Metus vykdžiau jų garantinį servisą. Tai apie jas žinau daugiau nei kas nors kitas...

minBOAT rašė:Metus vykdžiau jų garantinį servisą. Tai apie jas žinau daugiau nei kas nors kitas...
minBOAT rašė:Metus vykdžiau jų garantinį servisą. Tai apie jas žinau daugiau nei kas nors kitas...
Tiesiai i dešimtukaalkanas rašė:minbota nepazystu, bet pagal rasyma inete tai sudmalys kaip reikiant, zinant kad jis yra meistras as tokiam savo valties nepatikeciau.
jei jau esi meistras tai turi rasyt konkreciai, ne suda malt. "turetu" ir pns. daba meluga suprantu nesumokejo tau nutraukei sutarti ir nervinies. rasyk konkreciai kiek metu garantija ir per kiek supuna. jei per garantini tik pasirodo puvesis tai nepakeis, o jei visai ispuna kitas reikalas, bet cia vel net su automob zmones vargsta, aj ka cia, zodziu is meistro pageidautina konkrecio meistriskos info, ne kakos malimo
saivaras rašė:o aš melugos nenorėčiau pirkt antrą kartą...
Pasistengsiu trumpai.. Tikrai ne vienas galetu papasakot apie savo karcia patirti su Kinijoje gamintomis valtimis, tame tarpe ir as. Tai leiskit paklausti, ar verta dabar sutaupyti 200€, kad po metu ar dvieju juos isleistume valties tvarkymui? Ar vis del to verta nusipirkt, kad ir ta pati Busha ir dziaugtis kokybisku daiktu?Dovydas28 rašė:nu pradejau jau ziuret as didesne biski ne 3,30 o 3,60 ilgio visgi desiu raturus tai ir 1 nusitempsiu manau![]()
kas del valties meluga 3,60 patraukliai ir man atrodo 840 ce be nuolaidu kuomet bushas +200 eur,tik beda kad noriu viska 1 vietoi susipirkti,kad gauti didesne nuolaida. nu turiu laiko savaite kita manau ce dedes man patars
As ant priekabos tampysiu,apskritai surinkineti ir isrinkineti erzina, beto i bagazine320dar sutelpa o360 jau nebelabai. Pas mane pazystamu tarpe daugokai kas turi melugas ir ne vienerius ar dvejus metu jokiu problemu neiskilo bent pakolkas kaip toliau nezinau. Aj tik siuoliukai gan skysti nes vienas pazystamas glicuodamas mariuose per bangas viena perlauze. O del tranco sake kad jie turejo problemu bet ale senesni modeliai.Tukas rašė:Rolandas19 valti veziosi ant priekabos ar lankstysi kekviena karta? jeigu kekviena karta isrinkinesi, tai 360 vienam bus kosmaras surinkt isrinkt...