Dirbdamas zukles pardeje, kurioje spiningavimui skiriama didzioji dalis asortimento ir lankosi labai daug spiningautoju, pastaruosius kelis metus turejau galimybe isgirsti begale nuomoniu, pazvejoti su n spiningu ir beabejo visa tai formavo mano nuomone. Tai ta nuomone keitesi keitesi ir nusprendziau, kad nereikia vaikytis made in usa ar made in jp uzrasu ant spiningo (ypac kai tai dar nereiskia, kad visas spiningas pagamintas ten kur deklaruojama). Pradejau meginti viena kita made in china spininga ir likau labai labai patekintas. kaina nesikandzioja, o kokybe daznu atveju lenkia ir tuos made in usa, su nubegusiais lakais, kreivais ziedais ar blankais. Gal cia kas ir uzpyks, bet pasipasakosiu ka as manau apie made in usa. Turejom pardeje, gal 8 lamiglas kotus, ir norite tikekite norite ne, 5 is ju blankai buvo kreivi. Atidziau apziurinejant loomis spiningus visuomet randu pabegusi laka, siek tiek kreivai ikluota ziedeli ar kokia kita nemoalone smulkmena. Airrus vos ne pas visus spiningus pradeda dalim lakstyti rites laikikliai, reik superglue naudoti. Ziedai sudeti neatlaikantyus kritikos, o kaina kaip uz premium... Croix irgi ne be problemu, pasitaiko rites laikikliu broku ar keistu luzimu pirma zukle. Zodziu reziume, kad tas uzrasas negarantuoja dar nieko. Spiningai su uzrasu made in jp yra is paziuros daug labiau kokybiski, neprasilenkia su realybe ivardindami spiningo testa, taciau kaina ju kandziojasi.
Asmeniskai man labiausiai patiko Japonu kompaniju spiningai pagaminti kinijoje. Ju ir kaina nesikandzioje ir kokybe be priekaistu. Tarkim paimi Tailwalk spininga, gali su padidinimo stiklu visa apziurineti, tai jis nulaizytas iki maksimumo. Furnitura auksciausios kokybes, blankas lengvutis, rasoma ne tik svoris, bet ir anglies procentas blanke, pagal ka gali orentuotis ko tau reik. Kaina per pus nuo tu made in usa ir made in jp... rites laikikliai, ziedai dar brangesni sudeti nei pas anuos. Galite kalti mane prie kryziaus uz reklama, bet tokia mano nuomone. Aisku Tailwalk tikrai ne vienintele kompanija daranti gerai ir uz prieinama kaina, bet taip jau isejo, kad mes (arba jie) musu nerado. tailwalk k gali pasiulyti kotus tinkancius avizadrebiui, mikrikui, upetakiams, castingui, tvicui, salaciam, lasisom uz normalia kaina auksciausios kokybes. Apziurinejau ivairias naujas firmas, siulancias panasius kotus, taciau nu nepykit, vienur kainos nesamoningos, kitur kokybe nelabai, treciur net furnitura fuji padelka sudeta i virs 100eur kainuojancius kotus, dar kitur labai siauras asortimentas vien tik bassiniai spiningai ir tt ir pan. Zodziu issakiau savo nuomone apie spiningus, paminejau ir savo favorita, kuriuo beabejo ir prekiaujam... bet del to ir prekiaujam, kad jis musu favoritas. neesam tailwalk nei atstovai nei kas, bet klientai patenkinti, o mes taip pat, ko nepasakysiu apie croix pirkejus...