Kiek lb Power pro to zalio reik det ant citikos, kotas iki 28g. 20 lb ar storesni?
Kiek mm skaitosi 15lb ir 20lb to Power pro?
Kiek mm skaitosi 15lb ir 20lb to Power pro?
Apie ta kugi apsvieskedmundaxx rašė:Nežinau, ar yra koks skirtumas, bet su skirtingais malūnais pliončai labai skirtingi MAN gaunasi.
Su Metaniumu, Aldebaranu, seniau su Chonarchu, kuriuose yra tas kūgis,
Ovkas, tau tikrai taip sunku? Sunku neskaityti? Man irgi sunku skaityti forumo plepalus, kai nieko nerasoma idomaus, tik kabinejamasi prie retu postu, kur kazkas realaus aprasoma. Tacia as patyliu, bet tik iki to kol kalba eina apie mane. nepyk kad nepatylejau... O del mano posto tai jokia draudziama reklama.Ovkas rašė:Paklausykit adminai, gal atidarykit kokia tema pvz Zukles prekiu parduotuves guru inf rekomenduoja ar pan. Jau atsibodo skaityti per visas temas vien reklamas ir postringavimus sito veikejo.
Na aqua kaip visad teisus, as kazkiek komercinis, nes naturalu, kad gaudau su tuo ka pardeje turim. Apie ta ir pasakoju. Ar tai nelegalu, neetiska, neidomu, amoralu? Kazkam taip, kazkam ne. Pagal pm skaiciu matau, kad daug kam idomu, tai ir rasau. I zvejOK taip pat rasau, nes kazkas skaito, o man patinka dalintis patirtimi, atradimais. Ar tai blogai?Aqua v. rašė:o as mieliau paskaitysiu kazka suprantancio ir realiai zvejojancio 'konsultanto', kad ir kazkiek' komercinio'![]()
nei kokio kvailelio ovko, kuris nei zvejot moka, nei kazka paraso idomaus, tik bando kabinetis, ir tai tik inte, mizniukas toks![]()
Čia perkam kartais :amigooo rašė:Baikit ginčytis. Turiu rimta klausima :D
Kur perkate atsarginius bugnelius multikam? Reikia Shimano Chronarch 201E5 modeliui
Nerandu savam modeliui. O ir kaina dideleRapolas rašė:Nu ne pilnatis gi...
Į daugumą postų apie zv..įrankius galima žiūrėti kaip į "reklamą" ...o kartais ,net ir į "snukiadaužį"
![]()
Čia perkam kartais :amigooo rašė:Baikit ginčytis. Turiu rimta klausima :D
Kur perkate atsarginius bugnelius multikam? Reikia Shimano Chronarch 201E5 modeliui
http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1876
p.s.: ai, su balandžio 1-ąja ,kolegos
Nėr už ką, džiugu ,kad didėja kastiningistų gretosRolas rašė:... Mokysimės toliau.![]()
Turiu tik spule likusia is muilines ju.Rotanas rašė:Sveiki,gal kas turit neveikiancia,suluzusia salmo multi rite?Ar kokiu detaliu gal yra like?