Na kas is mano puses tai kai visi mato kas yra siuloma tikiuosi komentaro jai kazkas netaip
nes man tai ir sluota jauciu parduotu 

Bendra vaizda ir turejau kol nepasineriau i forumus o cia visiskai pasimeciau. Gal taip ir butu parsisiusciau zvejociau ir butu gerai. Bet nu taip norisi ta super komplekta atrastJurginas rašė:Beje, jeigu kalbant apie kotų pirkimą jų nečiupinėjus. Nuo to laiko, kai apsigyvenau provincijoj, bus jau šeši metai tuoj, teko įsigyt netoli 10 spiningų ir visus internetu, prieš tai nelaikius rankose. Dar nė karto nesigailėjau, kad nusipirkau ne tai ko reikia. Pakankamai pasidomėjus tikrai galima susidaryt bendrą vaizdą.
Butent to ir noriu minnow tipo vobleriam kolkas didziausias arsenale MAGSQUAD 128 deep tipo vobleriu neturiu bet atsisakyt tokios galimybes nenoreciau. Kotas perkamas twicui kitiem reikalam bus kiti kotai. Nesu kietas zvejas tad ir stiliu visu kolkas liest nezadu kai perkasiu twica gal tada ir pagalvosiu apie kazka kita. Kolkas zvejojau su noname spiningais. Meti trauki truputi twico truputi dzigo visko po truputi tad noretusi ismokt tikslingiau gaudyt pasirinkta plesruna. O tam manau reikia tinkamo irankio. Gal Rapolai patarsyt nuo ko pradet ? Nes vistik kainos ne mazos. 200 eu nebutu riba jai daigtas vertas kainos.Rapolas rašė:Su kovo 8-tąja , "mergaitės"
Du puslapiai apie "gėlytes" .. “neeilinis” paklausė apie kastinginį kotą 8-21g masalam ir negavo pasiūlymo apie konkretų.. kokį nors tinkamą modelį 200eurų zonoj. Apart Tailwalk.. Nu bet ir čia gryna abstrakcija- gamintojo pavadinimas, nejuokinkit publikos už tokią "inf"Kad ir kaip man patiktų Tailwalk’o furnitūra, ergonomika, kainos ir kokybės santykis, vistiek reikėtų kažką pasiūlyt konkretaus, o ir ne tik modelį (pvz. Gekiha :D), bet ir parametrus, kurie atitiktų klausimą ir žvejybos sąlygas
Vieną kotą įvairių tipažų masalam (vobleriam, sukrėm, blizgėm ir gumom) surast iš tikrųjų sunku, galbūt, neįmanoma (jeigu neapibrėžti tiksliau), bet minnow tipo vobleriam (diapazonas 8-21g) galima būtų pamėgint, ir gal nereikėtų taip jau griežtai nubrėžt ribos- 200€ .. Aišku, masalo svoris dar ne viskas, reikėtų konkretizuot.. pvz. Jei nebus “deep” versijų su nėrimu iki 3-4m ,tai išvis lengvai galima pasiūlyt kastinginį kotą, galbūt, net ir iki 100eurų vertės.. Be to, jei pvz. kokio nors vieno masalo iš sąrašo kotas “nepatemps” ,tai gi galima laisvai atsisakyt to “kieto tvičinginio dypo”:D arba pakeist jį kitu
Dėl Okuma Helios Air ritės patylėsiu (nors jau prakalbau ) ,čia kaip tik atvirkštinis Tailwalk variantas- kokybės ir kainos santykis “perlenktas” į kitą pusę, t.y. su pretenzija į aukštesnį segmentą, bet deja..
Su šventėm
Tamstos vietoj, nesiblaškyčiau.. Turime LT "amerikonų" užtektinai, turime pakankamai gerą servisą, garantijas, ir... nuolaidas, galime nusipirkti vos ne už internetinę kainą ir pačiupinėti, ir papurtyti ir pan. Jei jau "amerikonas", tai iš St.Croix'u jau minėta AVID'o serija tinka (medium fast'as), pats tamstos vietoj dabar žiūrėčiau tarp Legend Tournament serijos TBC medium fastų (kažkiek viršys ribą:D), galbūt, ir MHF ,jei kokį GanCraftą arba DUO jerkbait'ą "dypinį" patampytNeeilinis rašė:Beja o kaip amerikieciu lews ? Maciau skelbiu.lt yra zmogus jais prekiaujantis ?
Suprantama.. bet forumas padeda susidaryti nuomonę ir pasiruošt ,ką galima būtų ir reiktų būtinai pačiupinti ,ypač kai atsiranda tokios galimybės.. Toks pasakymas, kaip gamintojo pavadinimas ir ,galbūt, bassinė serija bei "kainos-kokybės" santykis yra tikrai nepakankamas, ypač šiuo atveju, kai žvejys dar ir pardavėjas. Norėtųsi, tamstos atveju, konkretesnės infoinf rašė:Rapolai as kvieciu zmogu ateiti ir pasiciupineti, kas jam patinka paciam nusprest. Jau tokia mano maniera negrusti konkretaus koto (nes spinigas ne rite labai subjektyvus klausimas ji renkantis), kol zmugus jo ne nepamate. Kitas ateina paciupina spininga ir jam visai jis nepatinka, o pasirenka ta kuris man bjaurus. Na patirtis jau mane ismoke, nebut kategoriskam ir konkreciai modeliu neipirsineti, jei yra galimybe apciupineti. Suprantu, kad ant LT kastu vienoje vietoje gausi mazai paciupinti, na bet apie tai nesnekam cia.
