Kaime tai prie kiekvieno tverto po rūkyklą, tai logiškai ir kaina tokia. O 1,5 - 2,5eur tai jau normali kaina, galima užsiimt tuo reikalu
Šiaip tai tų rūkytojų daug, bet nieks paslaugų neteikia, perka didmenoj popigiai šaldytus kinietiškus karšius, skumbres, lenkiškus starkius, šamukus, atšildo, išrūko ir prastuminėja kaip "šviežią iš Rusnės rūkyklų"

Arba dar gudriau, kaip esu mates ne vienoj pajūrio vietoj - ryte užkuria tipo "rūkyklą", kad skystas šiltas dumelis rūktų, sukabina atsivežtas jau iš anksto skystame dūme išmirkytas ir karštam ore iškaitintas žuvis, ir imituoja visa dieną kad "rūko", o ir pirkėjai laimingi - juk perka tiesiai iš rūkyklos, prie akių ištrauktą ką tik išrūkytą dalikatesą, už ką negaila ir nemažai eurų atiduot

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...