salmo tiny sirses spalvinimo truksta labaidoze rašė:Sveiki, jusu teismui - ar dar ko nors reikia norint pagauti sapala? Gaudau strevoj, dubysoj, sesupej. Kad zvejot reikia, pats suprantu, domina nuomone apoe spalvas, dydzius, gyli ir pan. Aciu.
Man tai asmeniškai čia minnow tipo vobleriukų trūksta. Ypač pavasarį, dar nesušilus vandeniui, bent man jie daug geriau gaudo nei visi burbuliukai.doze rašė:Sveiki, jusu teismui - ar dar ko nors reikia norint pagauti sapala? Gaudau strevoj, dubysoj, sesupej. Kad zvejot reikia, pats suprantu, domina nuomone apoe spalvas, dydzius, gyli ir pan. Aciu.
Daugiausiai priklauso nuo masalo, pagal tai renkiesi spiningą, kad būtų malonu žvejoti. Akcija, tai ko gero, daugiau skonio reikalas.gabras rašė:Gal galit pavardint kas kokiais spiningais gaudot? Isivaizduoju kad turetu but labiau moderate akcijos spiningas? Ar Major Craft Trapara TPS-802LX 240 2-10g tinkamas but gaudyt mazais vobleriais?
Artūras gal pasidalins info nuo žemupiomantesas rašė:Specai kada pradedat nemuno zemupy (plaskiai, silininkai ir t.t) sapalus su vobleriais baidyt ant dambuVakar teko keleta dambu patiktrint jokio veiksmo apart karsiu nersto. Per anksti?, nekiba? ar per aukstas vanduo nes visos dambos apsemtos?
Pernai jais puikiai pažvejojauArtūras- rašė:Kibūs jums salmo lil bug?
Ne pas tave viena pas mane dar uzkiles ant 80 cm.Bet vis tiek manau cia pat kur reiks nulekti ir pameginti.:D.giedriuzzz rašė:Traukt tai traukia, bet su laiku labai striuka paskutiniu metu... O ir vandens lygis mano upėje šokinėja žiauriai...
Ka valgo sapalai dubysoi? Ant hairos tiny esu 1 pagaves, lil bug nevalge ir salmo tiny tik eseriuku yra pagaves.turgis rašė:Aurimas22 viskas normaliai, traukia tie sapalai... Paskaityk Neries temoje mano nuotykius kaip bandziau sapala ar salaty pagaut Neryje. Minus 4 vobleriai, bet svarbiausia antru metimu su yuozuriku 44 sapalo kliovas , ir pabego i nuvirtusi kazkoki medi su vobliku. O Dubysoj yuozurikas pratylejo dezutej kaip rusu snipas
. Gal koks trecias red rago metimas, vel kliovas ir eserys. Tas jau krante. O Dubysoj su juo vel tylu....Kaip tam tavo nurodytam straipsni. Maza upe vobleriukai vieni , o didesne upe kiti voblikai. Sekmadieni leidziames su katamaranu Dubysa. Ziuresim kas gausis. Atstumai jau kiti bus ir nereikes krantais eit. Parasysiu kas gavosi
![]()
p.s. rytoj lydeku i nauja nezinoma tvenkiny...