na verciu visas kortas. Man labai labai patiko gekiha modelis iki 28g trumpesnysis. bet deja, jo nebeturim, o tailwalk panasu, kad nutrauke sios serijos gamyba. liko silpnesni modeliai ir ilgesni, kurie man nu ne patys paciausi. dabar laukiu fullrange serijos ir jos ne neciupines nedrystu rekomenduoti. Va kur tas konkretumas dingo. Dar gave esam varivas black widow castu, jie gerokai nukainuoti, nes galvakablis ju n metu nepardave ir gavom konsignacija. tai jie atrodo labai neblogai, bet nemeginti nebandyti. velgi nenoriu siulyt tik skaiciu ir procentu.reik kad paciupintu zmogus. yra dar airrus kuriu man nepatinka nei svoris nei kaina nei furnitura. ypac dvidaliu. viendalis randa savo gerbeju. loomisu ner ka siulyt, nes jbr jau kazkaip pats atsikraciau, o kitka ... kitko nera... tas graphiteleaderis, kuri jis nusiziurejo manau superinis kotas, tik sakau kad reik galingesnio jei yra. ir dar klaustukas nes kazkur radau, kad jis lengvam texasui, tai gali buti per plonas galas vobleriam.Rapolas rašė:Suprantama.. bet forumas padeda susidaryti nuomonę ir pasiruošt ,ką galima būtų ir reiktų būtinai pačiupinti ,ypač kai atsiranda tokios galimybės.. Toks pasakymas, kaip gamintojo pavadinimas ir ,galbūt, bassinė serija bei "kainos-kokybės" santykis yra tikrai nepakankamas, ypač šiuo atveju, kai žvejys dar ir pardavėjas. Norėtųsi, tamstos atveju, konkretesnės infoinf rašė:Rapolai as kvieciu zmogu ateiti ir pasiciupineti, kas jam patinka paciam nusprest. Jau tokia mano maniera negrusti konkretaus koto (nes spinigas ne rite labai subjektyvus klausimas ji renkantis), kol zmugus jo ne nepamate. Kitas ateina paciupina spininga ir jam visai jis nepatinka, o pasirenka ta kuris man bjaurus. Na patirtis jau mane ismoke, nebut kategoriskam ir konkreciai modeliu neipirsineti, jei yra galimybe apciupineti. Suprantu, kad ant LT kastu vienoje vietoje gausi mazai paciupinti, na bet apie tai nesnekam cia.
Nu aš tą apžvalgą buvau perskaitęs prieš pirkdamas Helios Air ritę...inf rašė:Del helios tai man sunku buti kategoriskam, nes ja meginau viena karta. Jei turi kazka konkretaus papasakoti tai labai domina.
Yra vienas portalas kurio zmonem as kazkodel pasitikiu. Na tiksliau ne as vienas, nes jie top USA saitas rasantis rimtas apzvalgas. Tai jie labai priestarautu tavo teiginiui, nes skyre helios ritei best value award. http://www.tackletour.com/reviewdokumaheliosair.html. Na man ji imponavo, kad visa is magnio, kad patenka pagal svori i lengviausiu is lenviausiu kategorija ir kad belekaip meta. Visa kita suzinociau tik su ja metus pagaudes. O jos kaina kaip uz pilnai magnezijine rite yra labai nebloga. Bet tikrai neskubu jos rekomenduoti. Pats jos nepirkau, laukiu tailwalk irgi magnezijines ritutes, o pats gaudau su shimano antares, bei dar atvaziuoja abugarcia mgxt. Na ismeginsiu sitas siemet.
Sveikas. O as dar siulyciau nuvaryt pas Ramona. Ten gausi ne tik paciupint kastinginiu kotu ir riciu, bet ir asmenine pamoka prie vandens telkinio, o dar ir begale infoNeeilinis rašė:Sveiki visi. Iskart pasakysiu kad tema perskaiciau visa nuo pirmojo puslapio. Ir jai iki tol dar kazkokia nuomone turejau tai dabar isvis susimeciau.
Pradesiu nuo to kad nei multo nei kast koto rankose nelaikes. Bet atejo laikas ji uzgyvent tad visu prasau patarimo: kas kaip ir kodel ?
Zvejosiu is valties pgr. Tvenkiniai ezeriukai...
Kota nuzourejau toki : http://www.bait.lt/graphiteleader-veloc ... txjFHTFHqC
Del rites nezinau biudzetas iki 200 eu.
Gaudysiu vobleriais nuo 8 iki 21 gr.
Is anksto dekoju uz visu nuomomes
Sutinku, kad reikia testuoti kotą (ir ritę )ant vandens ,nu dar stadione biški:D galimajaunikaitis rašė:... O as dar siulyciau nuvaryt pas Ramona. Ten gausi ne tik paciupint kastinginiu kotu ir riciu, bet ir asmenine pamoka prie vandens telkinio, o dar ir begale info. Po praktikos tikrai suprasi kas, kaip ir kodel
. Bus aiskiau nei bet kokioj parduotuvej tiesiog pakracius kota.
CastAway #0.8 suvyniojau ~50m ,dar tilptu ,bet nereikiaJurginas rašė: ... Gal kas turit supratimo, kiek gali į sekliąją špūlę 0.8 PE valo tilpti?