Manau, kad niekurJuozasx rašė:Sveiki, renkuosi UL spiningėlį ir iškilo klausimas, ar yra kur nors Kaune galimybė įsigyti/paturėti rankose Major Craft spiningėlių?

Manau, kad niekurJuozasx rašė:Sveiki, renkuosi UL spiningėlį ir iškilo klausimas, ar yra kur nors Kaune galimybė įsigyti/paturėti rankose Major Craft spiningėlių?
Kaune as turiuJuozasx rašė:Sveiki, renkuosi UL spiningėlį ir iškilo klausimas, ar yra kur nors Kaune galimybė įsigyti/paturėti rankose Major Craft spiningėlių?
tai kad nauja is ju uz 200 e gali pasiimt pakalbejus jie taiko nuolaida 15 %Dovydas28 rašė:mesiu savo spiningus ant pardavimo pereidinesiu i feederius daugiau 1 parduodamas bus Yamaga blans blue current 72c2 pirktas praeitais metais naudotas apie 15/20 kartu
http://www.bait.lt/meskeres/spiningai/y ... xCsAvmqpBc naujo kaina 245 parduociau uz 200 galutine butu stovis 10/10
galeciau dar parduot su rituke 2 didzio abu garcia soron stx 20 rite atskirai butu 100eur kartu komplektukas 280euru jeigu ka sudomintukotas tiesiog pasaka maziems vobleriams sukrukiams ir t.t kotas ziauriai jautrus Japonas
beje ant ritukes PE valas 0,6 kartu su kompektu aitu
Na taip vyrauja nuomonė jog fast geriau tvičui, o extrafast džigui. Bet čia kaip kam prilimpa, manau kad nusipirkęs exfast tikrai neprašausi galėsi ir padžigint prie progosAndBa rašė:Sveiki, padekit!
Atvaziavau i vilniu kuriam laikui. Ir jau kuri laika svajojau kaip atvaziaves i vilniu nubegsiu i triturusa ir nusipirksiu avid x mf.. taciau.. pasirodo jie mf kotu nebeturi ir pasiule man vietoje to mxf ir sake kad bus geras tvicingui. Ta proga uzsirezervavau ji iki sestadienio. Grizes sndn pradejau skaityti foruma ir daugiau pasidomejas pastebejau kad daug kas nepataria pirkti ex fast tvicingui. Speju ta pati taisykle galioja ir avidui x ? ka patartumet ? rinktis mxf ar ieskoti kito spiningo su fast akcija ? siuo metu esu truputi pasimetes.. norisi pasirinkti atsakingai... visdelto ir kaina nera maza ir norisi zvejoti komfortabiliai.. dekui is anksto
Pries 3-4m apie si kota buvo rasyta forume, paieskoje ismestu.Tukas rašė:Gal kas esat bandes mikado inazuma flash zander iki 22gr.idomu kokia apatine, virsutine jo riba yra realiai dzigaujant. Arba gal turit kazkokiu patarimu
dzigui su galvakabliais iki 20gr. is nelabai brangiu kotu
Kalvariju g. 151 PC "Statau" , o ivaziavimas is Zvalgu g. Butent ten pernai ir pirkau.Tukas rašė:Atrodo zvalgu g...
Turiu toki spiningeli nors ir daug prisiklausiau pries pirkdamas kad jis toks ir anoks zodziu s.das rankenos atsiklijuoja virsunes luzta ir t.t bet surizikavau ir nusipirkau,sie metai jam bus antras sezonas esu stipriai patenkintas banginiu nepasitaike bet poros kg zuvi laiko tvarkingai.del svoriu gaudau juo nuo 12g iki 17g tam tarpe viskas ok kitu svoriu nebandziau nezinau kaip kas.dabar ieskau sau tokio pat tik 18g gaila jau ju negamina ir nauju nera o dabar naujas modelis iki 15g tai paciupinejau vakar nepatiko.Ruonis rašė:Gal,kas iš kolegų esat bandę. salmo elite jig 28 ? Man reiktų Nemununo aukštupiui džigui ir nebrangaus....Amžinas studentas.. Cha cha Kaip ir nieko rankoi šitie. Bet galvakabliai pas mane iki 15gr. Žiūrėjau ir mažesnio išmetimo,bet idomu ar rimtą žuvy laikys...Neretai papuola... Ar gal ka patarsit geriau iki 70e? Šypsena
imk mano GL 2 uz 50e , 274 ilgio 10-21g , ir padzigausi 30g meciau be problemu ir blizgele pametysi ir uzmint ant jo galesi kantrus gyvateRuonis rašė:Gal,kas iš kolegų esat bandę. salmo elite jig 28 ? Man reiktų Nemununo aukštupiui džigui ir nebrangaus....Amžinas studentas.. Cha cha Kaip ir nieko rankoi šitie. Bet galvakabliai pas mane iki 15gr. Žiūrėjau ir mažesnio išmetimo,bet idomu ar rimtą žuvy laikys...Neretai papuola... Ar gal ka patarsit geriau iki 70e? Šypsena
Aš pirkau iš čia http://kiba.lt/pontoon-21-spiningaiPfk rašė:Gal kas galit pasakyt vietas, kurios prekiauja pontoon21 spiningais vakaru Lietuvoje?
O sitas jau uzmintasLamiglas rašė: imk mano GL 2 uz 50e , 274 ilgio 10-21g , ir padzigausi 30g meciau be problemu ir blizgele pametysi ir uzmint ant jo galesi kantrus gyvate