultata.
Nu tas irgi tiesa rinkausi pagal tai kurie man atrodo skanusgiedriuks rašė:neteisingus, siusk atgal.![]()
jei rimtai, kas tau is to, kaip tau atsakys kiti?jei jau nezinai, ka pirkt, tai klausk pries, o ne po to, kai nusiperki. dabar tiksliausia atsakyma tau gali duot tik tu pats - po to, kai juos isbandysi ir ivertinsi rezultata.
Giliom duobėm, ypatingai kai tos duobės trumpos ir reikia staigiai užgylinti masalą.arunas888 rašė:Kadangi su vobleriais turiu mazai patirties, tai tik atsisiuntes supratau, kad tarp ju yra greitai skestanciu, tai dabar klausimas kokiom aplinkybem jie yra naudojami?
Supratau dekuirotveileris rašė:Giliom duobėm, ypatingai kai tos duobės trumpos ir reikia staigiai užgylinti masalą.arunas888 rašė:Kadangi su vobleriais turiu mazai patirties, tai tik atsisiuntes supratau, kad tarp ju yra greitai skestanciu, tai dabar klausimas kokiom aplinkybem jie yra naudojami?
Kokio dydžio kabliais juos apginkluoji? Paėmiau ir aš vieną kruopščiam testavimuirotveileris rašė:...paėmiau į komplektuką...
Kuugis 55SS...
55SS- Owner Nr. 12 mėlynas pokelis.RastaMan rašė:Kokio dydžio kabliais juos apginkluoji? Paėmiau ir aš vieną kruopščiam testavimuirotveileris rašė:...paėmiau į komplektuką...
Kuugis 55SS...![]()
Nu aš iš įpratimo uždedu pora taškų, nu kad voblerukas 100 prc būtų pagal mano norąkuugis rašė:Rotveileri ,tavo nuotraukose atrodo geriau nei manosiose,net spalvų daugiau...
![]()
RastaMan,aš savo gamybos 50-58mm vobleriukams naudoju 10 numerio trišakiukus
Na kai žmogus turi rankas ne vien įvairių daiktų tvičinimui, kaip kad aš, tai taip ir gaunasilauris rašė:visi geruliaikugio tai ir uz jp voblerius geriau atrodo :D
Stilizuotas "BO" spalvinimasrotveileris rašė:...Kokia spalvą ėmiai?
DiCarpis rašė:Tikru tikriausia varle, atrodo kaip varle ir be abejones plaukia kaip varle :D ir blizga kaip varle.
Realiai tai tiek pat panasi i varle kaip krokodilas Gena panasus i gyva aligatoriu.