Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #657209   vava
 12 Kov 2016 13:30
labai skirtingai. jei ant kokiu vegeliu, tai bet kokiu kuolus. Jei fideriaut, tai irgi priklausomai nuo vietos, kur gaudysi. Kartais uztenka ir lengvesniu fideriu (iki 70-90), o jei sveist ant sroves, tai ir 150g testo reikia
 #657213   Bula
 12 Kov 2016 13:46
vava rašė:labai skirtingai. jei ant kokiu vegeliu, tai bet kokiu kuolus. Jei fideriaut, tai irgi priklausomai nuo vietos, kur gaudysi. Kartais uztenka ir lengvesniu fideriu (iki 70-90), o jei sveist ant sroves, tai ir 150g testo reikia
O tai pvz Neri, kaip geriau i srove sveisti? ar ramesniu vietu ieskoti? Nes iki 90gramu turiu ezerui kelis, idomu kaip Neri gaudot, jei reikes tai galingesni koki nors issirinkt reikia
 #657218   vava
 12 Kov 2016 14:26
bandyk su 90g testu. Siaip geriausia kokiu duobiu susirast, kur vanduo ramesnis. Tada ir pasert galima ir zuvies idomesnes tiketis. Daugiau praktiniu patarimu bandyk pas tikslingai daznai Nery zvejojancius isgaut (pvz scorpium).
 #658080   Ramekas
 18 Kov 2016 21:20
pensininkas rašė:Is bedos tiks, bet rite kuri tinka viskam tai panasiai kaip universalios padangos - ir vasara gaidys, ir ziema *vyriškas lytinis organas*
Vasara gerai zvejot vaziuot su universaliom po miskus, laukus ir tt :-D
 #659395   Šauklys
 30 Kov 2016 12:54
Gera diena

Aš mačiau per kažkurią laidą reklamavo kad Vilniuje atsidarė žūklės reikmenų parduotuvė kurioje galima įsigyti profesionalios įrangos gaudyti dugnine meškere ir reklamavo kad ten dirba specai žvejojantys ir laimintys varžybas dugnine meškere gal žinote jos pavadinimą ar adresa ačiū.
 #659410   vava
 30 Kov 2016 15:00
Šauklys rašė:Gera diena

Aš mačiau per kažkurią laidą reklamavo kad Vilniuje atsidarė žūklės reikmenų parduotuvė kurioje galima įsigyti profesionalios įrangos gaudyti dugnine meškere ir reklamavo kad ten dirba specai žvejojantys ir laimintys varžybas dugnine meškere gal žinote jos pavadinimą ar adresa ačiū.
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 21&fref=ts
 #659444   beveik zvejys
 30 Kov 2016 20:00
Jeigu ta RB serija nelabai begaminama taip suprantu, nes nėra prekyboje) gal yra patarimu iš patirties kokią rite ir dugnine meškerę susikomplektuoti žvejybai pagrinde Nemuno žemupyje (Atmata, Skirvytė).

Dabar turiu komplektą:

http://www.ciakimba.lt/lt/dugnines-mesk ... 90-50-100g
+
Ritė Shimano Super GT-RB 4000

Norėčiau tokį pat dar vieną sukomplektuoti, nes tuo labai patenkintas. Prilipo prie rankos kažkaip.
 #659451   Skridžas
 30 Kov 2016 20:25
beveik zvejys rašė:
vyrgaz rašė:Skridžas pardavinėjo tokia naują prieš pora mėn..gal tebeturi.. :?
man rodos pas ji RC modelis buvo. Aš pats turiu RB, tai dar vienos tokios reikėtų
Aš irgi norėjau RB,na bet kiek domėjausi tai superui butent tik dizainas pasikeitė o viduriai ne,todėl ir pasiėmiau pabandyt :grin: Žvejojau jau kokius 3-4 kartus tai kolkas patenkintas toliau žurėsiu,80 gramu tempia be vargo didesniu svoriu nebandžiau dar :grin:
p.s turiu dar viena nauja ;-)
 #660097   algutis
 04 Bal 2016 09:57
Sveiki, kokių maždaug parametrų reiktų pirkti feeder'i žvejybai ežere, kad būtų +/- universalus, bet pagrindinis tikslas vistiek manau būtų kuoja, karšis, kažkas maždaug iš tos serijos. Ir aiškų kokią maždaug ritę? Nepykit, kad neskaitau visų 300pslp pasisakymų (manau tikrai rasčiau atsakymą, bet tiesiog nėra laiko, o reikia dovaną nupirkti) :)
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė