Nuo rudens gaudau su Mitchell Mag Premier 1000 dydžio, kolkas viskas tvarkoje, patinka.EMantas rašė:Dėkui tau, bet gal dar kas nors ka nors galėtu pasiūlyt?
Gaudziau 2000 buvau laaabai patenkintas.911 rašė:Nuo rudens gaudau su Mitchell Mag Premier 1000 dydžio, kolkas viskas tvarkoje, patinka.EMantas rašė:Dėkui tau, bet gal dar kas nors ka nors galėtu pasiūlyt?
neparašei deja, nieko nėraEMantas rašė:Parasiau tau, gal dar kas kokiu variantu randa?
Šita Catana 270 turėtų kaip karvė sverti, tai dėl suderinanumo su 220 gramų sveriančia rite kažkaip abejoju. Aš tavo vietoj gal Excia imčiau, biški kryžmiau valą kloja nei zauberis. Arba dar geriau, parduočiau Cataną už 20 eurų, pridėčiau 100 eurų kuriuos ritei nori išleisti ir nusipirkčiau padorų kotą, nes sorry, Catanos yr gaidys totalus, net jeigu vertinti vertės/kainos santykį.V1lius rašė:Aš irgi žiūrinėjuosi kažkokią ritukę už panašią kainą užsidėti ant savo Catanos 270UL 1-11, nes dabar laikinai uždėjęs Ryobi Ecusima 3000, tai kažkaip nesiderina, o ir ritė jau kiek pavargusi. Gal ir variantas tas Mitchell Mag'as 2000-tantinis, jei sakot, kad nėra prasta ritė iš pigesnių variantų. Ką manot? Kaip svoris jos? Ar geriau koks Ryobi Zauber, kas irgi įtelpa į 100 eurų?
O valas tai dabar užmestas Dragon Fishmaker 0,10. Panašų storį tarp 0,08 ir 0,10 ir išlaikyčiau, vis gi Neris, Nemunas tai per daug nenusiploninu.
O as kaip tik jau greitas pradedu naudoti, tiek mesmales tiek multus. Nes su valtimi dreifuojant labai nervuoja ta rankeneles greitai sukineti. Tiek kai is valties darai tiksliusm metimus, pravedi 10-15 metru ir greitai likusi atstuma suvynioji.SauliusM rašė: nezinau... nepatinka man daiwos su didesniu nei 4.8 perdavimu... sitoj vietoj as pabusiu konservatorium.
nu bet tai kad silpnos tos daiwos su didesniu perdavimu. isitikinau pats praktikoj. geriau jau as pasiimsiu su didesnio diametro bugnu jei man greicio reikia, o ne perdavima didinsiu. del ko pas mane ant UL ir stovi senasis certeitas 2506 su dideliu bugnu bet 4.8 perdavimu. Greicio gana, bet jei koki didesni krankiuka uzsidedi ar koks netiketas bonusas virs 3kg iskrenda, tai ramios bites. o su tokiu kaip 6.2 perdavimu daiwa tai nuo eilinio LM44 mazgais vyniotis pradeda...Menke rašė:O as kaip tik jau greitas pradedu naudoti, tiek mesmales tiek multus. Nes su valtimi dreifuojant labai nervuoja ta rankeneles greitai sukineti. Tiek kai is valties darai tiksliusm metimus, pravedi 10-15 metru ir greitai likusi atstuma suvynioji.SauliusM rašė: nezinau... nepatinka man daiwos su didesniu nei 4.8 perdavimu... sitoj vietoj as pabusiu konservatorium.
Sorry kad neatsakysiu i tavo klausima, and mano 9' M avido Ci4 3000 stradikas uzdetas, kas prasilenkia su tavo kainu kategorija.saulux rašė:Šiaip ne taip pagaliau įsigijau avid'ą 9' ML. Gaudysiu tiek srovėje tiek stovinčiam, vartiklės 10-20g ribose, sukriukės kolkas max 4nr (ir tik stovinčiam).