Aš aplamai gumas ir voblerius gaunu nemokamai - atiminėju iš vaikų pakrantėse 

tai tu pasakyk kur keitech kainuoja 0.5eur.Ovkas rašė:Perku ten kur perka daugelis kauniečių ir nereikia rodyti teorinių pavyzdžių, kaip aš tau pateikiu realius praktinius,
pvz. ZT forumo nariams LJ valgomos gumos 2,5 E arba nuo dabar pakelyje 15 vnt. gumų.
crazy fish tokia pat kaina ar net pigesni ir daug labiau man patinka uz LJinf rašė:O jus cia rimtai gincijates LJ ar Keitech pigiau? imant ivairius dydzius ir potencialias nuolaidas LJ dvigubai pigiau. Realiai tai pigiausia guma rinkoje. Relax ir tie brangesni.
Todel ir sakau, kad kiekvienas turi savo nuomone, tiki savo masalais ir vienam LJ vs keitech aktualu, o kito tai visai nedomina. Todel ir reikia forume siulyt, klaust kas tau idomu. Tam forumas ir yra sukurtas. Va, kazkas paklause kuo keitech skiriasi nuo LJ ir jam stengiamasi atsakytiSauliusM rašė:Nu nezinau. Pas mane bait braeth baigia isstumt keitech is dezutes. O is LJ tai isvis tik vienas modelis vienos spalvos tioga nagoya shrimp naudojamas. Tai as kazkaip mesureiksminciau situ firmu. Tiesiog burbulu pripusta belekiek del ju ir tiek.
as irgi tapacia tioga tik naudojuSauliusM rašė:Nu nezinau. Pas mane bait braeth baigia isstumt keitech is dezutes. O is LJ tai isvis tik vienas modelis vienos spalvos tioga nagoya shrimp naudojamas. Tai as kazkaip mesureiksminciau situ firmu. Tiesiog burbulu pripusta belekiek del ju ir tiek.
tai kai reklamu neskaitai o gaudai tuom ant ko kimba geriau tai taip ir gaunasi. Nes zuvys juo labiau reklamos neskaito ir ant ko kibt renkasi visai ne pagal tai.salvys rašė:as irgi tapacia tioga tik naudojuSauliusM rašė:Nu nezinau. Pas mane bait braeth baigia isstumt keitech is dezutes. O is LJ tai isvis tik vienas modelis vienos spalvos tioga nagoya shrimp naudojamas. Tai as kazkaip mesureiksminciau situ firmu. Tiesiog burbulu pripusta belekiek del ju ir tiek.kitkas is LJ man negaudo . O pagrindas reinsai ir baithbreth. keitechai taipogi kibus bet labai jau silpni tai reciau naudoju, beja crazy fish irgi neblogi
Saugirdas rašė:LJ populerumo tokio sulaukė, tik del vieno paprasto dalyko REKLAMOS. Be jos LJ būtų niekam nežinomi. Ir, kad jie kažkuo pranašešni už kitas firmas, tai kažkodėl nesimato. Keitech per amžių amžius buvo yra ir bus vieni tų masalų kurie bus NR.1 Kas gali į juos lygiuotis tai FishUp ir CF, nes ir kvapelis zveriškas ir formų nemažai, nuo klasikinių tvisteriukų iki imantrių krakazeblikų. Ir spalvų gama tik plečiasi. Litexpo vykusioj parodoj teko garbės pabendraut su FishUp atstovu, kuris tvirtino, jog jau nuo kitų metų bus populiariausi modeliai dviejų spalvų. Ko iš LJ ne per vienus metus to nesulaukėm.
Crazy Fish poliaris ir glider modeliaiTironas rašė:
ar yra dar kuri firma kuri turi du modelius plaukianciu gumu?.
Va pasiziurejau. Turiu ir vienokiu ir kitokiu gumu. Berkley kibire, o Ecogear maisiuke. Abudu sriuboje. Abieju kvapas jauciamas ir man. Berklejum nelabai daug gaudes nieko negaliu pasakyt. O Ecogear renka zuvi be problemu.SauliusM rašė:Saugirdai, kas del zverisko kvapelio, tai kas skaniai kvepia tau, tai nebutinai taip ayrodys zuvim. Nes jei paimsi is tiesu valgomas gumas kaip pvz ecogear aqua ar berkley gulp serijos o ne tiesiog prismardinta silikona. Tai pamatysi, kad su kvapu ten taipsakant... bet cia del to kad masalai daryti buti valgomais zuviai o ne kvepianciais zvejui.
Is tos serijos kurie skystyje ar kurie paprastai pakeliuose?Ovkas rašė:Ecogear kuris modelis tau geriausiai renka zuvi ?